Jump to content

WingDude

Gjest
  • Posts

    5113
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Larvik
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Recent Profile Visitors

9889 profile views

WingDude's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Ikke overraskende, finner Står kun 1 til salgs i Sverige, men flere smax og mondeo da.
  2. Mondeon og Kugaen er nok de sjeldneste med denne motoren ja, men S-max og selvsagt Focus ST burde det finnes endel av.
  3. Noen i Vestfold /Telemark området med en slik bil med 2,5 T volvo femmer motor på 220 HK? I så fall ville jeg gjerne prøvd luftmengde måleren fra en bil som er i orden. Noen som kan hjelpe?
  4. Jaggu kom jeg over en Delebil fra 2011 som jeg tenker å flytte så mye som mulig over fra, dette er en titanium modell med skinninteriør, xenon, navigasjon /dab stereo. Har lyst på honeycomb grill, splitter og skjørt, men prisene er drøye synes jeg. Ingen hos Ford her som fikser litt rabatt vel 😉
  5. Ser det blir kostbart å oppgradere hele utseendet til facelift utgaven, og skal man videre derfra blir det jo enda dyrere. Bedre å finne et komplett sett til preface modellen da, usikker på hva S-pakke som du har er for noe ? Får google litt etter noen styling sett som ser ok ut da.
  6. Har nylig vært å henta meg en "bruksFord" i Sverige etter å ha rota med div andre merker i flere år 😳 En 07 Mondeo mk4, 2,5T Ghia. Har planer om noen oppgraderinger, og motor har allerede fått en steg 1 oppgradering og skal nå yte ca 270 hk. Intercooler, luftfilter og eksos vurderes, men skal ikke gå bananas med rustfritt eksos osv til 15 k, her blir det hjemmesnekring og budsjett-oppgraderinger 🤑 Synes front og bakende på facelift modellen fra 2010 ser bedre ut, og vurderer og skifte til slike støtfangere og eventuelt lykter, noen som har gjort dette før, eller vet om dette er plug n play ? Er vel titanium modellene som har de fineste fangerne kanskje ?
  7. Ingen i Larvik/Sandefjord området her som har tilgang til IDS, original utgaven, eller en klona versjon?
  8. P0100 Mass/Volum air flow A error P0102 MAF sensor circuit low input P0113 IAT Sensor circuit high input Har i tillegg en feilkode på kjølevifte, trolig pga AC, og en kode på glødeplugger rele. Ingen av dem lar seg slette, prøvd med 2 forskjellige Autel testere, må det gjøres med IDS kanskje ?
  9. Noen som har erfart at MAF koder ikke lar seg slette fra styreenheten ? Har en 06 1,6 tdci med 3 koder som ikke lar seg fjerne. Har ny MAF og ledn.nettet er kontrollert. Verdiene på Live Data ser også riktige ut. Noen som har vært borti tilsvarende ?
  10. Har bare laget ei finn annonse med bilder på dette https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=96433608&fks=96433608 Send melding i finn systemet eller sms, for spørsmål eller bud på deler. Delene befinner seg i Larvik. Tlf 99 01 85 40
  11. Selvsagt kan jeg si det, hva får deg til å tro at jeg snakket om Larvik da ?? Du hadde rett ja, en overledning i hengerkontakten har forårsaket alle mine problemer, helt uforståelig Forsøkte sende deg en pm Mondeo Power, men fikk beskjed om at du ikke kunne motta.............?
  12. Hmm, har tenkt på hengerfeste-kontakten selv, men avfeid det inni hodet mitt, med at det ville vært for idiotisk om noe feil der skulle få slike konsekvenser. Takker for forlag, skal sjekke det i morgen
  13. Har en ’07 transit T350 Jumbo jeg bruker til distribusjon. Har nå fått et utfordrende problem med elektronikken på bilen, de lokale merkeverkstedene kvier seg for å ta bilen, i tillegg til lang ventetid. Lurer derfor på om det er noen her som sitter med litt over gjennomsnittlig kunnskap om feilsøking på elektronikk og lesing av ledningsdiagram, eller kjenner noen på østlandsområdet som har peil på dette ? Har forøvrig fullt ledningsdiagram til bilen, og IDS diagnoseutstyr. Litt av symptomene på bilen: Hvis jeg skal få start på bilen, så må som regel tåkelysa foran stå på, samme når jeg skal stoppe den. Lyset i bryteren til varmetrådene til frontruta står konstant på (som om varmen er aktivert) Alle lamper på instrumentet lyser ved bruk av lysbryter eller vindusspyler. Varsellampe for slitte bremseklosser lyser konstant, selv med tenninga avskrudd. EGR ventilen piper konstant. Komponenter som er sjekket ut og ikke påvirker symptomene: BCM, Body Control Module Tenningsbryter Hovedlysbryter Instrumentpanel Så godt som alle jordingspunkter Den som knekker denne nøtta, kan forvente seg en aldri så liten oppmerksomhet
  14. Har en 2007 Transit T350 jumbo som yrkesbil. Skulle hatt kontakt med en Ford mekaniker som har spesielt god peil på disse bilene og diagnose. Finnes det noen her, eller noen som kjenner til en som kan tilsnakkes via f.eks telefon ?
  15. Har kommet til et punkt der jeg når vurderer om jeg skal kvitte meg med min orginale '86 cosworth vingebil. Bilen har stått lenge i påvente av oppussing, og blir fort stående enda en god stund om den er i mitt eie, den fortjener bedre. Neste år er bilen veteran, og engangsavgiften bortfaller. Spørsmålet er hva jeg kan forvente å få for den ? Sikkert ikke så lett å si uten å vite tilstand osv, men bilen trenger en full gjennomgang, er ikke mye rust på den, men er selvsagt ikke rustfri etter å ha stått lagret i mange år, selv om det er innendørs. Bilen er komplett, og ny orginal RS500 frontfanger følger med. Noen som har en formening om hva jeg kan forlange for den om jeg skal selge ?
×
×
  • Create New...