Jump to content

Motorcraft

Gjest
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

About Motorcraft

  • Birthday 11/03/1976

Medlemsinfo

  • Bosted
    Akershus
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Akershus

Motorcraft's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. På utkikk etter brukte orginale Ford framskjermer i bra stand, orker ikke styre med nye uorginale. Skulle også hatt hele "lokari" plast innerskjermer og chrome front/bakfanger for bruk med plasthjørner. Gjerne i Akershus området da dette muligens er vanskelig og sende. Pm eller 92820185 Fredrik
  2. Prøver en siste gang, ser ut som jeg må lage nytt selv gitt, hadde håpa og slippe det.
  3. Er fortsatt på leit, trenger hovedsaklig midtre delen, skal passe fra sedan og stv opp til 94.
  4. Ja... glemte jo å nevne det er sedan. Men skal sjekke litt delenr, kan jo hende det er noe som går om hverandre selv om det er fra "froske" stv. Takker for tipset, ringer Jarle hvis jeg finner ut om noe passer.
  5. Skulle hatt tak i et komplett orginalt anlegg (mener da Ford orginalt ikke no piratdel) i god stand. Gjerne med katalysator rørene fra manifolder. Hvis noen har dette liggende eller om det sitter på en delebil, ta kontakt. 92820185 Fredrik Korreksjon: Trenger hovedsaklig midtre delen, skal passe fra sedan og stv opp til 94.
  6. Fått orden på problemene dine da?
  7. Det/dem så jo gudelig ut, setter det på ønsklista sammen med TrackIR, men så dype lommer har jeg ikke nå. Skal låne maskin i morra og er spleiselag på spillet, så får vi se om man blir hekta...
  8. Jeg har aldri likt Xbox, kun gått i playstation og pc. Har sansen for bilsimulatorer og er kresen på riktig fysikk/bilfølelse og må si Forza3 ser riktig bra ut. Var klar for og kjøpe både maskin og spill, MEN.... ser ut til at det ikke er støtte for mitt Logitech G25... kun et jalla ratt uten klutsj og H giring! Hvor moro er det og kjøre da? Nei får vel vente på GT5 da gitt.
  9. Artig, budsjett Volvoen var med åsså jo. (Ser ut som bestemor på tur men...) Det var du som var som filma ved tønna ja, syntes det var et dristig sted og stå når man ikke kjenner sjaføren hehe.
  10. Takker for en bra Lørdag, har aldri kjørt kjeglekjøring før, kun vært på bane, kjørte bare 1 pass så dette må prøves igjen. Volvoen er JÆV** tungkjørt, så neste år blir det Forden. Takk til dere som gidder og arrangere slikt, får håpe det er penger tilovers etter at baneleie er betalt som går til dere. (PS: Eneste jeg ikke likte var sniking i køen!) Fredrik.
  11. Ja stemmer det du sier at det ikke kan justeres spissing bak, dette kommer heller ikke opp under en firehjulskontroll når man velger Scorpio som "emne", men man får opp alle målte verdier både foran og bak. Det kan jo hende at bakstillinga har fått en smell engang som gjør at du har feil spissing, dette kan du lese ut av papiret du fikk. Jeg la min i så og si null grader. (Måtte bygge om til justerbart.)
  12. Hvis du hadde den på firehjulskontroll fikk du vel med en utskrift av alle vinkler? Hva har du i spissing bak? Når du skiftet tannstang, sikker på at du flyttet over allt på den nye? Kan det være en liten ventil eller noe som sitter igjen i den gamle?
  13. Er bilen mye senket, har du cambershims? Jeg hadde veldig problemer med min spesielt på pga spissinga bak blir feil ved senking, på glatt føre var bakenden helt håpløs og vinglete fordi den styrte etter det hjulet som hadde best feste. Dette ble løst med og bygge om til justerbart. Diffopphenget har ingen innvirkning på sporing mener jeg. Virker som det er vanskelig og bli kvitt når en kjører med breie hjul og senk, har prøvd meg fram på forskjellige grader i spissing, virker mere stabil jo mere mot 0 grader den er i forhold til annbefalt. Neste steg er og prøve og trikse med oljetrykket på servoen, men der er jeg blank. Vifta er styrt av trykkvakt, blir trykket i systemet for høyt skal vifta starte, går den hele tia er det noe galt, releet sitter under dashbordet.
  14. Flott, da melder jeg meg på med volvo 244 turbo flexifuel , trolig klasse 3. (Får håpe den tåler turen opp... og ned...)
  15. Hvordan var det med skilter igjen, var det nødvendig? Siden gamle Escorten min ikke har gått på mange år og jeg kunne tenkt meg og gasse litt, lurte jeg på og dra frem et gammelt prosjekt som jeg har sammen med en kompis. Står innerst i "vognskjulet" og ikke vært pisket på mange år, en gammel mindre pen traktor/Volvo 244... Uviss vekt og hk, men blir nok klasse 3 evt. Får jeg og kompisen være med?
×
×
  • Create New...