Jump to content

Ullebergen

Gjest
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About Ullebergen

  • Birthday 06/13/1989

Medlemsinfo

  • Bosted
    Kristiansand
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    Ulleberg1@gmail.com

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Ullebergen's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Flott wrc Just kjøpt nytt, og satt på. Ifølge leverandør skal dette gå gjennom EU kontroll, men hadde bare følelsen de gjerne sa det for å selge meg eksosanlegget. "Hva er CE-merking? Enkelte produkter må ha CE-merking for å kunne selges innen EØS-området. CE-merket er produsentenes måte å informere tilsynsmyndighetene om at de grunnleggende sikkerhetskrav i regelverk som gjelder for produktet er oppfylt. Ved å CE-merke produktet erklærer produsenten at sikkerhetskravene er ivaretatt, og at produsenten kan dokumentere dette. Det er viktig å merke seg at CE-merket ikke sier noe om kvalitetsaspekter ved produktet" Utifra hva jeg leser hvertfall, tror jeg at det går fint gjennom. Får se hva kontrollen sier
  2. Etter en runde med å bytte eksos på Focusen, fant jeg ut at originalanlegget er rustent gjennom. Mitt Nye eksosanlegg er CE-merket, men ikke originalt. VIl CE-merkede deler gå gjennom EU kontroll? Eller må jeg ha det originale for å få bilen godkjent?
  3. Etter et par år med salt og piss melder eksosen på Forden seg litt rusten, og tenkte da på å bytte ut eksosannlegget.(bilen er en Ford focus 2002 Stv) Fikk beskjed av en kompis at eksosannlegget på stasjonsvogn ikke er delt på midten eller i flere deler, men er komplett, fra manifold til utstøt. Stemmer dette? Så hvis jeg ønsker å bytte siste halvdel av eksosen, så MÅ jeg kutte for å få det til?
  4. All KUDOS til Cossiemk1! Hverken Bilradio"spesialisten" eller 2connect forstod hva feilen var, og det endte bare opp med at jeg fikk tilsendt adapter etter adapter og mellomkabel til alle himmelens merker, så som en siste løsning når ingenting fungerte, tenkte jeg prøve det du sa cossie, og TADAAAA, all OK! Takker for svar internetten!
  5. Noen som har noen tips på hvor "steering wheel remote" fra spilleren skal?
  6. Føler nå at "steering wheel remote" kabelen fra JVC spilleren skal til connects2 boksen, men der er det jo jackplugg nå. Må jeg avmantle jackkabelen og koble inn "steering wheel remote"? og da til hvilken leder? Som dere ser på bildet over, så er det 3 ledere ut fra boksen til Jackplugg.
  7. Skal nå fremover starte å sette inn annlegg i focusen. Bilen er en 2002 Ford focus Stv, med en JVC kw-r400 dobbel DIN spiller Vil beholde alt så fungerende jeg kan, derfor så jeg meg nødt til å kjøpe en Rattfjernkontroll adapter. Kjøpte denne adapteren. http://bilradiospes.no/m/shop/?produkt=8694&katid=693&id= Problemet er bare det, alt fungerer på cd-spilleren, men rattfjernkontroll adapteren nekter å fungere, men kan jo spille musikk ennå, så det er da hvertfall signal gjennom resten av iso-kabelen. Har noen erfaringer fra disse adapterene, eller ser hva jeg har glemt? Ifølge bruksanvisningen skulle hvertfall ratt-adapteren kobles inn til JVC spilleren med en jack plugg i aux- bak på spilleren. Takker for alle svar Denne går ut av JVC spilleren min, og det er da logisk at denne skal en plass, men KORRRR? Slik ser hele adapteret ut hvertfall. Noen som ser om det er noe jeg har oversett ved kobling?
  8. Ford for the win!

×
×
  • Create New...