Jump to content

Rasmus

Gjest
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About Rasmus

  • Birthday 09/30/1992

Medlemsinfo

  • Bosted
    Lom
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Lom
  • Interesser
    Bil

Rasmus's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Er det bare og svusje Coiloversene rett på? Om man ser bort fra forsterkinga. Eller kommer det problemer både her og der?
  2. Er det bare og svusje Coiloversene rett på? Om man ser bort fra forsterkinga. Eller kommer det problemer både her og der?
  3. Takk! Men vet dere hvor man eventelt kan kjøpe orginalt? eller om jeg skulle velge senkefjører og dempere, hva anbefaler dere da, på en 4x4?=)
  4. Takk så langt.. Men, nå har jeg tatt av skiltene til vinteren. Bilen skal egentlig inn til EU nå, men heg tar den til vårs. Og da tenkte jeg det var besst med noe med TUV papir.. For og få den gjennom EU.. Ikke sikkert alle er like nøye på det men.. Får den går nokk ikke gjennom nå med defekt fjær. Noen som har tips?
  5. Hei. Har en Sierra 4x4 som jeg har en defekt fjør på. Tenkte og kjøpe meg Coilovers? Men har hørt delte meninger om det på 4x4? Noen som har tips, sider? Hva anbefaler dere? Settet burde være TUV godkjent.
  6. Kan man risikere og måtte betale noe som helst avgift da?
  7. Skulle egentlig selge den i dag, men kjøperen ble skeptisk og ville undersøke først...
  8. Har en 1992 modell Sierra Cosworth. I vognkortet står det: Skjøtet inn ny front, godkjent ombygd til Cosworth 4x4. Men på KW står det bare 88 kw. Er det skrivefeil fra BT? er det noe å få gjort med dette?=)
  9. Ikke aktuelt nei. Bruker selfølgelig disse, og da blir den løs på annen hver side. Merkelig rart.. Det er en skrue oevr spilleren, men disse er vel til dekselet rundt..
  10. Har en 1992 mod. Cosworth som det sitter en original spiller i( både kasett og cd). Jeg kunne tenkt meg og tatt ut en av disse, får så og sette inn en annen spiller, da denne ikke fungerer. ( Fungerer på radio en gang i uka:P) Nå tror dere sikekrt at jeg er en idiot, fordi jeg ikke får til dette. Men spilleren sitter fast. Når den er løs på ene siden, og sitter den på andre siden og omvendt. Dette skal jo egentlig være en lett operasjon, men jeg vil ikke bruke makt, så det ryker noe.. Håper noen har noe triks..
  11. Rasmus

    RS Felger

    Ok. Takk. Veldig pene felger ihvertfall=)
  12. Rasmus

    RS Felger

    Lurer på om noen vet hele navnet på disse felgene? Prisklasse? Og er de så spesielle som folk skal ha det til? Det er 17".
  13. Sierra Coswworth 4x4, 1992

×
×
  • Create New...