Jump to content

BongoStar

Gjest
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

About BongoStar

  • Birthday 03/24/1984

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hamar
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    runardalsveen@hotmail.com

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Oslo
  • Interesser
    Bil
    Pc
    Mat

BongoStar's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. Kommer man inn gratis om man ikke har fått nytt medlemskort? Mitt gikk ut 07/13 og ikke fått det nye enda..
  2. bsbildeler.no og senk.no f.eks..?
  3. På tide med en liten update.. Har nå fått justert camber bak med camber bolter fra Eibach kjøpt på ebay 4hjulskontroll skal tas neste uke. Den svarte plasti dipen på speilene mine har måttet gå pga jeg kom borti den med høytrykkspylerslangen. Og jeg har gått så lei av å ikke få felgene rene så i går fjernet jeg også plasti dipen på de. Det er jo som å få nye felger igjen!
  4. Ok høres ut som det samme jeg har gjort. Men jeg har ikke målt avstanden enda.. Venter til jeg får justert camber bak Etter det skal jeg justere ferdig og få den på 4hjulskontroll. Fikk du den godkjent?
  5. Er i dialog med bsbildeler om å få byttet baklyktene nå. Så de har funnet noen som skal passe som jeg ser er E-merket så da skal vel ikke det bli noe problem. Å få senkesett og felger inn i senkesettet er en del av planen, ellers takk for rådet Takk for tipset. Var jo smart det, men blir nok å skifte hele lykta for min del
  6. Vinduene var jeg klar over at ikke er lov. Men lyktene trodde jeg var lov.. ¨ Men er alt ulovlig eller er det bare om man legger på film/spray selv? Hva om man kjøper lykter som er mørke?
  7. Skjønte ikke helt hva du mente med at du ikke så effekten... men men.. Soting forran er vel ikke lov så vidt jeg har forstått. Og selv om sikkert sjansen for å bli stoppet er liten gidder jeg ikke dra tilbake og be de gjøre forran nå.. hehe Jeg hadde egentlig kjøpt nye baklykter som var sotet men de var feil så de må jeg sende i retur. Planen er uansett og sote de på noe vis ja, eller kjøpe noen som er sotet Takk. Det er Tomason TN4
  8. Da har jeg fått gjort litt med bleieexpressen igjen! Har lakket den kromlisten på panseret, kromlisten rundt spredere og speil med svart matt plasti dip. Sotet rutene.. Svart som juling bak! Digg Jeg har lyst til å ta av emblemene bak.. Fokus og TDCi merket. Noen som vet hvordan disse er festet? Er det bare lim/tape?
  9. Glemte jeg å skrive at jeg tenkte på bak ja... sorry Noen som vet om noen triks da eller når det er bak det er snakk om?
  10. Stemmer det ikke at det er en slik arm bak... som på dette bilde? Den blå der.. Han holder en slik bolt og... samme som jeg linket til. Ser jo ut til at det skal kunne gå an..? Har lest litt her http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?p=2745037 Og jeg syns no alt her ser ganske likt ut som på min bil.. :unsure:
  11. Ok. Finner mye om det på nettet, men det meste av det er sikkert til usa varianten av focus vil jeg anta.. Noen som vet om en løsning? Justeringsmuligheter? Eller må man bare kjøre med det slik det er?
  12. Ok takk. Greit å vite. Ser sånn som Bs bildeler har bolter som justerer camber.. Noen som har erfaring med slike? Verdt å prøve? http://www.bsbildeler.no/?pno=119226 http://www.bsbildeler.no/?pno=119232
  13. Jaja det vet jeg og har planlagt det Men han mekanikern som monterte senkesettet var usikker på om det gikk å justere det på disse bilene.. derfor jeg spurte
  14. Noen som har peiling på om man får justert camber på disse bilene? Den ble litt kalvbeint etter senkinga
×
×
  • Create New...