Jump to content

Palo

Gjest
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hordaland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Palo's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Hei. Har en ford mondeo stv 2002 mod 131hk 2,0L tdci. Nå har det seg slik at jeg har kjørt rundt med sletne drivknuter i sikkert 3-4 mnd, (Fikk sjekket opp i pris for et par dager siden men de er så forbanna dyr) Har noen klunkelyder og, har fått løftet den opp og kjent på det ene å det andre, og slik jeg ser det så er det kun drivknutene som er slark i og lager "klunke" lyd samtidig som lyd ved akselerasjon / sving f.eks ut fra et kryss. Så koblet jeg anlegg i går, og storfornøyd som jeg var tok jeg turen til byn, men på returen hjem så la jeg merke til at den ikke er like frisk som den var før jeg stengte motorn tidligere i dag. Den går helt normalt som den alltid har gjort, like mye trykk når turbo kommer, men på 2,5-3000 omdreininger så bare dabber den helt av, akselerer fortsatt min ikke like heftig som tidligere? Kan dette ha noe med drivknutene? Vist dere har priser på deler eller forslag til hva alt kan være så viser jeg stor takknemmelighet ved serriøse svar
  2. jepp, ikke lange turen til sentrum nei, rettere bestemt askøy Men takker ! Tenker ikke å gjøre så grådig mye at jeg ska bytte turbo og slikt, helst en chip eller noe også litt finesser så den ser bedre ut, men er det noen brae oppsett til de bilene her som fungerer så er det jo ikke feil. Men samtidig så er det begrenset på hvor mye jeg vil bruke på den Har sett meg lei av at 5`te mann kjørte på meg for ikke så lenge siden... hehe Takker for svar !
  3. Heisann, tenkte å slenge over en chip i mondeoen her nå snart, har en 2002 mod mondeo 2L 131 hk tdci, noen som har erfaringer med chip og slikt? Har blitt anbefalt flash/programmering. Har ikke særlig peiling selv, men litt ekstra futt må vi jo ha i den. Vist det er noen her som driver å steller med noen like biler rams gjerne opp forslag til hva dere ville gjort med den Nevn gjerne firma osv jeg kan bestille eventuele deler fra, litt senking og slikt er jo ikke uaktuelt
  4. Hei igjen folkens, skulle bestille frontfanger fra veng, men sliter litt. Ser jeg må ha firmanavn for å registrere? Noen andre steder som leverer frontfanger ?
  5. ahh, fant ut av det meste, men går ut ifra det bare er å bestille ene fangern? Passer vel uansett, bestiller jeg med grill og tåkelys så har jeg alt komplett ?
  6. Sender deg en pm jeg vinceguy Takker for hjelp !
  7. Fantastisk ! Takker for nok et svar Da blir det faceliftens å lenge lommeboken sier ja, forsvinner en del penger på bilprosjekt gitt :s
  8. sweeet, takker ! Tar en titt jeg Har de litt mer runne tåkelysene, er det muligheter for å gjøre det om til faceliften ?
  9. Hei Hadde sikkert vært bedre å lagt dette inn på et annet sted her inne. Men ting har seg slik at jeg ble rygget på for ikke så lenge siden, og må ha ny frontfanger til min Monde stasjonsvogn 131hk 2002 modell. Noen som vet om noen gode sider jeg kan bestille fra? Bestillingstid og slikt er ikke det verste, men fortest mulig selvfølgelig Om det er uoriginalt eller noe styling fanger så gjør ikke det noe, ny frontfanger må jeg ha uansett. Håper på raskt svar /mvh Martin
  10. Takker for svar, det ordner seg nok nå:)Har en tro på eksosanlegget, har gått over drivakselen og sjekket at alt sitter. eksosanlegget har vel fått seg noen smell ved kjøring.
  11. Takker for svar, Har gått over mellomakslingen og sett at alt er teitet som det skal, men blir vel til at jeg bare får en til å se på det, det kan dunke over lengre tid etter nøytrall kjøring og gasspådrag.
  12. Lyden kommer et sted rundt førersetet, ca rett under. Setter pris på svar, er livredd, har parkert den:s
  13. Hei! Jeg har en Sierra rs Cosworth som akkuratt nå står pga ulyder. Tingen er at vist jeg kjører i en hump eller lignende og drar på etterpå kommer det stygge dunkelyder/skrapelyder. Mellomakslingen og kryss ble byttet for knappe 1 mnd siden, trodde det var denne som skapte lydene, men fikk løftet bilen opp og den ser helt fin ut. Er det noen her ute som har forslag til hva jeg bør se etter? Setter veldig pris på svar! Alle forslag er gode forslag! Med vennlig hilsen bekymret Cosworth fan.
  14. Hva bør jeg gjøre med bilen etter pengene til tektylbehandlingen er oppstart. Ford stv 130hk tdci, gi meg en lyd:)

×
×
  • Create New...