Jump to content

BongoStar

Gjest
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BongoStar

  1. Kommer man inn gratis om man ikke har fått nytt medlemskort? Mitt gikk ut 07/13 og ikke fått det nye enda..
  2. bsbildeler.no og senk.no f.eks..?
  3. På tide med en liten update.. Har nå fått justert camber bak med camber bolter fra Eibach kjøpt på ebay 4hjulskontroll skal tas neste uke. Den svarte plasti dipen på speilene mine har måttet gå pga jeg kom borti den med høytrykkspylerslangen. Og jeg har gått så lei av å ikke få felgene rene så i går fjernet jeg også plasti dipen på de. Det er jo som å få nye felger igjen!
  4. Ok høres ut som det samme jeg har gjort. Men jeg har ikke målt avstanden enda.. Venter til jeg får justert camber bak Etter det skal jeg justere ferdig og få den på 4hjulskontroll. Fikk du den godkjent?
  5. Er i dialog med bsbildeler om å få byttet baklyktene nå. Så de har funnet noen som skal passe som jeg ser er E-merket så da skal vel ikke det bli noe problem. Å få senkesett og felger inn i senkesettet er en del av planen, ellers takk for rådet Takk for tipset. Var jo smart det, men blir nok å skifte hele lykta for min del
  6. Vinduene var jeg klar over at ikke er lov. Men lyktene trodde jeg var lov.. ¨ Men er alt ulovlig eller er det bare om man legger på film/spray selv? Hva om man kjøper lykter som er mørke?
  7. Skjønte ikke helt hva du mente med at du ikke så effekten... men men.. Soting forran er vel ikke lov så vidt jeg har forstått. Og selv om sikkert sjansen for å bli stoppet er liten gidder jeg ikke dra tilbake og be de gjøre forran nå.. hehe Jeg hadde egentlig kjøpt nye baklykter som var sotet men de var feil så de må jeg sende i retur. Planen er uansett og sote de på noe vis ja, eller kjøpe noen som er sotet Takk. Det er Tomason TN4
  8. Da har jeg fått gjort litt med bleieexpressen igjen! Har lakket den kromlisten på panseret, kromlisten rundt spredere og speil med svart matt plasti dip. Sotet rutene.. Svart som juling bak! Digg Jeg har lyst til å ta av emblemene bak.. Fokus og TDCi merket. Noen som vet hvordan disse er festet? Er det bare lim/tape?
  9. Glemte jeg å skrive at jeg tenkte på bak ja... sorry Noen som vet om noen triks da eller når det er bak det er snakk om?
  10. Stemmer det ikke at det er en slik arm bak... som på dette bilde? Den blå der.. Han holder en slik bolt og... samme som jeg linket til. Ser jo ut til at det skal kunne gå an..? Har lest litt her http://www.focusfanatics.com/forum/showthread.php?p=2745037 Og jeg syns no alt her ser ganske likt ut som på min bil.. :unsure:
  11. Ok. Finner mye om det på nettet, men det meste av det er sikkert til usa varianten av focus vil jeg anta.. Noen som vet om en løsning? Justeringsmuligheter? Eller må man bare kjøre med det slik det er?
  12. Ok takk. Greit å vite. Ser sånn som Bs bildeler har bolter som justerer camber.. Noen som har erfaring med slike? Verdt å prøve? http://www.bsbildeler.no/?pno=119226 http://www.bsbildeler.no/?pno=119232
  13. Jaja det vet jeg og har planlagt det Men han mekanikern som monterte senkesettet var usikker på om det gikk å justere det på disse bilene.. derfor jeg spurte
  14. Noen som har peiling på om man får justert camber på disse bilene? Den ble litt kalvbeint etter senkinga
  15. Hadde vært morro, og kommer gjerne. Bare det ikke blir alt for langt å kjøre. hehe
  16. Ja jeg syns de er fete. Liker at de bygger litt ut liksom. De kom på ca 17.589,- levert på jobben med Falken dekk. Jeg har en plan om å kjøre svart og hvitt tema over hele bilen, så nei har ikke vurdert noen annen farge. Joa, den vokser på meg den der. Blir jo litt mer "crazy" hehe. Men blir nok ikke i år I år går jeg nok for å gjennomføre svart/hvitt temaet jeg har begynt på. I dag er bilen levert på Riis bilglass for å få på litt solfilm. Spent på hvordan det blir En liten instagram edit av bildet
  17. Takk. Jo, men om jeg ikke ønsker den lavere forran da? hehe Takk! Morro med slik tilbakemelding!
  18. Hei og hopp godtfolk! Har begynt å pusse litt på min stasjonsvogn og tenkte det var morro å poste litt her for litt hjelp og feedback Bilen er en helt standard 2011 focus stasjonsvogn. Har ikke noe ekstrautstyr overhodet, men det er pga det jeg gjerne vil at den skal se litt bedre ut på utsiden Her er et bilde av den før jeg har gjort noe særlig. Eneste jeg har gjort her er å sette inn lykter som har denne svarte kanten inni. Så var den klar for Tomason TN4 19" lakkert med matte white Plasti dip. Jeg er ikke helt fornøyd med resultatet her, så jeg kommer nok til å dra det av og prøve på nytt. Og med felger må man jo ha senk.. så da ble det et Weitec hicon gt. Det hvite på dekkene er bare litt plasti dip.. var litt ivrig etter å ta bilder før jeg fikk pusset bort alt.. Selv om vi justerte en del her og den står på høyeste innstilling bak syns jeg fortsatt den henger litt bak! Dette er egentlig noe jeg ville unngå så om noen har noen tips og triks her så mottas det med takk! Mine neste planer er sotede baklykter, svart film på hovedlykter og øyelokk, sotede ruter, plasti dip på diverse deler som f.eks speil og komlett styling. Og kanskje litt diverse innvendig.. Stay tuned!
  19. Ok takk for tilbakemeldingen. Da går jeg for det
  20. Ingen som har noen meninger?
  21. Har lyst til å få bleieexpressen litt lavere.. og har sett på følgende senkesett: Ap coilovers Weitec Hicon GT FK Automotive AK Street FK Automotive Highsport Noen som har erfaring med noen av disse? Fordeler/ulemper? Er dyrest best? Andre forslag? Vil helst holde meg under en 8000,- i pris..
  22. Hva gjorde du i stedet da? Merker nå som det begynner å bli mørkt at jeg ikke er fornøyd med lyset på bilen! Forrige bilen hadde xenon så merker stor forskjell.
  23. Om man kjøper disse lyktene for xenon. Er det da mye som må til for å få det til å virke på en bil som har vanlig halogen pr i dag? Har manuell justering på halogen lyktene i dag(slik hjul ved rattet). Ledningsnett? Styreenheter? Er det noe med automatjustering som kreves?? Noen med erfaringer?
  24. BongoStar

    Senkesett

    Ingen som har coilovers på focus her inne?
×
×
  • Create New...