Jump to content

liteon

Gjest
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Nordland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

liteon's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Nei bunner ikke demperen med vekta mi værtfall Ja, blir lyd når jeg svinger til venstre og høyre, men også når dekkene står rett frem.
  2. Ikke synlig brudd i fjærene og sjekket bare stagene ved fult rattutslag til høyre/venstre og kjente ikke noe slakk da Just passert 200k km, men om motorfestene er slitt/ødelagte vil ikke lydene være avhenging av turtall på motor og ikke fart på dekkene? Om jeg skal gjette kommer lyden ca hvert sekund i 30km/t og omentrent 2 ganger i sekundet ved 60-80 km/t. Om motoren har 2.000rpm eller 6.000rpm er uavhengig av lyden uansett om det er i 30, 50 eller 80 km/t. Og er ikke mer/mindre lyd når jeg svinger, dog når jeg kjørte bilen opp på langs på gang-/sykkelvei hørtes det ut som det ble kraftigere dunke lyd. Slik at bilen ble skråstilt.
  3. Vaska calippern med bremse spray så hadde nok sett dt ja, men skal sies det var nok av bremsestøv der på forhånd. Men stein i hjullager? må jeg av med spindelen for å sjekke det?
  4. Heisann! Har en Ford Focus 1.6 stasjonsvogn 2001 modell som fjusker litt. Startet med en "dunke" lyd forran og gikk over til at det hørtes ut som at bremseklosser og skiver var helt ferdige (stål mot stål lyd). Skiftet klosser da det var bare ca 1-2mm kant på skiva og anntok at den ikke var slitt, sjekket også etter ujevnheter på skiva men fant ingenting. Etter kansje 60-80km kom lyden tilbake og ble like ille og parkerte bilen. Har idag skiftet både klosser og skiver og lyden var borte de første km, men kom mer og mer "dunke" lyd når jeg nærma meg 10km så parkerte bilen. Kommer ikke mer eller mindre når jeg svinger, bremser, gasser o.l men dunkingen kommer oftere jo fortere jeg kjører. Har ikke bremset hardt, prøvde å rikkle på hjulet for å kjenne om hjullageret var slarkete og det var det ikke. Når jeg snurra på spindelen uten skive osv på var det ingen rare lyder i drivlinjen heller. Noen som har peil på hva det kan være? Synst heller ikke det kjennes ut som det er noe slark i div stag heller, og gummi mansjettene ser ok ut. Håper det er noen som har peil på hva det kan være her inne! Og er åpen for alt av tips.
×
×
  • Create New...