Jump to content

TaunusGutten

Gjest
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TaunusGutten

  1. okai.. mulig å få sendt denne opp til lillehammer?
  2. hei.. solgt enda? jeg tar den!! hvor holder du til?
  3. TaunusGutten

    taunus

    hele driten fra sierra passer rett neri.. med alt av innsug å eksos på.. bunn panna trenger ikke byttes..
  4. jeg skal ha stempla ja.. kommer etter den 1 desember:P lønning er fint..
  5. okai.. bor 30 min nord for hamar je ra.. mot lillehammer.. mye for stempla?
  6. er int i stemplene.. hvor på østlandet befant du deg?
  7. oi.. bilder av dette?
  8. TaunusGutten

    Min Ford

    Taunus Basic: mulig Jeg er dum men: hmm når ble bærebru (den delen som er festet i traversen og så i spindelen,eller bosset om du vil) travers? traversen er jo fast.. den er skrudd fire steder i rammevangene.. og traversen er jo også den delen som motoren står festet i.. det er to bære bruer på bilen.. øvre- og nedre bærebru.. som du ser på bildet er den øvre pila der den gummi "greia" er:P og der den nedre pila er den øvre bærebrua.. hvis du har åpne felger når bilen står på bakken og ikke er heist opp.. så se på klaringen mellom disse.. jeg fikk så vidt fingeren innimellom når jeg hadde kappede fjærer.. altså den hadde en dempings lengde på en finger å jeg ville si det var og er bekymringsfult.. å tar du av den gummi biten, så har en kompis av meg gjort det.. han slo demperen igjenom den nedre brua.. altså slo av de to skruene som holder demperen i nedkant.. hmm..
  9. TaunusGutten

    Bensinproblemer

    lukt på olja du.. alt går sikkert rett ned i panna.. altså stempelringer..
  10. TaunusGutten

    Min Ford

    men blir en del stivere..
  11. TaunusGutten

    Min Ford

    tehe ser ut som slik min var med kappede fjærer foran.. da går brua helt oppi traversen på gummien der ikke no særlig... men er traversen lik 77 mod så har jeg ei forstilling med dreide nylon foringer i bruene liggende.. tror den skal vær i orden..
  12. hvor brei er spoilern? altså feste til feste.. tenkte jeg sku hatt det på en subaru legacy ama.. tror den hadde blitt feit.. og hvor bor du i landet?
  13. hmm det veit jeg ikke.. tror alle var like.. granada har sterkere men den tror jeg ikke passer.. hør på forumet på www.taunus.no rå bil du har der må ha litt mer hjul på da
  14. på min hadde jeg tenkt å varme den på mitdten under, sette press på midten altså så du presser den oppovernår det sitter på bilen da.. og så sveise på et skikkelig flatt jern under hele greia.. kan vær foringene dine i bruene da.. hvis alt er org så er det en del år siden de var nye da:P farlig å kjøre med syns jeg.. å helt ****** hvis den er senka og du har 17 " snakker av erfaring.. hehe du kan tenke deg at vekten av v6'n over tid å kjøring har strekt traversen i nedkant. så den har blitt lenger i nedkant. ta skræva bilen no ******..
  15. spørs om traversen har sigi sammen
  16. Selger bilen i deler.. mangler forskjermer, forntplater, panser å bakluke.. bakluke kan rettes.. bare å ta kontakt for info.. 91749143 stian
  17. å den er ikke solgt? sku hatt en slik til taunusen min jeg.. prøve no nytt;) prosjekter er gøy..
  18. den hadde jo passa perfekt på vinterbilen holder til du da? hva er vingen fra?
  19. ahh slike jeg har på taunus stv mi bare ikke blank polerte da.. å alle er herpa:( mye skal du ha for de da?
  20. går det ann å få et bilde av den vakum reguleringa på tenninga? el blir vell trykk klokke da hvis den justeres ved turbo trykk..
  21. http://www.ebcbrakes.no/
  22. si dæ.. kjøpt deg taunus enda da?? tehe naaai væ?
  23. okai.. min er 3.44.. capri 2.8 da? vet om en med sveisa sperre da:P
×
×
  • Create New...