Jump to content

TomTom

Gjest
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

About TomTom

  • Birthday 08/12/1986

Medlemsinfo

  • Bosted
    Troms
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Interesser
    Bil og trening

TomTom's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Okei,da prøver jeg orginale sensorer Holder vel greit foreløpig. Takk får all hjelp og svar!
  2. Ja jeg kjente igjen noe av de symptomene. Sammens med at bilen kan "nøkke" litt under normal kjøring. Såppass ja..Greit og vite i framtiden Thanx,skal melde meg inn på det Kjører du de orginale følerene? Så dem hadde en oppgradert" heavy duty" boost control solenoid ventil på en engelsk side. Er denne noe og prøve eller er det bare rask?
  3. Okei,jeg kan prøve og bestille disse og bytte de. Så du tror ikke det kan ligge i chip? Bilen står med 3" eksos fra turbo,ggr cold air induction,og Airtec intercooler. Bilen er gått 70000km ca. Bilen blir ALLTID kjørt varm på olje og vann før gasspådrag,og ALLTID bakket ned etter kjøring.
  4. Har en Focus ST jeg plages litt med, bilen er chippet, og vanligvis så funker alt som det skal og bilen lader 1.2 bar ca. Men har skjedd en gang før at ladetrykket kun går til første streken på målern (sikkert orginalt ladetrykk. Og bilen går som om den skulle vært orginal. Nå har det skjedd igjen, og det ligger ikke noe feilkoder inne. Kan det være chippen/programvaren som plutselig "forsvinner"? Noen som har vært borti dette?
  5. TomTom

    Ulyd motor

    Ja,skal høre med de om det er mulig at de kan bruke stressplate. Håper det blir bedre denne gang ja
  6. TomTom

    Ulyd motor

    Neida,de har vært bra ydmyk og ga meg tilbud om gratis borring..Med tanke på at de fikk beskjed om og sjekke både blokk og topp å det hadde de ikke gjort før overhaling. Nei har desverre ikke utstyr til det. Har fått tak i ny 200 blokk som jeg skal starte på nytt med. Håper det går bedre denne gang! Cylmo var ikke 100% sikker at blokka kom til og bli bra med foringer og longstuds da de så hvor sprekkene er, så satser på ny blokk.
  7. TomTom

    Ulyd motor

    Er jo det som har vært mistanken min. Jada,har pratet med de opptil flere ganger. Og sendt bilder. Skjørtene har fått litt bank ja. Fant jo sprekker i blokka etter at jeg begynte og demontere og feilsøke på ulyden. Men joda,ble trykk i kjøletanken og det minsket vann. Bilen har aldri gått seg varm, har ikke fått sjangs og kjøre den etter at jeg fikk motorn fra bygger.
  8. TomTom

    Ulyd motor

    Sprekker i blokka,så har det vel bare ballet på seg.
  9. TomTom

    Ulyd motor

    Her har dere noen bilder.
  10. TomTom

    Ulyd motor

    Ja pratet med Cylmo idag,de skulle sette opp et tilbud. Okei,kanskje det holder og kjøre noe alla det du kjører. Såvidt jeg ser akkurat nå så er det sprekk på 4 og 7 hull. De skal få ta full sjekk av den blokka når den først er der ja. Hei,prøver og legge ut noen bilder til dere. Men får ikke til og legge ut,noen tips?
  11. TomTom

    Ulyd motor

    Mye fornuftig på deg ihvertfall Du får det nå til og høres logisk ut..Skal ta bilder og legge ut idag,så får dere alle se Det beste er strekkbolter,men i mitt tilfelle så må man jo ta i betraktning at det skal monteres longstuds, pratet med Cylmo og han ville helst se blokka først. Men han kunne montere longstuds i alle 10 hull,noe erfaring med det? Eller kombinere longstuds og ARP? Er blitt veldig skeptisk til ARP boltene da disse har gjort nok skade fra før.
  12. TomTom

    Ulyd motor

    Man må jo bare holde motet oppe, er jo kjempemorro når alt fungerer! Ja håper det, fikk ikke testet bilen på ACR i fjor da den havarerte,så håper og få den ferdig til årets treff
  13. TomTom

    Ulyd motor

    Har liksom ikke fått prøvd ut 2.bar enda :/ Bare vært plaget. Ja hører folk sier at det skal holde. Så blir longstuds og orginalbolter,med samme gr.a pakning som jeg har kjørt. Dette må da holde?
  14. TomTom

    Ulyd motor

    Tror jeg går for sikkert denne gang,så blir nok orginalbolter. Er det som er planen Vil ha svar fra dem først og fremst.
  15. TomTom

    Ulyd motor

    Okei,da skal jeg prøve dem Takk for svar og tips
×
×
  • Create New...