Jump to content

Øyvind

Gjest
  • Posts

    321
  • Joined

  • Last visited

About Øyvind

  • Birthday 05/15/1981

Medlemsinfo

  • Bosted
    Sotra
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    oyvindmsn@yahoo.no
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Bergen
  • Interesser
    Bil, stereoanlegg i stovo og bilen

Øyvind's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Testa litt lysmaling med mine portable studioblitzer ikveld.
  2. Var der sjølv og rekna med politiet ville dukke opp når idiotane starta å burne. Det var og ein parkert bil som fekk skader i lakken. Ja, surt å måtte oppgi personalia og reg. nr., men som politiet sa til meg då eg kjørte ut, så hadde ein ingenting å frykte om ein ikkje hadde gjort noko ulovleg.
  3. Etter å ha søkt ein del inne på STDrivers.co.uk har eg funne nokre ting eg skal sjekke først. Ved å sette gir i revers, med tenning på, så skal det komme ei summing frå sensorane. Ellers er det å sjekke koblingane på kvar sensor bak fangeren og ein koblingsboks ein plass bak der. Dette er visstnok ting som ikkje er så veldig glad i vatn og er eg heldig hjelper det med wd40 eller liknande spray. Men gidd ikkje rote så mykje med dette før det tørkar opp litt meir her i vest. Håper eg unngår det. Kor mykje kom det på?
  4. Har ein 2004 modell med ryggesensor. Når eg rygger får eg berre ein lav samanhengande lyd frå systemet. Har virka fint før. Trudde det hadde noko med at sensorene såg hengerfestet, men problemet er der fortsatt etter eg tok kula av igjen (avtagbart hengerfeste). Fins det ein enkel måte å feilsøke på eller er det verkstad og diagnose som gjelder?
  5. Jepp, nyter det. Har kjørt rundt 40-50 mil denne helga. Det er ein Titanium med ST styling.
  6. Ein liten teaser. Henta bilen på fredag her i Bergen og har egentlig ikkje gjort anna enn å kjøre den. Hhåper eg får vaska den imorgon om været ikkje blir for gale, då kjem det fleire bilder. Gamlebilen står i bakgrunnen og venter på nye eigaren skal dukke opp med resten av pengane.
  7. Ja, er veldig godt holdt. Funne nokre småting, men rekner med det er enkelt å fikse. Auto opp igjen på rutene unntatt førerdøra virker ikkje, liten rustflekk på høgre bakdør ved vinduslista og liten diesel lekkasje på toppen av motoren ved dyse nr 1 (mot batteriet) Ellers så er det ein utrulig gøy motor å leke med. Lappplaus fart før eg aner det. Og så mangler jekkfestedekslene til sideskjørta. Skal sjekke med selger om han har dei, viss ikkje får eg skaffe nye.
  8. Lager ein egen tråd om den iløpet av helga
  9. Jepp Det gjekk berre 23 timer å selge gamlemondeoen min og eg har kikka ein del etter denne modellen ei stund no.
  10. Takk for svar. Har lest litt om denne navien på talkford og det er ingen problem å bygge om konsollen, må berre handle inn litt deler til det først. Skal hente bilen imorgon. det er ein 2,2 tdci titanium st. Gleder meg.
  11. Har nettopp solgt Mondeoen min og jakter på ein ny. Er det nokon som veit om det er mulig å erstatte denne radio/navi enheten i noko uorginalt.Tenker på muligheter for å bygge anlegg i bilen. Eller bør eg heller finne biler med denne radioen?
  12. Har du vindusheisen til høgre framdør?
  13. Sist eg sjekka stod det ein Mondeo utanfor huset.....
×
×
  • Create New...