Jump to content

jenskp

Gjest
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jenskp

  1. Nei. Det var så enkelt som festet til demperen som er festet oppunder panseret. Da var dette problemet ute av verden.
  2. Har undersøkt dette nå, og det er ikke mulig at lyden kommer fra lenkearmene. Kan det være pakningen i toppen som slår imot feste for demperen under panseret?
  3. Skal kontakte de angående lenkearmene å høre hva de sier.
  4. Det gir mening. Finnes det å få tak i noen som er kortere? Er ikke helt optimalt at det er slik... Vet at KW har slike justerbare lenkearmer, men disse er beregnet på baksaksling.
  5. Har kjøpt meg justerbart senkesett fra senk.no, KW Inox-Line, variant 1. Fikk montert dette uten problem fram, og var klar for en prøvetur. Ved kjøring på humper, og større ujevnheter i vegbanen var det noe som ikke hørtes bra ut. Spesielt ved fartshumper er det akkurat som om "noe slår" i bærebrua/subframen. Lyden høres i hele bilen. Har forsikret meg om at alt er montert riktig. Er det noen som kan ha en idè om hva dette kan være? Kan være verdt å nevne at bilen er en Ford Mondeo stv, diesel, 2005 mod. Bilde av fjæra og demperen montert (uten lenkearmen, den ble montert etter bilde var tatt)
×
×
  • Create New...