Jump to content

fenris

Gjest
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    rugsland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

fenris's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Hei ! Jeg skal bytte olje filter på mondeoen. Jeg har sett i haynes og på youtube. Her ser det veldig greit ut med tanke på plass til å få ut filteret. Men på minbil så er det en stor plastikk brakett som er i veien... Er det noen her som har byttet filter på lik modell og som kan forklare framgangsmåte?
  2. Håper ikke jeg oppfattes som hissig,det er jeg ikke. Vi så på titanum s,men etter facelift så syns jeg fronten er mindre pen,litt vell mye plastrakett,samt at det er veldig lite utstyr i forhold til premium edt,ifølge selger så er premium edt den mest påkostede modell og ny toppmodell men godt mulig det var bløff ikke vet jeg.
  3. Helt rolig jeg,men det kan kansje være en ide og lese allt som står i tråden før en kommer men ukorrekte påstander eller ?
  4. http://www.ford.no/SBE/ConfigureVehicle/p=1204915264458 Se versjon,står den der? Vist du hadde LEST litt lenger opp i tråden så hadde du sett at premium edtion er en ny versjon. sjekk ut alle modellen og legg til 140hktdci,hva er grunnprisen på de forskjelige versjonene,hvem har mest utstyr???Akkurat!Du kan å gå til din nærmeste fordforhandler og få prisliste 1102 gjelende fra 15januar 2011 om du vil se eksakt,vi har forhåndsbestilt og får den forhåpentligvis i mars-april.
  5. Stilpakken ble bestilt pr tlf dagen etter jeg inngikk avtale,kansje litt korttenkt med tanke på felg ja,men nå fikk jeg se hvordan den ser ut og er meget fornøyd
  6. Blir ikke lik den over,den har individual stylingsett,sideskjørt,støtfangerskjørt forran og bak medintegrert underspoiler,sideskjørt+unik front som det står. stilpakke 2 er 19felg,senkesett,krom rails,mørktonet glass fra b-stolpe. Fargen blir panter black metalick.av utstyr som kommer i premium:setetrekk windsor premiun helskinn,bi-xenon,statisk hjørnelys og led kjørelys,cruise,elektrisk betjent barnesikringslås på bakdørene,avansert kjørekomp,motovarmer med fjernkont,nøkkelfri adkomst og start el infelbare speil,parksensor forran og bak,stor navi,et hakk opp på stereo,el seter med memory på førersete,påkostet interiør i forhold til de andre modellene+++++
  7. Glimrende,ja det må være de iom at det står y-design i utstyrslisten,må bare bli bra med 30mm senk som jeg har bestilt... Glede seg!!!! Kommet ny utstyrsmodell gjelende fra 15 januar 2011... nå høyeste utstyrsmodell! jeg har bestil med 2,0tdci 140hk,pris 415000+at jeg har lagt til stilpakke2 samt spoiler..
  8. Hei jeg har bestilt meg en ny mondeo premium edition som kommer i slutten på mars,jeg valgte da stilpakke 2,i denne pakken er det 19"hjul med koden D2VL1. Er det noen som har bilde av disse felgene?
×
×
  • Create New...