Jump to content

ahs1989

Gjest
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

About ahs1989

  • Birthday 10/08/1989

Medlemsinfo

  • Bosted
    bergen
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    bergen
  • Interesser
    trening.
    kjøring.
    mekking på bil.

ahs1989's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. okei takker for svar. da forklarer det jo en del
  2. vet ikke helt hvordan man gjør det. men er det mulig at bilen min ikke bruker en clutch wire men den bruker kun væske for og funke? bilen min ska jo ha clutch væske er vel da ikke noe poeng at den skulle hat en wire? virker som det er enklere med wire i såfall når jeg søker det opp. ser ingen tegn til at det er noe wire er kun et stramt rør eller noe.
  3. da har jeg fått den nye sylinderen og tatt den på. og tatt på væske. men clutchen virker enda ikke? den lekker ikke noe væske heller. men lurer kansje på om vaieren har røket? og hvordan skifter man denne. jeg finner ikke engang hvor denne vaieren skal være hen fra motoren. håper igjen for svar.
  4. du mener fylle på i bremsevæske beholderen? fordi der er det fult med væske enda i bremsevæske beholderen. og når jeg tok av denne sylinderen kom det litt væske ut.
  5. Hallo. da har jeg et spørsål jeg håper noen kan svare på. for noen dager siden knakk den ene plastikk driten på hoved clutch sylinderen. så jeg må erstatte hele den. og det koster jo vistok en formue for en ny plastikk drit. men jeg har tatt denne av og venter på ny. problemet er at jeg må jo nå sette i ny bremse veske? til denne clutchen ? noe jeg har lest. noen som vet hvor denne beholderen er hen? beholder til clutch væske? eller sitter disse to sammen med breemsevæsek beholder? takker for svar.
  6. okei takker for svar. ska prøve dette
  7. jeg har en focus jeg har litt problem med. når jeg kjører sent så kommer det en rar skravle lyd foran. sjer vær gang jeg gir pittelit gass til og med når jeg står i ro. sjønner ikke hvor dette kommer fra. jeg har også problemer når jeg kjører der fartsmåleren plutlig går i null og av og til slår abs og anti spinn seg av mens jeg kjører. det som da sjer er at bilen hopper lit på en måte. virker som det er noe tett eller mangel? kansje bensintilførsel problem? jeg skifter tenn plugger og olje /olje filter ofte. dette er en focus 2002 model. takker for svar
  8. okei takker. ska prøve
  9. når har vi funnet ut at denne håndbrekk armen, sitter litt. må slå den tilbake forsiktig. har prøvde og smøre dette. blir litte grann bedre. men den sitter litt enda.
  10. Hei har en Mondeo 2006 2.0 diesel. vær gang jeg bruker håndrekken henger den seg opp. at den bremser i noen km. så slipper den ijen. men dette er et ganske irriterende problem:P noen som har noen tips ? takker for svar
  11. er en accent drit kjøpte den billig. ja hvordan lufter jeg dette da? har prøvd og lufte det etter det jeg har lest på nettet. kjørte den i dag og da varte bilen lengre en vanlig. men såå ble den varm og bynte og røyke biln har kun gåt 123 000.
  12. nå har jeg byttet termostat. dette funket heller ikke. fant og ut hvor den var tett. så nå virker radiatoren. men driten overheater enda.
  13. radiatoren blir ikke varm. bare den ene slangen og resten av motoren. vel er vel dt som er tingen. det er ikke en ford er en 95 modell hyndai accent.
×
×
  • Create New...