Jump to content

jolsrud

Gjest
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Tromsø
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

jolsrud's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Jeg har en Ford Mondeo MK3 2001 TDCI St.vogn Bilen var på verksted for feilsøking av diverse ting. Verksted mente blant annet at drivakselmansjett bør byttes. I prisoverslaget jeg har fått har de kalkulert 2 timer og 3 kvarter for denne jobben, mens de har kalkulert 1 time for bytte av bærekule. Jeg synes 2 timer og 3 kvarter for bytte av drivakselmansjett høres ekstremt mye ut?
  2. Jeg har snakket med en mekaniker om det. Han mener det kan være lekkasje i hovedsylinderen som gjør at trykket i pedalen forsvinner.
  3. Jeg sliter med en clutch som ikke returnerer. Problemet oppstår dersom jeg gir mye gass i 3, 4 eller 5 gir på lav omdreining (ca 1300). Det oppstår da en sterk lyd/vibrering fra motoren. Lyden varer til ca 2000 omdreininger. Fra 2000 og oppover oppfører bilen seg normalt. Når jeg skal gire etter å ha gasset på returnerer ikke clutchen. Jeg må trekke den manuelt tilbake med foten. Etter noen sekunder virker den igjen. Problemet oppstår ikke dersom jeg kjører rolig i intervallet 1300-2000 omdreininger. Har jeg kjørt rolig opp til 2000 omdreinger så kommer det heller ingen lyd/vibrering. Clutchen henger heller ikke dersom jeg har gitt rolig med gass. Over 2000 omdreinger kan jeg fint dra på uten at clutchen vil henge. Litt omfattende forklaring, men jeg oppfatter problemet som merkelig. Håper noen har noen fornuftige innspill
  4. Takk for tilbudet, men jeg har allerede fått tak i midtkonsoll fra opphuggern. Jeg skal gi beskjed om jeg ødelegger dekselet
  5. Da er jeg blitt den heldige eier av en Ford Mondeo MK3 2001 TDCI Trend. Er mildt sagt overrasket over de gode kjøreegenskapene. Jeg har et par spm jeg håper noen av dere kunne ta dere tid til å hjelpe meg med. 1. Midtarmlene er ødelagt. Jeg har fått tak i hele midtkonsollen brukt. Det jeg lurer på er hvordan jeg får fjernet deksel rundt girspaken ettersom dette må vekk for å få løsnet midtkonsollen. 2. Tenkte å ta en oljeskift. Hvilken olje skal jeg bruke? Kan jeg bruke biltema sin 5w-30? Eller er det som å banne i kirka her inne med et sånt forslag?
×
×
  • Create New...