Jump to content

90sierra

Gjest
  • Posts

    167
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 90sierra

  1. Sierra ohc motor oh 5trinns kasse
  2. Noen som vet hvor man kan kjøpe nytt da?
  3. Noen som har overhalt. Er det greit? Noen som vet om man får kjøpt overhalingskit. Eller vet hvor man får ny?
  4. Kobla opp nytt. Takk for svar
  5. japp da funke den. å det e ikke brudd fram te først sikringen vertfall. har sjekka relet og sikringen i hanske rommet å
  6. ja sjekka den. no har æ null volt. sjekka sikringan. mulig æ målt feil først.
  7. noen som har tips? sjekka ledningen som går te tamken får bare 10v ut.
  8. Bytte i 1994 corolla stv diesel me stort anlegg. Dvd spiller?? Bytte i 1994 corolla stv diesel me stort anlegg. Dvd spiller??
  9. Hei har akk sotte inn ny motor i bila. Bila har heller ikke hatt motor siste 5åra . Men skulle prøve å starte den. Den går rundt men ingen gnist. Når jeg måler på + - på coil så kommer det ingen måling altså 0volt. Ka kan ver galt??
  10. passer det overens?? veit dasj gjør det og midtkonsoll. men passe dørtrekkan e te combi cupe. samme i sedan å da såfall??? :-) takker for svar
  11. hei har nå startet å pusse opp min 1984 ford sierra 2.0. skal bli is turbo. me. lurer på om dører fra mk2 sierra 3drs passer ?? eller om noen har dører liggenes:-)
  12. hei har nå startet å pusse opp min 1984 ford sierra 2.0. skal bli is turbo. me. lurer på om dører fra mk2 sierra 3drs passer ?? eller om noen har dører liggenes:-)
  13. hat du mere sierra deler trøndern ???
  14. 90sierra

    Kupevifte

    æ trur meca kan bestill det fra tyskland:-)
  15. hehe oki:-) men passer fangerne overens mk1 og mk2. combi og sedan??? har noen fangere fra mk2 sedan passer di på min combi mk1??
  16. Passer mk1dører overens med mk2??? Forsjell på sedan og combi?? Samme dørtrekk??
  17. hei skal sifte dynnamo på sierraen min. tenker på å sette inn en 100ah dynnamo da denorginale lader litt lite med yake på ekstra lysog anlegg xp nnn som har gjort dette å kan anbefale dynnamo :-)
  18. hei skal sifte dynnamo på sierraen min. tenker på å sette inn en 100ah dynnamo da denorginale lader litt lite med tank på ekstra lys og anlegg xp nån som har gjort dette å kan anbefale dynnamo :-)
  19. har du interiør til 5dr combi mk1 sierra??
  20. går det nå jordingskabel direkte fra dynamo te batteriet? e vell spørsmålet? :-p
  21. hei bilen min går tom for strøm. det kan jo vere lade relet, dynamo eller batteri. men det jeg lurer på er ledningene opp til batteriet. har jo en ledning på jord på batteriet som e splitta i 2 orginalt . men på + siden har jeg 3 to røde og en svart som kommer ut av den klynga der dynamoledningen er. er denne jordingskabel???
  22. hei bilen min går tom for strøm. det kan jo vere lade relet, dynamo eller batteri. men det jeg lurer på er ledningene opp til batteriet. har jo en ledning på jord på batteriet som e splitta i 2 orginalt . men på + siden har jeg 3 to røde og en svart som kommer ut av den klynga der dynamoledningen er. er denne jordingskabel???
×
×
  • Create New...