Jump to content

and

Admin
 • Posts

  8053
 • Joined

 • Last visited

Medlemsinfo

 • Bosted
  oslo
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

 • Hjemmeside
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Interesser
  Ford?

Recent Profile Visitors

24340 profile views

and's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

 1. Egentlig er det VACN og Kaffe, men FCN er blitt invitert så bråkjekker meg litt med overskriften. Lørdag 25 mai 2024. Begynner kl 11.00 og holder på til ca 14.30 Adresse: Gamle Mossevei 55, 1420 Svartskog Se også linken: Hvordan finne frem til Tyrigrava Kro. Gjør klar bilen din, ta med familie og/eller venner for en hyggelig bilprat. Kiosken er åpen med mulighet for kaffe og enkel servering. Gjennom VACN sitt klubbsamarbeid med KNA så kan så har vi tilgang til den tradisjonsrike Tyrigrava. Tyrigrava er kjøpt av KNA og nyrestaurert. Tyrigrava har mange årtier med motorhistorie bak seg, og har vært et samlingspunkt for motorinteresserte på Østlandet siden 1950-tallet. Dette treffkonseptet er nytt for VACN så da blir det også nytt for FCN. Det koster noen lapper å leie uteplassen, og holde åpen kiosk så synes du dette er noe som bør gjentas møt opp så blir det en tradisjon? Dette blir ikke noe tarda opplegg med verdensrekordforsøk i deling og likes på face eller smekkfylle plassen med alle mulige biler eller folk hvor du må ha med medbrakt termos slik Bil og Kaffe ofte blir på norsk. Dette blir tilbakelent. Det blir VAG og Ford. Det blir åpen kiosk og plass til alle uten trengsel.
 2. Torsdag 30 mai 2024 Kl 19.00 til 21.00 Adr: Bærumsungdommens Motorsenter Løxaveien 2 1351 Rud På klubbesøk: Bjarne Reistad fra AMCARs markedsteam. TEMA: - "Rikets tilstand" hos Norsk bilhobby - Fremtidsutfordringer - Hva gjør AMCAR for bilentusiasten - Spørsmål fra salen Åpent for alle. https://westsidecruisers.com https://www.facebook.com/Westsidecruisers
 3. Tirsdag 28 mai 2024 Kl: Ikke oppgitt. Så kontakt ACDC Vestfold om du vil være med. Adr: Stokke Ravei 386 3160 Stokke På klubbesøk: Bjarne Reistad fra AMCARs markedsteam. TEMA: - "Riket tilstand" hos Norsk bilhobby - Fremtidsutfordringer - Hva gjør AMCAR for bilentusiastene - Presentasjon av medlemstilbud Åpent for alle. http://acdcvestfold.no https://www.facebook.com/groups/196836848653
 4. Onsdag 29 mai 2024. Kl 18.00 til 21.30 Adr: Brugata 16 3825 Lunde På klubbesøk: Bjarne Reistad fra AMCARs markedsteam. Åpent for alle. https://www.facebook.com/Streetcarslunde
 5. Mandag 27 mai 2024 Kl 19.00 til 21.00 Adr: Hofgaardsgate 20-27 3011 Drammen På klubbesøk: Bjarne Reistad fra AMCARs markedsteam. TEMA: - "Rikets tilstand" hos Norsk bilhobby - Fremtidsutfordringer - Hva gjør AMCAR for bilentusiastene - Presentasjon av medlemstilbud - Spørsmål fra salen Åpent for alle. https://www.facebook.com/groups/ponycar/ https://www.facebook.com/events/323479817292627
 6. Tiden går fort. Nå er det nøyaktig to år siden XR4i ble tauet ut av garasjen. Hver video siden så håper jeg på en ny episode med XR4i, men det er swap på swap over hele fjøla. I dag er heller ikke noe XR4i, men en Focus på rulla. SPOILER lengre nede i tråden. WOW! Er egentlig alt jeg har å skrive. Det er så bilcross over hele opplegget. Sleggemekk og de dekka!
 7. Vi har jo denne. https://www.fordclubnorway.no/forum/topic/45222-hvordan-fant-du-fmcn Er noen år siden ja. Bokstaven M forsvant i 2010.
 8. Reproduksjon av karosseripanel. https://musclecargt.com leverer også til euro og japse. Escort Mk1 og 2 er lagervare. Hvem trenger maske når du har hånd? 6:50min.
 9. Hei og velkommen. Vi skulle kanskje hatt en tråd for nykommere? Vet flere forum har slikt hvor nye medlemmer kan skrive en introduksjon.
 10. Må det være fra Biltema? Du har vel ikke langt til bildeler.no ved Liertoppen kjøpesenter på Lierskogen eller Thansen og Bilxtra. Mens du venter på at hverdagen begynner igjen på tirsdag så lim inn noen regnr fra Volvo på nettsidene så ser du kjapt om det passer eller ikke.
 11. Link for påmelding: https://vacn.no/store/category/11-vålerbanen-juni-2024/ På STEG 1 så velger dere Nytt Medlem / Fortsett som nytt medlem. (Dette blir din bruker i webshopen til VACN) Du blir ikke medlem i VACN selv om det kan oppfattes slik. På STEG 2 i rabattkodefeltet så skriv rabattkoden i stedenfor å lime den inn. Vet ikke grunnen, men jeg får ikke rabattkoden til å bli gyldig ved å lime den inn i felt. Rabattkodene for FCN Klubbmedlemmer ligger i egen tråd i Klubbforum. VIKTIG: KUN ET PRODUKT PER BRUKER (UTENOM DEPOTOVERNATTING). Har du ekstra sjåfør så må han/hun gjøre kjøpet på egen bruker på nettsidene. Merk: Passasjerforsikring kjøpes på treffet.
 12. Beklager at dette har dratt ut. April er over, og mai er her med ny giv. Early bird er planlagt å vare til mandag 13 mai.
 13. and

  Rallylegend 2023

  Lever du til neste år da ukrainske spambot? 😄
 14. Med manuell og uten takhull! 181Kkm og fortsatt 7 måneder igjen til PKK for 32K. Sånt kommer bare en gang i livet, men jeg er midt i en opprydding. Livet er en bitchslap! Hva med deg? https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=347248940
×
×
 • Create New...