Jump to content

Instrumentpanel elektronikk


Sierra-Ole

Recommended Posts

Trenger hjelp med instrument i Sierra, har lest å studert koplings-skjema i Gjør det selv håndboken å lest i diverse tråder, men.

Det begynte med att jeg skulle feilsøke tankmåleren som ikke virket, allt annet virket i skjønneste orden. Drev å feilsøkte med den brune/svarte kabelen, stikk 2 i feste til instrumenthuset. Den viste rundt 8,5V.

 

Gikk bak i tanken for å sjekke jordingspunkt å strøm i de 3 andre kablene til tankarmatur, de viste 8,5V samtlige. Fant den brune/svarte kabelen å jordet den, da gikk tankmåler til tops.

 

Deretter målte jeg med multimeter i bakant på instrumenthuset, plutselig kom det en klikkelyd å turteller, temp.måler, oljelampe og hanbrekk varsellys defekt! Har sjekket jordinspunkt (brun kabel, stikk 5) med andre ord så virker det som om den har mistet signal til disse varsellampene i tilleg til att kabel til tankarmatur ikke lenger finnes strøm i.

 

Hva kan disse følerene ha til felles? Noen spesielle svakheter? Noen som har vert borti det samme?

 

Takker for alle svar ;)

 

Edit: Turteller, oljelampe, handbrekk, temp.måler funker igjen. Sikring nr. 22 i sentral sikringsboks var defekt (Svart/gul kabel i stikk 1). Jordinga som gikk ned på tanken hadde jording, men selve armaturet fikk ikke god nok jording. Problem fikset.

Edited by Sierra-Ole

1994 Ford Sierra CLXi (ombygd til RS Cosworth)
1998 Audi A4 1.8T Quattro

2012 Volkswagen Caravelle 2.5 TDI 4Motion

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...