Jump to content

Sonnir

Gjest
  • Posts

    417
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sonnir

  1. hmm. tror ikke det. Er i daglig bruk. dama brukte den når vi bodde på Kapp
  2. Vurderer salg! Noen som er interesserte?
  3. Hei. skiftet registerreimer selv på min mondeo. men må ha blitt noe feil. så en eller flere ventiler har krøkt seg. hvor får jeg tak i nye?
  4. Valdres Motorfestival er et nystartet arrangement for alle som er glad i motor. Vi diskriminerer ingen, hverken merker, aldre eller nasjonaliteter. To, fire, seks eller flere hjul? Alle er velkomne! Har du ikke en gang hjul? Kanskje belter og meier? Eller bare dine egne bein? Ta turen! Treffet er egentlig en flere år gammel tradisjon som ble startet opp av Opel-entusiaster, men vi ønsker å samle alle merker for å skape et samhold i bilmiljøet både i Valdres og i resten av landet. Alle er som sagt velkomne. Valdres Motorfestival ble arrangert første gang i 2011 og det ble så godt mottatt at vi kommer til å videreutvikle dette i år til å bli enda større og enda morsommere! Fokuset her er på det sosiale og vi ønsker å få med både lokale og landsomfattende firmaer med samme interesse til å delta med stands. Har du lyst å komme? Ta kontakt. Lørdagen vil bestå av bremsing og utstilling hos Protrim og på kvelden blir det fest på Gjestegården på Fagernes. Festene på gjestegården pleier som regel å holde høy partyfaktor og vi anbefaler alle å ta turen! Fredag: 20:00 Oppmøte på Fagernes, på parkeringen mellom Shell og hotellet 22:00 Cruising i vakre varierte Valdres Lørdag: 10:00 Vi åpner portene hos Protrim (ca 20km nord for Fagernes i retning Beitostølen på RV51, det blir skiltet) 11-17 Bremsing og utstilling. Aktiviteter, konkurranser og stands fra lokale bedrifter. Musikk, mat, brus og kaffe. 17:00 Premieutdeling 22:00 Vi møtes på Gjestegården på Fagernes for sosialt samvær! Priser: 100kr for å komme inn med bil, 500 for å måle effekt. Publikum kommer inn gratis! Det vil bli førstemann til mølla for å måle effekt! Følg med på vårt arrangement på Facebook for oppdatert informasjon eller send oss en epost på valdresmotorfestival@gmail.com hvis du har spørsmål. Ønsker du å profilere din bedrift på festivalen? Ta kontakt! Vi kan kontaktes på valdresmotorfestival@gmail.com !
  5. Hei, lenge siden sist nå. Har ikke gjort noe med bilen egentlig. driver og fikser ST frontfangeren etter jeg ble rygga på i høst, skal også fikse gitteret i grillen. den har begynt å flasse av all steinsprut. ellers gleder jeg meg som en unge på julaften til å få på sommerdekk igjen Kimsa her på forumet ga med en god ide, det var å kjøpe sånne panser riller til mk2 noen som vet hvor man kjøper det? har også lyst på morette lykter. driver å leter etter det
  6. Er det mekaniske eller hydrauliske ventilløftere på 2.0 IS?
  7. Sonnir

    Speedometerwire

    Noen som har kanskje?
  8. Har du speedometer wire fra girkasse til motorrom?
  9. Ja, selger helst hele bilen send meg melding:48261132
  10. Åkei men et annet spørsmål. går bare kilometertellern til 99999? så begynner den på nytt?
  11. Hei lurer på hva som er normal bensinforbruk på Sierra 2.0 IS?
  12. Sonnir

    Speedometerwire

    Den er 2delt den jeg må ha og. trenger den samme som cossiemk1
  13. Sonnir

    Speedometerwire

    Hei. Skal muligens kjøpe en sierra, men speedometere virkere ikke. han som har den sa att den har brent seg fast på eksosen. Hvor får jeg tak i ny?
  14. har seg slik att nå har jeg ordnet til TDI´n til så å si strøken. er avhening av en billig bil. For mye arbeid å ordne den i stan til vegbil igjen. Vurderer sterkt å bygge den om til bilcross
  15. Jepp, er kjørecomputer på den Ja, det går jo ann interessert i bilen? hehe
×
×
  • Create New...