Jump to content

Bra forsterker?


Guest andersw

Recommended Posts

Guest andersw

Kjøpte den tilbudspakken på Torshov i dag til 2000 spenn... I den var det 35 liters basskasse, element fra ADS på 1000W peak og forsterker (700.1 het den) på 2800W, også den fra ADS. Han selgeren der sa han ikke var noe glad i ADS, hva mener folk her om merket? Og har lest mye om at 12" må ha riktig forsterker for å spille kjapt nok, noen som kan si noe om forsterkeren som fulgte med er "riktig"? :P Og om det er forsvarlig med tanke på lydkvalitet og kjapphet/responstid å koble til en tilsvarende kasse+element til på samme forsterker?

Siste spørsmål: Hvilken retning burde elementet være rettet for best mulig lyd? Kjører Sierra Coupé mk1.

 

Mvh Anders.

Edited by andersw
Link to comment
Share on other sites

Hei navnebror.

 

Har ganske mye erfaring med ads, med tanke på antall timer spilt på og antall enheter som har blitt defekte.

Forsterkerene er helt ok, men det finnes noen mandagsprodukter som rett og slett bare kutter ut etter en tids spilling, noe som fører til endel røyk og en ****** lukt(vanlig brent elektronikk-som-er-brent-lukt). Hadde p700.1 og p700.4 i cosworthen, og det spilte både bra og lenge, var aldri noe problem selv om de lå løst i bagasjen med god fart over dumper o.l.

 

Det at folk sier at 12" må ha riktig forsterker for å fungere bra er jo like dumt som det høres ut, kommer helt ann på elementet. Ett treigt element forblir treigt selv med optimal forsterker.

 

Har spilt den pakka du kjøpte i flerfoldige timer, HARDT som bare det, og virkelig gått inn for å ta liv av den og det er overraskende mye lyd og holdbarhet for pengene. Den nye serien, r124s, høres mye dårligere ut, og er mer tungdrevet.

 

Har faktisk kjøpt denne pakken selv før jul en gang, men har ikke fått satt det inn i bilen enda. Håper du kommer med tilbakemelding når du har fått montert og testa ut :)

 

EDIT: Monter den på "vanlig" måte, med magneten pekende inn i kassa.

 

Lite tips, hvis du fikk en kasse som har stått litt i butikken, burde du bytte ut kablene. De er alt for tynne, men dette er retta på de som har kommet inn i butikken den senere tid. Ser det lett for de nye kablene har en ganske sterk oransjefarge på gummien. Kontakene er lodda fast i terminalen så er ofte bedre å bare bytte ut hele terminalen hvis du ikke liker å skrape loddetinn :)

 

RETTELSE: Den nye heter ADS R12s, det er den du og jeg har som heter r124s

Edited by Kverna
Link to comment
Share on other sites

Guest andersw

Okey.. Fikk satt det inn i bilen på torsdag, ikke noe problemer. Fikk ikke sjekka kablene i kassa da, leste svaret ditt først nå ;) Nå har jeg aldri hørt bass i Sierra, men har hørt en del på anlegget til en kompis som er 2x 1300W Sony Xplod, på monoforsterker (husker ikke hva slags og om det er én eller to). I forhold til det anlegget som satt i en 20 år gammel BMW 3-serie (tror jeg det var), så var ikke bassen i min så mye dårligere. Eneste er at i den bilen kunne han ikke spille fullt for da stoppet bilen, så har ikke fått tesa fullt ut :P Bassen lager veldig bra trøkk, men fikk på følelsen at (hvertfall i starten) bassen var noe treg og hang litt etter. Syns det har bedret seg litt, men har ikke kjørt mer enn kanskje 2 timer siden jeg satt det inn, så skal komme med tilbakemelding når jeg har kjørt en del mer ;)

Edited by andersw
Link to comment
Share on other sites

Guest Ford For Life

du bøikke satse på å kjøre høyt å hardt med helt nye elementer da dette bør (spilles inn) la det gå å surre på behagelig lydnivå i ca 3-5 timer sammenhengende før du drar på full guffe..

har selv gjort den feilen det er noe beskytelses greier på magneten mot spolen for transport slik at vist du kjører fullguffe med en gang kan dette smelte og skade eller ødelegge elementet mitt ble skadet slik at jeg måtte åpne spolen og rense den mye jobb for lite nytte

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
Har den ads 700.1 på 2x pioneer ts-w307d2 å det funker fett det :) så den holder da det som er sagt..

 

hehe ja rart det der 100% er det ikke vertfall men i å med at adsen leverer max 700rms i 2ohm ved 14volt å elementene trekker 800rms:P

 

 

men ja prøvd ads selv har vel like mye erfaring som kværna i å med at vi jobber med sakene:P funker greit til bunnpris:)

ESCORT RST/ Sierra IST

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...