Jump to content

Aero*

Gjest
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Oppland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Aero*'s Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Trenger vel plastikken mellom panser og frontrute og?
  2. Har et sett 3 delte 80-talls felger som jeg skulle ha retta, tenkte og få det gjort hos Oslo Felgretting. Noen som har erfaringer med dem?
  3. Det beste må vel være og overhale her ja. Da veit du hva du får. Dere som har overhalt slike kasser før, er det mye jobb? Og hva pleier å måtte byttes?
  4. Fikk tak i ett sett med nye dør lister på ebay i fjor. Dette var kun til dørene og ikke skjermer.. Men har sett nye lister liggendes for salg der i ny og ne. Edit: Dette var nye originale Ford lister.
  5. Aero*

    4x4 motor som koker

    Første som faller meg inn er sprekk som utvider seg ved ladetrykk/mye varme. Koker den ikke hvis du kjører rolig?
  6. Aero*

    4x4 motor som koker

    Hvordan har du sprekksøkt blokk og topp?
  7. Aero*

    godkjent hk?

    Escort RST WRC er vel en av de her inne som har en. Men hvor mange av de her i landet har Wolf effekten skrevet inn i vognkortet og ikke er registrert som vanlig Cosworth med original effekt?
  8. Sjekk prisen på den nå.. 100 lapper med gåen toppakning
  9. Bare for å låne tråden litt.. Ser den som er annonsert er 10 mm lenger, og har hørt noe om at de originale akslingene ikke har godt av for mye senk? Stemmer dette?
  10. Tilstand og pris på den 4x4 Cosworth kassa?
  11. Noen som har en fremgangsmåte ved sveising av grenrør? Har sveist et par av de typiske kina grenrørene som har sprekt og det ser jo nesten ikke ut som det er blitt brukt varme under sveising. Blir det brukt bakgass når dette skal gjøres ordentlig?
  12. Hvor får man tak i tuv papirer? Tuv papirene er vel det samme som ECE dokument om jeg har forstått rett? Er dette noe Ford Norge kan hjelpe til med, hvor har dere fått tak i det fra?
  13. Hva var prisen på dette kitet? Er det standard synk ringer eller er det noen oppgraderte?
  14. Når vi er inne på overhaling av MT75 kasse, finnes det noen overhalingskit til disse? Er det vanskelig og bytte lager/pakninger og synk. ringer selv på dem?
×
×
  • Create New...