Jump to content

straydog83

Gjest
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Bodø
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

straydog83's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Takk for bra innlegg Jeg skal se hva jeg får gjort med dette. Kan være enig i at jeg sannsynligvis uansett måtte ha betalt denne regningen for å få bilen EU-godkjent, men jeg hadde allikevel satt pris på om jeg hadde blitt informert om kostnaden først. På den måten ville jeg ihvertfall kunne ført en anbudsrunde for å finne ut av hvilket verksted som kunne tilby den billigste jobben.
  2. Bra innlegg. Nei, dette var ikke et merkeverksted. Det er svært godt mulig at det faktisk har tatt opp i mot 3 timer for å utføre jobben, og jeg skjønner også at det kan være problematisk å forutse på forhånd hvor lang tid en slik jobb faktisk vil ta. Men nå er det jo slik at vi hadde sett for oss at håndbrekket ville fikses kun ved å justere wiren, og at kostnaden ville ha blitt deretter. Så det er derfor jeg stiller meg kritisk til at verkstedet ikke har varslet oss da de fant ut at de var nødt til å bytte ut begge wirene. Er mulig jeg kjemper i retning av en allerede tapt kamp, men jeg synes det er påfallende enkelt å være i verkstedbransjen om man kan holde på på den måten.... Kan jo legge til at samboeren min er student, og at hun uttrykkelig tilkjennegjorde dette overfor verkstedet da hun var og leverte bilen, slik at de skulle ta hensyn til reperasjonskostnaden. Dette gjør det enda mer merkelig at de likefullt valgte å la være å ta kontakt før de satte igang.
  3. Nei, verkstedet hadde lovet å ringe samboeren min når de hadde funnet ut av hva som måtte gjøres. Det som er interessant å vite nå er om de har overpriset arbeidskostnaden, eller om dette er en krevende jobb og at de dermed ikke har tatt for mye betalt for arbeidet. Dersom det sistnevnte er tilfelle, vil jeg jo sannsynligvis kunne konfrontere dem med at de ikke meldte ifra før de satte igang med arbeidet. Ja, det er faktisk noe jeg også har tenkt meg til. Men burde/plikter ikke da verkstedet å informere om at kostnaden vil bli noe høyere enn hva den "normalt" ville ha blitt?
  4. Hei. Samboeren min hadde sin Ford Focus 01-modell inne til PKK idag, og fikk underkjent pga dårlig håndbrekk. Verkstedet utbedret feilen ved å bytte ut begge håndbrekksvaierene. Hver vaier kostet 800,-. I tillegg tok de 3000,- i arbeidsgodgjørelse som følge av at arbeidet tok nesten 3 timer. Samlet sum; 4600,- Mulig jeg overreagerer, men skal en slik operasjon trenge å ta nesten 3 timers arbeid? Jeg kan skjønne at det er forskjellig fra bilmerke til bilmerke, og håper derfor noen med erfaring med Focus kan uttale seg...
×
×
  • Create New...