Jump to content

Streetmeet Rena 2009


superzonic

Recommended Posts

Endelig har sommeren kommet, og det er atter en gang klart for Streetmeet på Rena etter flere år med suksess! Også i år vil arrangementet foregå under Renadagene, så det vil ellers være masse liv i gatene.

 

Vi starter opp med bilutstilling for alle på nyklipt plen, med mulighet for å kjøpe grillmat og kaldt drikke. For de som vil få bilen sin bedømmet av våre dommere, kan vi friste med flere pokaler og diverse bilrekvisita. Her vil det også være salg av bilstereo, og i tillegg stand med utsalg og fremvisning av bensindrevne biler og fly.

 

Høydepunktet vil være som tidligere, villmannskjøring og lukten av svidd gummi som river i neseborene på gamle kartongtomta. Så nå er det bare å skru opp turbotrykk og fylle opp bilen med flere hjulsett før avreise. Dette foregår på lukket område, så vi har også fått tillatelse til å kjøre med biler som ikke er registrerte!

 

Nytt av året er at når klokka er 23:00, drar vi tilbake til Prestsjøen for sosial skravling og juging. Vi vil også stille med musikk, så møt opp med godt humør og en liten slurp på innerlomma for den som vil! Rena Camping ligger 300m unna, så det er gode overnattingsmuligheter for de som ønsker det.

 

Kan ikke se noen grunn til ikke å sette kursen mot Rena, nærmere bestemt Prestsjøen fredag 24. juli klokken 17:00. Inngang kun kr 50,- pr. bil for å dekke inn våre utgifter.

 

http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=...VLf&u=ZQN-1

http://www.facebook.com/home.php?#/event.p...3859&ref=ts

1993 Ford escort cosworth
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...