Jump to content

Scorpio2.8

Gjest
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About Scorpio2.8

  • Birthday 08/24/1992

Medlemsinfo

  • Bosted
    Trondheim
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    trondheim

Scorpio2.8's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. takk for raskt svar har vært en tur i garasjen nå. prøvde å koble av bensin filteret men de koblingene sitter som f**n! noen tips?
  2. må jeg tømme hele systemet helt tomt? har pumpet mesteparten av bensinen ut av tanken nå. er kanskje 5 liter igjenn, i såfall hvor er det best å draine resten fra? koblingene till bensin filteret kanskje?
  3. den er grei må nesten prøve å få tømt tanken. takk for kjapt svar
  4. det var bensin ja. motoren det er snakk om er en 2,3 liter dohc 16v
  5. jeg skjekket en ventil på fuel railen imens bensin pumpa gjikk det kom masse bensin så det er ikke problemet. jegg skjekket også om det var gnist på pluggene heller ikke noe problem. noen som har tips?
  6. det skal jeg prøve. og hvis det viser seg at filteret er tettet kan jeg vaske det rent eller blir jeg nødt til å kjøpe et nytt ?
  7. hei nå i dag holdt jeg på litt i garasjen, da kom jeg over en jerry kanne med rundt 15-20 liter bensin bekka dette neppå scorpioen min. plutselig kveltes bilen på tomgang, den startert et par ganger etterpå men med en gang jeg rørte gassen ble den kvalt igjenn, nå starter den ikke lurer på om bensin filteret er tett. det er mulig at det var en del dritt i kannen....
  8. hehe skjønner, har jo skrudd bli før jeg har jo mekanisk forståelse. men ser jo at det er en del vakum slanger og lignende i smammenheng med disse delene sikkert en del å holde rede på. for som regel till det etter en del bannskap og hodekløing. hvis det er en manual for det hadde det vært mitt i blinken, setter stor pris på eventuell hjelp:)
  9. ah skjønner, er dette et komplisert ''inngrep'' eller er det fort gjort?
  10. hei jeg har en scorpio 96 mod med 2,3 liters motor og det er en sprekk i termostathuset som lekker rimelig mye. vet noen av en plass de selger dette har lett ganske mye men finner det ikke noe sted, eventuelt noen i trøndelag som har et slikt liggende.
  11. ja mente differensial brems sefølgelig;p okei da har jeg fådd litt mer klarhet i det
  12. jeg mente at jeg hade hørt noe lignende fakeworth, men det virker som om det er splittede meninger om det ;P
  13. har kjøpt meg en 96 modell ''froske'' scorpio med 2,3 liters motor lurer på om det er diff sperre på disse modellene?
  14. http://passionford.com/forum/restorations-rebuilds-and-projects/333414-mini-rs-cosworth-14.html syntes denne var så tøff at jeg nesten bare måtte legge den ut
×
×
  • Create New...