Jump to content

THolandsli

Gjest
  • Posts

    66
  • Joined

  • Last visited

About THolandsli

  • Birthday 09/22/1984

Contact Methods

  • MSN
    tholandsli@hotmail.com
  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Bosted
    Ottersøy, Nærøy, Nord-Trøndelag
  • Interesser
    Teng me Turbo på!

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

THolandsli's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Den er fullt brukbar den dag idag. Det som har skjedd med bilen på bildet er at handbrekket har hengt seg "litt". Om man kjører ganske mange mil med det så blir det sånn. hehe
  2. Har du mulighet for å få tak i et tak uten luke ville jeg absolutt ha byttet taket istedet. Er MYE styr å tette hullet.
  3. Grovrengjører aka "Negerkuse" på vinkelsliperen er min favoritt til lakkfjerning.
  4. Vask/slip/puss bilen helt ren for gammell understellsmasse og dritt først. Sprøyt understellet med epoxygrunning. Om du vill ha en litt ru overflate kan du sprøyte bilen med bodyskydd før lakk. Bruk vanlig billakk, som du sier er fargen viktig å da er vell utvalget innen andre typer litt begrenset?
  5. Å da er du sikker på at det ikke koker når du legger på base/lakk?
  6. Plastic Padding er greit nok sparkel. Får du ikke til å rette opp litt så du slipper å legge så tykt? Om ikke kapp opp og sveis på nytt, ny dør kan være et alternativ? 5mm er litt for mye for sparkling, men om du har godt feste for sparklet skulle det ikke bli noe problem at det slipper skulle jeg mene. Kjemisk metall har jeg ikke noe tro på. Tinnsparkling funker nok best, men krever litt erfaring om det skal legges oppover på sida som du sier.
  7. Tiller A/S i Trondheim selger vinyllakk for sprøytebruk. Jeg har såvidt prøvd den, å den virker veldig grei. Ifølge selger skulle det være meget slitesterkt og tåle mye flexing.
  8. For å lakke speil på skikkelig måte gjør følgende. - Demonter speilene fra bilen - Ta ut glasset om mulig - Vask speilhuset med silikonfjerner - Skrubb over speilhuset en runde med pad, skurefille, scotchbrite (kjært barn har mange navn) - Sprøyt med plastgrunning f.eks Sikkens Plastoflex - Når det har tørket sprøyt med filler f.eks Sikkens Colorbuild - Våtslip filleren med 600-papir. (Veldig viktig å ikke slipe igjennom filleren/plastgruningen) - Vask med silikonfjerner og tørk over med støvklut, tackrag, klebeklut (kjært barn har mange navn) - Legg base og vent til den er tørket - Legg klarlakk - La tørk og monter På harde plastdetaljer som speilhus trengs ikke mykningsmiddel. Om du skal lakke gummi eller mer fleksible deler trengs mykningsmiddel. Lykke til!
  9. Det beste og kanskje enkleste hadde vært å kappa A, B og C stolpen og bytta hele taket. Men om du ikke får tak i nytt tak så ville jeg gjort slik. Jeg ville startet med å punktet fast ei plate 90 grader i forhold til takplata på undersida, det for å opprettholde buen i taket og stive av under arbeidet. Etter det false kanten hele veien rundt hullet, for så å tilpasse ei plate som passer perfekt iforhold til buen i taket og hullet. Punktsveis plata forsiktig med ca 5cm mellomrom. Tilsutt tinnsparkle hele veien rundt, varm et stort område rundt for å unngå at det slår seg så mye. Etterpå smøre på Owatrol rundt skjøten på undersida for at det trekker seg godt inn i skjøten.
  10. Skal gruble litt på budet ditt ;-)
  11. Kun vært prøvemontert. Som ny foruten et knøttlite hakk i elokseringa ved tilkoblinga til styreslangen. (se bilde) Kom med bud.
  12. THolandsli

    turbo

    Hvis turboen har stått i noen år er skruene gjerne så fastgrodde att du ikke får de løs uten å knekke dem om du har turboen på benken engang. Men er turboen rimelig "fersk" skal det gå ganske greit.
×
×
  • Create New...