Jump to content

andish

Gjest
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Røros
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

andish's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Da er det bare å glede seg til snøen går bort og jeg kan sette på nye felger og dekk! Har satt inn ny Pioneer-spiller i bilen, og skal snart kjøpe sub. Har sett på denne suben. Den er såppas tynn, at den passer perfekt inn i bagasjen på focusen. Tror dere den vil duge? Hvor stor forsterker må jeg ha? takk for svar!
  2. takk for det Veldig fornøyd med bilen så langt! Ja, så det nå, takk for tipset. Da blir det nye felger til sommeren igjen! Har funnet et par hvite, men usikker på om det blir noe kult. Ellers er disse nice
  3. grattis med bil, sykt nice den
  4. er det bare å kjøpe et endestykke på f.eks biltema/thorsov og sveise på? noen som har tips til å få av blinklyscoverene?
  5. Har kjøpt hvite blinklys nå, men får f*** ikke av de gamle. Prøvd å presse, dytte, men de går ikke av. Er det en spesiell måte å få de av?
  6. Hvordan tar jeg av de oransje blinklyscoverene?
  7. Ok. Nevnte bare effektanlegg og filter pga. inleggene over. Syns det er litt harry når bilen har en lyd som ikke passer til motoreffekten, så blir nok ikke effektpotte. Okey, får håpe det er felger på salg da Takk for hjelp! Noen som vet hvor jeg får tak i hvite blinklys til focus?
  8. Takk for svar! Har ikke så mye peiling på effektanlegg, filter osv. Hva menes med spissing? De felgene var ikke så verst, Trond_V. Skal vurdere det litt. Pleier det å være salg på sommerdekk/felger på høsten? Hvor finner jeg hvite blinklys? CZT er utsolgt.
  9. Hei folkens! Skal snart gå til innkjøp av min første bil, og valget falt på en blå Ford Focus 1.6 2001. Det er denne . Planer for bilen er nye felger, hvite/svarte blinklys, soting og muligens senk. Noe mer jeg bør gjøre? Hvilke felger vil se bra ut på den? Selv har jeg sett på disse og disse. Vil helst ha 17" men pappa og bror tror det blir for ukomfortabelt. Men er ganske bestemt på 17". Tror dere det blir pent? Hvordan er det å kjøre med 17" felg?
×
×
  • Create New...