Jump to content

Sandblåsing og overflatebehandling


Guest

Recommended Posts

Hadde planlagt å sandblåse kanalene på hver side av bilen for å få vekk det som er av rust. Ser nå at det er kommet rustbobler og endel brune prikker helt opp til midten av dørene, hvor dørlista sitter.

Vurderer derfor sterkt å sandblåse hele partiet fra dørlista og ned. Deretter lakkere med noe som har en grovere konsistens/struktur, eksempelvis av typen rustbeskyttelsemasse / understellsmasse.

 

Fordelene jeg tenker ved dette er å slippe pussing, sparkling etc. som ved vanlig lakkering. Får garantert vekk all rust og grums ved sandblåsing. Samtidig som det vil bli mye mer holdbart.

Utseende er jeg usikker på. Er ikke akkurat en luxusbil dette her, men samtidig greit at det ikke kommer til å se helt jalla ut.

 

Er det noen her som har erfaring med tilsvarende. Hvordan det utseendemessig vil bli. Og fordeler og bakdeler generelt. Gjerne konkrete råd om type rustbeskyttelsemasse / understellsmasse man bør bruke i forhold til utseende og holdbarhet.

Bør man ha en fargelakk/toppfinish til slutt for best mulig resultat, også med tanke på utseende og holdbarhet. Eller er det godt nok med kun rustbeskyttelsemasse/understellsmasse.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...