Jump to content

Rotax

Gjest
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Larvik
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Rotax's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. ikke solgt enda. er i bruk det skal være. bare vært tom for strøm i noen timer nå
  2. Litt usikker på hva jeg kan få. men hadde jo håpet på nærmere 200.000. men må nok selges i løpet av kort tid, så åpen for bud. hehe, det er notert.
  3. ingen bud engang? fortsatt tilsalgs.
  4. Vurderer nå å selge min orginale vingebil. Bilen er i god stand og rust fri. Bilen er bremset til 406 hk og 614nm. Har blitt byttet alt av reimer reg-reim og ventil løftere. Dette var av tidligere eier og vil da si 5000 km siden. har eid bilen i 3 år, og for det meste bare stått. calipere fremme ble overhalt i fjord sommer, samt nytt bakdeksel til turbo ble montert. kjørt på Agip Racing olje i mitt og tidligere eiers tid. Sierra RS cosworth. 1986 mod Bilen befinner seg i Larvik/Vestfold.99488896 Km.stand: 169000 Bilen er ikke eu-godkjent, da jeg ikke har fått rota meg til det. veldig usikker på hva jeg kan få for den. så kom med bud. ikke interessert i innbytte. litt minus med bilen: har en liten lekasje på det ene røret som går ifra servopumpa og ned til styresnekka. har prøvd å skjøte det med nytt con, men lekker fremdeles litt servo olje. så må nok byttes. fremre fanger har litt sig//. Noe av det som er gjort med den: -MDS Ignition system -Quaife diff 7,5" -eccentric top mount -T-5 girkasse -Gaz gold coilover -skorpion 3" og 4" endestuss -rs500 intercooler -alu olje kjøler -samco slanger -polyforinger -turbonetics e50 -simens 550 dyser -vibratech motorfester litt annet info ifra GTD40 her på forumet. info her er ifra han kjøpte bilen i 2005 Motor:MSD 6AL med tilhørende coil Med toppen ble følgende gjort av Jens(Jenspeed): Porting- toppen fløder til rundt 500hk. K-line styringer, plana 0.25mm. 3angle valve grinding. Nye stempelringer ble montert. Sylindre ble honet. 12.9 bolter i toppen. Stempel neddreid og sjekket for sprekker etc av Jens. Veiva ble polert og sjekket av Jens. Nye Clevite blybronse lager. GpA toppakning Nytt stramme hjul til regreim. 19 raders MOCAL oljekjøler med nye slanger og Sandwichplate. Ny TPS. -34 aktuator Omsveiset innsug levert av Jens. Motor livemappet av Pukkelrygg. Girkasse/Transmission Kjøpte nyoverhalt T5 kasse fra Gearbox man i England. Kjøpte nyoverhalt 7.5” diff med Quaife sperre fra Gearboxman i England. Alcon 6 paddle clutch komplett med ny trykkplate osv. Annet Oppgraderte motorfester. Alle foringer i bilen byttet. Bakstilling sandblåst og pulverlakkert. Hjullager bak byttet. Monterte forlengede hjulbolter for å få på spacere. Calippere overhalt med nye tetninger osv. Ferodo DS2500 bremsbelegg. Beregnet for banebruk, GAZ Gold coilovers. Nytt MC2 diffeste. Justerbare øvre top mounts- usiker på eksakt hjulvinklene, men er endret endel iforhold til org, for å motvirke understyring. Her er det fortsatt endel å gå på, da kjøregegenskapene kan forbedres endel med å ta en 4-hjuls kontrol. Demonterte forsetene å la i mere stopping. Det som er nevnt over er ting jeg gjorde med bilen, når jeg kjøpte den i 2005 var det allerede montert 500 kjøler og 3toms eksos. Håper jeg får låne denne infoen..
  5. hmm tja, får se hva som skjer når tiden kommer.
  6. hallo vingebilen min skal inn på eu kotroll i mars, og som jeg har forstått det i tidligere post^^, "Det er nye instruksjoner fra BT som gjør det, ved mistanke til trimming skal det settes 2 i punkt 9, så har man trimmet bil bør man være på godfot med bilverksted". så lurer da på om det er noen her som evt kan hjelpe meg litt der? litt kjipt om jeg blir nødt å vise den hos BT, da lar jeg den heller stå. har ikke noen kjenninger som tar kontroll.
  7. Fått sjekka slangene? har akkurat samme problem selv nå, bare att det blåser kaldt uansett hvor mange omdreininger jeg har..
  8. Sant nok! nei gjør vel egentlig ikke det enda. heeh _
  9. http://www.ebay.co.uk/itm/sierra-cosworth-3dr-rs500-heat-shield-new-genuine-ford-/170691128557?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item27bdfbeced er vel denne her som er riktig? syntes det var litt stiv pris?
  10. Si ifra hvis noen kommer over et varmeskjold til en vingebil! /helst orginalt, og register deksel.
  11. hei. kansje feil sted å poste, men kan ikke poste i "Off topic" Har nå planer om å avskilte bilen om ikke så lenge, og sette den bort til vinterlagring. men ser helst da att jeg har brann/tyveri som forsikring på bilen. gjelder en sierra cosworth 86 mod, vingebil om det har noen betydning. problemet er att Gjensidige ikke betaler ut mer enn 50 000,- hvis bilen blir stjålet. Må da enten godta dette, eller ha skilter på gjennom hele vinteren. hun sa det var fordi bilen var så gammel osv osv. Noen som har vært borti samme problem? evt hvilke selskap betaler ut mer?
  12. Du har tilfeldigvis ikke noe interiør til den vingebilen? som dørpaneler? /hatthylle?
  13. Trenger hatthylle/alle fire dørpanelene til min 2wd vingebil 86 mod.! pm hvis du vet noe!

  14. Min første Sierra. 92 mod. 2.0l dohc
×
×
  • Create New...