Jump to content

tsl

Regionsleder Sør
 • Posts

  157
 • Joined

 • Last visited

Medlemsinfo

 • Bosted
  Arendal
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Bosted
  Eydehavn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tsl's Achievements

Ford

Ford (5/6)

 1. Er veldig lenge siden det har skjedd noe her i sør. Er det noen som er klar for et lite treff??
 2. tsl

  Møte/treff

  Nice. Vi får håpe at noe til henger seg på så vi kan prøve og finne en dato
 3. Da bikker jeg 2 plasser. meg og ev fruen. litt usikker på om jeg kommer. Venter på dekk🙈🙈 seint ute i år. Men sier ifra I god tid om jeg ikke kan komme.el om e kommer alene. 3-4 dager før.
 4. Hvor mange plasser er det igjen ??
 5. Noen som er klare for en liten samling her nede i sør???
 6. Er heller ingen fan av hardplast kjegler, men En kan jo ev ha noen i hardplast Og sette dem der det er minst sjangs for at de får seg en fik el to. Men de myke er helt klart og foretrekke. Begynne og ta betalt for at det går en kjegle syns jeg er litt på kanten, man betaler start avgift og det bør være nok, er jo ikke så veldig ofte de ryker.
 7. Dette er noe klubben bare må koste på seg. Kjegler må vi ha. Og om vi har klart os i 13 år uten og måtte supplere på kjegler, så syns jeg dette er noe som bare bør handles inn.
 8. Wall of fame bør da virkelig være forbeholdt FORD.
 9. Ingen som har noe forslag til hva som kan gjøres ??? Er klar for og møtes igjen.
 10. Ser jo litt den samme tralten... klubben fokuser stort på de i klubben som vil ligge og banke runde på runde på en bane. HVA MED LITT NY TENKING. og kanskje litt omstruktureringer mitt forslag om cup har ingen ting med autoslalom og gjøre. og innblanding av NBF osv er ikke nødvendig. hvor for ser dere det sånn? med litt mer focus på ss sånn som det var den gang ss2 ble kjørt. da com det jo mange fler. og det var jo egentlig den gangen en klubb cup. vi fikk poeng for hver av gangene og premiering på slutten av året. dette kan fint gjenomføres selv med ss5 som nå. uten noe serlig mer styr en pr dags dato. tror en cup og premiering kan nok også lokke flere til og komme. dette kan jo også sammen kobles med utstilling og overnatting så det blir mer et treff. Datoer for i år kom meget tidlig og det var bra, men som regle sliter folk med og få de ut fort nok. jeg hadde tenkt til og kjøre alle SS i år. men det bulka med vanlig autoslalom cup og bursdager. alle klarer ikke alltid og få med seg alt, sånn vil det alltid være. Vanlige banetreff krever også mer av de som skal kjøre. hjelm kjørederess minimum 1 lags bransikker lisens og sikkert mer e har glemt. men skal e være helt ærlig virker det litt som folket er bestemt på at sånn er det bare. jeg tror at om denne utviklingen fortsetter blir klubben mindre og mindre med årene. poenget er vel og holde godt liv i den med alternativer i begge ender av skalaen. eller er jeg helt på viddene gjerne arester meg om dere er uenige med meg eller syns e er på kanten... er litt sånn rett fra levra type
 11. Med tanke på at de fleste treff går i - så har jeg noen få tanker. Klubben bør kanskje ta et steg tilbake. Og satse mer på små treff en store bane treff. Et stort i året på enten Våler el rudskogen isteden for 2 Mer satsing på SS og mindre treff med mer sosialt Ser mindre klubber som har mer tilrettelagte treff for sosialt klarer og få ting til og funke. Alt trenger ikke bare handle om og kjører fort på Våler eller rudskogen. Få til litt mindre treff, som fenger flere grupper en bare rundetid gutta. Der er SS en knall ting. SS treff med overnatting. Felles grilling lodd salg. Cruze tur Osv Osv kan muligens rette litt på ting. Mange klubber bruker også litt store gocart baner til Helge treff, kanskje en idee?? Mindre utgifter med leie Osv. Kanskje egentlig også mer krevende og finne gode spor som virker, bedre tider Osv.kanskje faktisk droppe dem helt. Mange som ikke er så keen på og dele treff med Honda Opel Osv også. En annen ting er også ofte at datoer kommer for sent. Disse burde være klare i god tid, helst rundt mars da mange driver med andre ting og har famile ferier som skal klaffe Osv Osv. Jeg for min del gidde ikke de store treffene uansett åssen redskap e har, de blir for store, lite sosialt, og folk grupperer seg isteden for og være en stor fin felles gjeng. Dette er bare mine tanker akuratt nå. Kaller dette konstruktiv kritik og ikke klaging. Jeg var meget klar for alle SS i år etter noen år borte fra den kjøringa,men det kræsja med autoslalom cup og bursdager, og i år var cup 1 pri. Men fikk med den siste og det var knall. Ev går det muligens Ann og lage en skikkelig SS cup med premiering på hvert løp og til de tre beste i hver klasse på totallista. Hvor en kanskje kan få til 1-2-3 cup løp andre steder en Gardermoen. Da med mulighet for og stryke 1 el 2 av de dårligste resultatene. Også bare et forslag. Ev går det muligens Ann og lage en skikkelig SS cup med premiering på hvert løp og til de tre beste i hver klasse på totallista. Hvor en kanskje kan få til 1-2-3 cup løp andre steder en Gardermoen. Da med mulighet for og stryke 1 el 2 av de dårligste resultatene. Også bare et forslag.
 12. Var en super dag. Fjerde beste tid den dagen men fiestan og snaue 60 hk.... var en gøyal løype.
×
×
 • Create New...