Jump to content

WingDude

Gjest
 • Content Count

  5104
 • Joined

 • Last visited

About WingDude

 • Rank
  Ford RS

Medlemsinfo

 • Bosted
  Larvik
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

 • Hjemmeside
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Male

Recent Profile Visitors

9277 profile views
 1. Har bare laget ei finn annonse med bilder på dette https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=96433608&fks=96433608 Send melding i finn systemet eller sms, for spørsmål eller bud på deler. Delene befinner seg i Larvik. Tlf 99 01 85 40
 2. Selvsagt kan jeg si det, hva får deg til å tro at jeg snakket om Larvik da ?? Du hadde rett ja, en overledning i hengerkontakten har forårsaket alle mine problemer, helt uforståelig Forsøkte sende deg en pm Mondeo Power, men fikk beskjed om at du ikke kunne motta.............?
 3. Hmm, har tenkt på hengerfeste-kontakten selv, men avfeid det inni hodet mitt, med at det ville vært for idiotisk om noe feil der skulle få slike konsekvenser. Takker for forlag, skal sjekke det i morgen
 4. Har en ’07 transit T350 Jumbo jeg bruker til distribusjon. Har nå fått et utfordrende problem med elektronikken på bilen, de lokale merkeverkstedene kvier seg for å ta bilen, i tillegg til lang ventetid. Lurer derfor på om det er noen her som sitter med litt over gjennomsnittlig kunnskap om feilsøking på elektronikk og lesing av ledningsdiagram, eller kjenner noen på østlandsområdet som har peil på dette ? Har forøvrig fullt ledningsdiagram til bilen, og IDS diagnoseutstyr. Litt av symptomene på bilen: Hvis jeg skal få start på bilen, så må som regel tåkelysa foran stå på, samme når jeg skal stoppe den. Lyset i bryteren til varmetrådene til frontruta står konstant på (som om varmen er aktivert) Alle lamper på instrumentet lyser ved bruk av lysbryter eller vindusspyler. Varsellampe for slitte bremseklosser lyser konstant, selv med tenninga avskrudd. EGR ventilen piper konstant. Komponenter som er sjekket ut og ikke påvirker symptomene: BCM, Body Control Module Tenningsbryter Hovedlysbryter Instrumentpanel Så godt som alle jordingspunkter Den som knekker denne nøtta, kan forvente seg en aldri så liten oppmerksomhet
 5. Har en 2007 Transit T350 jumbo som yrkesbil. Skulle hatt kontakt med en Ford mekaniker som har spesielt god peil på disse bilene og diagnose. Finnes det noen her, eller noen som kjenner til en som kan tilsnakkes via f.eks telefon ?
 6. Har kommet til et punkt der jeg når vurderer om jeg skal kvitte meg med min orginale '86 cosworth vingebil. Bilen har stått lenge i påvente av oppussing, og blir fort stående enda en god stund om den er i mitt eie, den fortjener bedre. Neste år er bilen veteran, og engangsavgiften bortfaller. Spørsmålet er hva jeg kan forvente å få for den ? Sikkert ikke så lett å si uten å vite tilstand osv, men bilen trenger en full gjennomgang, er ikke mye rust på den, men er selvsagt ikke rustfri etter å ha stått lagret i mange år, selv om det er innendørs. Bilen er komplett, og ny orginal RS500 frontfanger følger med. Noen som har en formening om hva jeg kan forlange for den om jeg skal selge ?
 7. Jepp, er i live Takker for tilbakemeldinger, mye sprik rundt om forstår jeg. Plassene jeg tenker leie ut blir en biloppstillingsplass, og den plassen det tar, ca 4,5 x 6 m, plass til arb.benk og verktøy foran, muligheter for extra plass til å lagre "ting" finnes også. Strøm/oppvarminger er da altså også inkludert.
 8. Har planer om å leie et større lokale der jeg vurderer leie ut noen plasser. Lokalet er oppvarmet, og har vann, trykkluft, dusj/toalett osv. Tilgang 24/7 Det vil bli en fast biloppstillingsplass + tilgang til 2 forskjellige løftebukker, verkstedpresse, dekkomlegging/avbalansering, sandblåsingsutstyr + en mengde annet verkstedutstyr, spesialverktøy og håndverktøy. Lurer på hva folk ville vært villige til å betale for en slik plass i måneden i så fall, synspunkter ?
 9. Har lest endelig på Ford transit.org om dette, finnes visst ikke en optimal løsning etter det jeg kan se.
 10. Ok, etter det jeg har lest, så kommer det bare enda flere feil ved å blokkere egr på disse......?
 11. Hmm, ok. Har også hørt andre har ymtet om egr i forbindelse med disse. Da er det kanskje der problemet er. Du greier ikke skaffe meg delenr på egr til min bil, RJ78915 ?
 12. Ja, har åpnet den. Den er jo ikke helt defekt, men opp Lierbakkene mot Oslo begynner "!" lampa og lyse, og motor går i safe modus. Feilkodene som kommer er: P0299: Turbo/super charger underboost P2563: Turbocharger boost Control position sensor Circuit range/performance Har fått tips om at det er actuatoren som forårsaker disse, eller har du andre forslag ? Etter å ha skrudd tenninga av og på igjen, er lampa slukket og bilen går som normalt igjen.
 13. Er på jakt etter en elektronisk actuator til min Transit MK7. Ford selger kun disse som en enhet med komplett turbo etter det jeg har forstått, og det frister jo ikke veldig...... Actuatoren er brukt på Mondeo MK4 1,8TDCI, Focus MK2/MK3 1,8TDCI, Transit Connect 110HK fra 2006, og Transit Connect 75HK/90HK/110HK fra 2010. Er det noen som sitter med en havarert motor eller turbo fra en slik bil og kan selge actuatoren løs ? Regner med ingen bilopphoggerier vil selge meg denne uten å selge meg turboen også
×
×
 • Create New...