Jump to content

Tungstartet når den er varm?


Guest Proxi

Recommended Posts

Escorten er småvanskelig å få start på når den er varm. Virker som den ikke helt vil tenne, og jeg må drive og lure litt på gassen for å få start på den. Når den er kald starter den med en gang. Utenom det virker det som at startmotoren ikke får nok strøm. Dette skjer også når den bare er varm, men batteriet blir ikke tømt. Kan det være defekt dynamo, regulator e.l? For den vil ikke dra rundt startmotoren på første forsøk hvis jeg har kjørt lenge. Noen fine forslag? :unsure:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest Kim A Moe

jeg har akkurat samme problemet på min xr3i. når den er varm og jeg skal starte, virker det som stemplene kiler seg inne i blokka, men så slipper den taket å starter igjen. min er også litt tungstartet, virker ikke som den tenner skikkelig eller noe. noen osm har noe tips til hva jeg kan gjøre?

Link to comment
Share on other sites

Byttet alle plugger. To som var litt sotet, og to som igjen var fine. Min bruker også litt olje, så det hjelper jo ikke akkurat på pluggfargen. Tenningen virker faktisk bra den. Men er så rart at den starter utrolig bra når den er kald. (F.eks stått over natta).

Link to comment
Share on other sites

drar starteren rundt skikkelig med en gang eller tar det litt tid før det kommer når den er varm?

 

hvordan ser jording i karosseri og motorblokk ut? har en tendens til å være en kordel igjen av kabelen der.. :P sjekk også plusskabelen.. bytt ut disse hvis de ser slitt eller korrodert ut.. ;)

 

kaldstartsventilen som har hengt seg tro? slik at den gir for mye bensin når motoren er varm kanskje?

Link to comment
Share on other sites

Er utrolig tilfeldig. Men når den står over natta, drar startmotoren rundt som bare det! Er blitt mindre plaget med det i det siste. Sånn er det med gamle kvalitetsbiler. Kjør litt lengre, så fikses det av seg selv. :P

 

Neimen fra spøk til alvor så sånn jeg var plaget med det kunne det gå 2min uten at startmotoren gikk rundt, for da at den begynte å øke og øke helt til den fikk startet motoren.

Link to comment
Share on other sites

syns det høres ut som for høy tenning jeg.. att tenning "butter" i kompen.. vist du skjønner?

 

Ja, men hadde den inne på verksted via en bekjent som sjekka tenninga mi, og den skulle vist være rett. Så ble ikke noe mindre klok av det. Men egentlig så bryr jeg meg ikke så mye, sålenge bilen starter og den frakter meg dit jeg skal i første omgang til jeg får tak i en Sierra som jeg vil ha.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...