Jump to content

vids

Gjest
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    oslo
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

vids's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Takk for en morsom dag og for at dere stilte et bra team! Vi hadde faktisk mer trøbbel med å få klasse 3 imprezaer til å stille, måtte få hjelp av noen litt mer normalt motoriserte utgaver av arten Gøy å se så mye potente ford i aksjon, jeg har en liten forkjærlighet for ford selv faktisk. Hadde en mondeo v6 en stund. Likte spesielt godt capri'ene da, de er klassiske racingbiler! Synes det gikk veldig fort også!
  2. vids

    Topp 10ss1

    Noen bilder av 351rs og andre. Tatt med beste fotoutstyret penger kan oppdrive av en entusiast jeg kjenner. http://picasaweb.google.no/abjolseth
  3. Ford motorsport club er invitert til å stille et lag for årets "Topp 10" på gardermoen! Det er to klasser, en for motorsterke biler 7.sept og en for motorsvake 6.sept (reglementet står i en av linkene under). Dette er årets store "klubb-konkurranse" for alle oss glade amatører! Hver billkubb kan stille med en gjeng folk og de fem beste fra hver klubb får være med til finale og samler poeng i klubbmesterskapet. Dette er ikke så alvorlig at noen er for dårlig til å delta. Jeg har meldt på kona i en smart roadster coupe til den 6. Det er dog en vandrepokal som går til årets raskeste klubb, så det er gunstig å ha med et par raske biler! Det konkurreres i SS1/autoslalom og i dragracing (drag er for de som kommer til finale). Poengene fra autoslalom teller dobbelt så mye som dragracing. Dette er en veldig artig event og fjorårets event fikk flere sider i gatebilmagasinet. Det er greit å ha minst fem stk siden de fem beste bringer poeng til konkurransen. Kan ta påmelding her og levere samlet, eller så er det også påmelding på imprezaklubbens sider. Generell info: http://www.imprezadriver.com/phpBB2/viewtopic.php?t=13209 Påmeldingsliste pro-klassen: http://www.imprezadriver.com/phpBB2/viewtopic.php?t=13213 Påmeldingsliste "divisjon 1.": http://www.imprezadriver.com/phpBB2/viewtopic.php?t=13212
  4. De satt på 95-modell stasjonsvogn 2,5l V6 sport-utgave. Tror ikke de er noe særlig brukt da tidligere eier byttet de i koni-dempere og senkefjærer. Edit: Kan hentes i hamar-området eller i oslo. De ligger i hamar-traktene hos mine foreldre nå.
  5. Selger Haynes bok for den som vil reparere på sin mondeo. Mener å huske den gjaldt for 93-00 modeller. Kan hentes i oslo.
  6. Hvor mye gikk den for?
  7. vids

    Mondeo 2.5 V6 24v

    Har aldri kjørt noen bedre bil enn det! Sportslig og komfortabel og veldig trygge kjøreegenskaper på snø og is! Prøvekjørte flere biler før jeg kjøpte min 95 modell, synes BMW 525 var enda mer komfortabel, men den var ikke så sportslig. Har også kjørt min kamerats Porsche Boxter som jeg synes er fantasisk å kjøre sportslig med, men er for lite komfortabel for daglig bruk og ubrukelig skremmende på vinterføre!
×
×
  • Create New...