Jump to content

Hei har et problem med Motor/Fusk på FORD SVT LIGHTNING 2002


Asletten

Recommended Posts

Hei jeg har da et problem med motoren hvor den har veldig høyt turtall opptill 2-3000 rpm ved tomgang og øker etter litt kjøring. 

Når den er kjørt varm og jeg har parkert får jeg heller ikke start på den igjen uten å måtte holde den i gang med speed. Jeg hadde den også på verksted uten at jeg fikk fikset det store problemet da det var for lavt turtall som var problemet den gangen. 

jeg lurer da på om det kan være noe feil i programmet til motoren og hvis det er noen andre som har hatt samme erfaring som jeg har.

Er det noe dere der ute vet jeg kan prøve på egenhånd uten at det er for avansert så hadde jeg satt stor pris på å få fikset det.

Link to comment
Share on other sites

Hvis den har vært inne for å fikse for lavt turtall tidligere, de har ikke prøvd å jukse det til med å justere spjeldet?

----------------------------------------------------------------------

1969 Ford Escort Gt - snart godkjent med Duratec motor

----------------------------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

han sa han hadde minsket en del husker ikke hva det var for å force høyere turtall, fordi han ikke kunne gjøre det med instrument som han hadde, men nå sviver motoren ujevnt og har altfor høyt turtall. Det er visst en del en kan få kjøpt til hjernen for å kunne omprogrammere den med originalt oppsett. 

 

Bilen har originale deler nå og var trimmet før jeg fikk den men programvaren ble ikke justert men vet ikke hva jeg bør gjøre ettersom det ikke er så mange verksted her som har erfaring med disse bilene

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...