Jump to content

Aero*

Gjest
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Aero*

  1. Fikk tak i ett sett med nye dør lister på ebay i fjor. Dette var kun til dørene og ikke skjermer.. Men har sett nye lister liggendes for salg der i ny og ne. ;)

     

    Edit: Dette var nye originale Ford lister.

  2. Det finns ein ekte Wolf vingebil her i landet.. å fleire sedaner.. Men det er vell voksne folk som har dem, så de henger vell ikkje så mye her inne..

    Escort RST WRC er vel en av de her inne som har en.

    Men hvor mange av de her i landet har Wolf effekten skrevet inn i vognkortet og ikke er registrert som vanlig Cosworth med original effekt?

  3. Noen som har en fremgangsmåte ved sveising av grenrør?

    Har sveist et par av de typiske kina grenrørene som har sprekt og det ser jo nesten ikke ut som det er blitt brukt varme under sveising. Blir det brukt bakgass når dette skal gjøres ordentlig?

  4. Hehe, gudskjelov ikke så ille nå lenger virker som competition festene myker seg opp litt med tida for første gang jeg kjørte bilen med de synes jeg det var helt forferdelig. :)

  5. Riv av den fæle renault leppa, ta av gatebil stickers og sett i motorcraft batteri. Og sett inn de mattene du hadde i først.

    Hvis jeg ikke tar helt feil her nå, så tror jeg det bare er Biltema som leverer nye batterier med flate Ford poler.

    Ford og Sønnak sier ihvertfall at den typen poler på batteri er utgått.

  6. Tror han jeg prata med søkte riktig, var en egen del til cosworth til og med 1993. Hvis det ikke er feil?

     

    Vil nok tro at de ikke gidder å gjøre et omfattende søk, de to siste gangene jeg har vært innom delelageret har det tatt utrolig lang tid før noen i det hele tatt har kommet bort og ekspedert meg. Snakker her om Bilia Hønefoss.

×
×
  • Create New...