Jump to content

bhallgri

Gjest
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About bhallgri

  • Birthday 06/04/1982

Medlemsinfo

  • Bosted
    Sande i Vestfold
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

bhallgri's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. bhallgri

    Blinklys

    Heisann:) Noen som har funnet hvite sideblinklys til Mondeo mk4?
  2. Bruk tilsetting i diesel så slipper du det igjen!
  3. Jeg har Skiguard 850 med whisbar. Er helt strøkent:)
  4. Noen som har funnet hvite sideblinklys til Mondeo? Har en 2010 modell.
  5. Får du disse til mondeo 2010 modell i 19"?
  6. bhallgri

    Dieselvarmer

    Hvilket verksted bruker du? Er jo helt topp om din fungerer, men skjønner jo utifra forumet hr at jegikke er den eneste med dette problemet. Takker for svar!
  7. bhallgri

    Kupevarmer

    Har en 2010 mondeo som jeg har hatt inne på verksted 2 ganger nå, påstår jeg har siste verson nå. Men ingenting av det som står her stemmer. Det eneste som skjedde etter at de la inn ny versjon er at varmeren ikke starter i det hele tatt. Også fått flere motorfeil. Jippi:)
  8. bhallgri

    Dieselvarmer

    Heissann! Noen som har ært borti at dieselvarmeren på ny mondeo har fungert? Det gjør ihvertfall ikke min. Har vært på verksted 2 ganger, fikk beskjed sist om at det var bare sånn dem var. At dem ikke fungerer altså. Imponert! Noen som har erfaring/forslag?
  9. bhallgri

    USB

    Takker så mye for svar. Blir elkjøp etterpå skjønner jeg:)
  10. bhallgri

    USB

    Heisann! Har en mondeo mk4 med usb inngang. Prøvd å kople på ipod, får opp og kan velge sanger på displayet men får ikke lyd. Noen som kjenner til dette? Hatt samme problem? Mvh Bjørnar
  11. Ja får se litt på det og prøve meg frem. Ellers ser det ut som dette har blitt en bra bil. Trodde aldri jeg skulle kjøpe Ford, men ble veldig positivt overrasket etter en prøvetur. He:) Kanskje dere har noen tips til bra sider/ steder med utstyr og div til dissa? Takker for kjappe svar!
  12. Morn ja! Det er jo sånn det skulle fungert ja:) Men når jeg stille den på 21 grader, blir det ikke det pga at vitfa bare går på minimum. Da skal du isåfall kjøre langt! Når den står på auto skulle jo den gått for fullt inntil det ble ønsket temp!?
  13. Heisann! Ja det går selvfølgelig ann, men poenget er at det da ikke er automatisk når man må bort å justere hver gang man setter seg i varm bil. er det sånn fra kaldt til varmt også kanskje? Er en mk4 jeg har kjøpt helt ny, trodde ikke dette var mulig. Er isåfall første bilen jeg har vært borti som er slik.
  14. Har kjøpt ny mondeo med "automatisk" klima. Sannheten må være at det er manuell klima!? Hastigheten på vifta må stilles inn manuelt. Når den står på "auto" går vifta med lav hastighet. Ford sier dette er en komfort innstilling, jeg vil ikke kalle det komfort når det ikke blir kaldt. Flere som har den erfaringen? Skal det virkelig være sånn?
×
×
  • Create New...