Jump to content

beckone_5

Gjest
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

About beckone_5

  • Birthday 08/06/1987

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hamar
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    beckone_5@hotmail.com

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Hamar
  • Interesser
    Bil og power ;)

beckone_5's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. det forsvinner vann, skal ta den opp idag og titte litt. Håper det bare er toppakning som er gåen
  2. Ja ****, trengte nok ikke ekstra smurning gitt
  3. Litt nervøs på sprekt blokk, men det finner jeg ut etter jeg har tatt av toppen. Takk for det =)
  4. Hei! Slenger ut ett bilde. tømte olja og da kom først masse kjølevann, så kom det olje, så kom det litt lysere brun olje. Sttemplene ser bra ut 'tatt ut plugger'. Skal ta av topp og se nøyere etter, har en følelse av att den kanskje har fått feil olje eller har frøsi. Noen forslag?
  5. beckone_5

    coilpack

    Da ble det ratt litt enklere hehe, tenkte ikke på att det stod der jeg
  6. beckone_5

    coilpack

    Se der ja =) har endelig fått strøm på min nå, mangler bare tps. Har du noen aning om hva slags pinner som er +, jord og signal? Mangler også litt modifisering på triggerhjulet så er det fyrings =)
  7. beckone_5

    coilpack

    Så bra =) det er ms 1, en på flisa som lager selv. han har laget til 3-4 cossier og di fungerer veldig bra. så må slipe litt og lage nye tenner på triggerhjule for att det skal bli bra. snart ferdigkoblet så er bare det igjen =)
  8. beckone_5

    coilpack

    Ja det vet jeg men det begynnte og smelte det limet som var der og begynnte å ryke etterhvert hehe. prossesoren fikk ikke strøm. Nå har jeg invistert i megasquirt. så får se hvorda ndet her blir hehe
  9. beckone_5

    coilpack

    Var og sjekket hjernern, ingen utganger som har gått. men det er noe i kretskortet som gjør att den blir varm. noe som tar strømmen inni der hehe. Men har da fått meg ny sprut så jeg kan koble coilpacken rett inn, innebygd map sensor osv. så slipper en masse ledninger =)
  10. beckone_5

    coilpack

    aha, for var dirkete koblet til en vw coilpack. mulig jeg må skaffe meg en sånn da? hehe. eller har jeg tatt noen utganger på den kanskje. Fikk hvertfall vite att att jeg ikke kunne koble en coil hvis den ikke hadde in-built ignitior, ford sin har det så må være noe annet tull som har skjedd :\
  11. beckone_5

    coilpack

    Han som hadde dette før meg kjørte en vk coilpack rett inn på. så koblet jeg opp fra ford, å da skjedde det ting Lysene på sprutet bare slukket etter ca 1 min, skulle da koble meg til med laptop og se om det var som det skulle før jeg så etter gnist. lukter ikke brent av den, ser heller ikke svidd ut inoen som helst kretser inne i sprutet. så lurer da på om jeg har tatt kvellen på ecu'en da gitt. =( sure saker
  12. beckone_5

    coilpack

    Funnet noe koblingsskjema. ser riktig ut det der =) skal prøve og se om det hender noe Så styringene har jording gjennom hjernen? så coilen trenger ikke en ekstern jording?
  13. beckone_5

    adaptronic

    Er det noen her som er erfarne med adaptronic på cossie? har fått tak i ett brukt sprut og sliter. det har sitti på en sierra cosworth. har fått strøm inn, men er det riktig att 3 lamper skal lyse samtidig? Alt dette er gresk for meg nå hehe, er så mye rart og koblingsskjemaet er helt på tryne. Håper på noe hjelp =)
  14. beckone_5

    coilpack

    skal jeg koble begge styringene på senter? hva med di 2 ytterste? føler meg litt som en noob nå men hehe
×
×
  • Create New...