Jump to content

burnout

Gjest
  • Posts

    342
  • Joined

  • Last visited

About burnout

  • Birthday 08/06/1985

Medlemsinfo

  • Bosted
    Kristiansand
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male

burnout's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Veldig informativt innlegg. For å forklare litt, en trakt er et lite rør man fester på innsugsiden av forgasseren. Uten å gå for mye inn i detaljer og for å gjøre det hele enkelt, korte trakter = hk ved høyt turtall, lange = Nm over hele registeret. Så om du skal ha lange eller korte kommer an på hva du skal bruke motoren til. I og med at du skriver bilcross, vil jeg anbefale så lange som mulig, tror det vil passe best til dine behov.
  2. Det måtte jo skje til slutt....fått ny dieselbil, går i rundt i mine egne tanker, skal fylle drivstoff, tar tak i pumpa på gammel vane, klemmer til og ser plutselig at pumpa er grønn, ikke svart.... Fikk fyllt hele 2 liter bensin før jeg fikk stoppa. Fyllte deretter på 53 liter diesel. Har hørt at man bør tømme tanken og bytte filter hvis man har fyllt opp dieselbiler med bensin, men har og hørt om folk som har oppdaga feilen etter 1 - 2 liter, fyllt opp resten med diesel og har kjørt videre uten problem. Hva vil folket her inne anbefale? Noen som vet om bensin flyter på eller synker i diesel? Vil det blande seg siden dette var en såpass liten mengde?
  3. Sorry seint svar, vært litt hektisk i det siste.... Er to lange rør til sidene, og et kort til enten forran eller bak. Har ikke funnet festene enda, men skal lete litt mer i garasjen i morra. Forgasserne er desverre mest sannsynligvis solgt, og bagasjeromsåpneren bør Pusur_ ha førsteprioritet på siden han spurte først, hvis han fremdeles vil ha den. Kan få motoren og senkesettet for 1200 (800 kr senkesett, 400 kr motor). Motoren må hentes, har ikke plass til den i bilen....Senkesettet kan leveres langs ruta spesifisert over den 15 april. God påske.
  4. Bilder Senkefjærer baklykta (skitten på bildet) Forgasserne Forgassere og innsug Dyser, pakningssett, gasswire.... Bagasjeromsåpneren G-tech perf. meter pro Har også dukka opp noen tusenmetere/ekstra fjernlys. Selges høystbydende.
  5. Da har jeg tømt garasjen min i stjørdal, og går løs på garasjen i Grimstad. - 2x40 mm Dellorto Dhla 40 forgassere i god stand. Følger med innsug, pakningssett, diverse dyser, gasswire-kit og synkrometer. Passer SOHC (Var meningen å sette dette på en sierra) Følger også boka "How to build & power tune weber & dellorto DCOE, DCO/SP & Dhla carburettors" av Des Hammill. Bud over 3500,- - Sota baklykt høyre side. Kommer fra en XR4i. 50,- - Ventura 40mm senkefjærer. Aldri vært montert på bil, ligger fremdeles i eska. TUV-papirer følger med. Passer Sierra. 800,- - Fjernstyrt bagasjeromsåpner. Greit å ha hvis du vil ha clean hekk på bilen din. Fremdeles i eske, 100,- - Hvite blinklys. Passer sierra MK2. aldri vært montert. 50,- - VDO CD139 MP3-spiller. Egner seg best som radio, liker ikke enkelte mp3cder, og har en tendens til å skippe litt når den spiller vanlige cder. Kom og hent. G-Tech performance meter pro. 200,- SOLGT Ekstralys (fjernlys) Selges høystbydende. Prisant: 50,- Dukka og opp en IS-motor. Lett portet (mener å huske forrige eier sa det ga ca 5 - 10 hk mer, uten at jeg kan gå god for det...) Mangler innsug, dynamo og en pluggledning. 500,- Og så noen deler fra Fast and Furious-perioden min for 5 år sia.... - Neonlys til å ha under bilen. Blå. Tre rør, klarte å få spenn på det siste, så det knakk... Følger med strømadapter og monteringsanvisning. 200,-/bud - Flammekit til eksosrøret. Funka på sierraen jeg hadde på det tidspunktet. Følger med monteringsanvisning og diverse deler for å få det til å funke. 250,- - 2 strobere. Kobla ut parkeringslysa og satt inn disse. 50,- Delene befinner seg i grimstad. Bør helst hentes, men kan sende mindre ting med posten. Skal nordover til Trondheim/stjørdal rundt den 15 april, så kan levere på strekningen Grimstad - Oslo og Oslo - Trondheim via østerdalen. Fant ut at jeg skulle prøve å vaske telefonen i vaskemaskinen, så er uten telefon for øyeblikket. Så send PM eller svar her ved interesse.
  6. Er derfor sierraen måtte vike. Men denne tråden kan egentlig stenges eller slettes nå. Bilen er som sagt solgt.
  7. Da var alt solgt, bortsett fra G-tech måleren.
  8. Godt spørsmål...kjørte rundt, og plutselig døde den. Prøvde å starte den med både nøkkel og dytte den i gang, men nytta ikke. Fikk noen kompiser til å taue den hjem dagen etterpå, og når den kom hjem ville ikke startmotoren gå rundt....bytta det jeg hadde av tenningsdeler liggende (fordelerlokk, rotor, pluggledninger), sjekka om bensinpumpa fungerte (noe den gjorde), og fikk av startmotoren. Mens jeg venta på et par startmotorer jeg kjøpte av en fyr på forumet, stjal noen jekken min , og snøen kom, så har stått siden da. Skal se om jeg ikke kan få lånt en jekk i morra og skrudd på startmotoren, så kan gi en oppdatering da. Ville nok bytta hele motoren, har desverre ikke plass å stå å skru eller tid til det.
  9. Står nå uten grill og midtkonsoll. Ny pris er 2000 kr, skal vekk. Litt rust under døra, venstre side batteri og luftfilter følger med Dørene bør som sagt byttes, og er lite rust i f.eks hjulbuene som dere ser. Denne må desverre gå før påske, så til onsdag går den på skraphaugen.
  10. Har fått et par henvendelser angående bilen, salgstråden for bilen her: sierra
  11. Bilder konsollen hjula g-tech perf.meter Grill (det mellom spyledysene på førersiden er bare is) Bilen Fler bilder etter ønske.
  12. Rydder litt opp i diverse deler jeg har liggende. Har bl.a. cossie grill. 400,- SOLGT cossie midtkonsoll. 400,- SOLGT Piggdekk på stålfelg, 165/80 R13, klarter fint en sesong til. 300,- SOLGT G-tech performance meter pro. 200,- Deler selges høystbydende. mer kommer Har en hel sierra 2.0l fra 86 stående, noe galt med motoren, så starter ikke. Den var understellsbehandlet når den var ny, så er lite rust både under og i hjulbuene. Dørene bør nok byttes. Er et godt utgangspunkt for ombygging til cosworth, evt delebil. Denne selges hel, men hvis det er noen deler du trenger, så si ifra. SIERRAEN ER NÅ SOLGT. Delene befinner seg i stjørdal, ca 3 mil fra Trondheim. Mindre ting kan sendes, men foretrekker at delene blir hentet. Skal sørover torsdag 2. april, så kan levere på strekningen mellom trondheim - oslo (via østerdalen), og E-18 oslo - grimstad (så sant delene får plass i bilen. ) Fler deler kommer for salg når jeg kommer meg ned til sørlandet, bl.a div RS-styling, 2X40 mm Dellorto gassere m tilbehør, senkefjærer++, så følg med. Bjørn Tlf 91639693 (helst SMS, kan være vanskelig å få tak i på telefon), evt PM eller post her, sjekker sidene sånn ca daglig.
  13. Standard sierra-dimensjoner på hjula, mener å huske at ET = 40.
  14. Selger 4 piggdekk av typen Dayton DW700 på stålfelg. Dim: 165/80 R13, boltsirkel 4*108, stått på en sierra, og gått 1 sesong, lite slitt. Selges for kr 400 kr samlet. Hentes i stjørdal, nord-trøndelag. Kan evt ordne levering i området rundt stjørdal. PM eller ring 91639693 etter kl.15.00.
×
×
  • Create New...