Jump to content

and

Admin
 • Content Count

  7072
 • Joined

 • Last visited

About and

 • Rank
  Klubbleder

Medlemsinfo

 • Bosted
  oslo
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

 • Hjemmeside
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Interesser
  Ford?

Recent Profile Visitors

16138 profile views
 1. Hvorfor det er slik er vel fordi det holder med ET45? https://fifteen52.com skreddersyr felgutvalget sitt til Ford 5x108, og med 19x8,5" ET45 så er det kant i kant. ET20 må jo enten være reservehjulsmalt eller kreve jobb på hjulbuen, og det markedet er vel like smalt som reservehjulet? Finnes en innpresstråd med kalkulatorer som du kan se målene på her:
 2. I 95 så var disse fortsatt hel ved, og kollisjon var ingen bekymer på slik en moderne slede. For det var slitent pre 80tall som var skummelt. Ikke at det plaget eller tynget i bakhodet selv om ingen i kretsen hadde plastfangere. Fortsatt er jeg flink til å blokke ut det. Hjelper på å ikke kjøre så mye nytt. Gode tider var det selv om det nærmeste jeg kom RST var å sitte på i en MK3 stv med RST Mk4 optikk. I dag er Mk2 så dyrt at det frister mer med en 90 spec.
 3. and

  2020 GT500 i Finansavisen.

  Nå er den åpen for lesing. https://finansavisen.no/motor/biltester/2020/01/10/7477249/test-shelby-gt500-er-fords-raskeste-mustang-noensinne Teksten er som den skal/bør/må være i ellandet, men liten snutt for du også av denne GT500 i Race Red som gjør seg bra på bilder fra California.
 4. Omtrent lik på kilo som Quick Jack. Selv prisen er den samme som hos Biltema. 15K. Forskjellen her er at Quick Jack styres på 12V, mens Hamron har stikkontakt. Her bør du dobbeltsjekke før du brenner 15K på Jula. Nettsiden lover løft på 542 mm, men bruksanvisningen sier 470 mm. Og da er dette like høyt som Quick Jack. Surna litt i begynnelsen at Quick Jack var 12V utgaven, og ikke med stikkontakt. Men hvem har ikke liggende noen bilbatteri til overs innen armlengde? Og da kan du også ta den med på banetreff. Det gjør du ikke med en stikkontakt. Jula Hamron løfter. Biltema Quick Jack.
 5. Helt greit å stille klokka tilbake sånn ca 30 år, og stikke innom Paul på søndagsbesøk i dag.
 6. Utvendig oppussing begynner på mandag 30 mars, og skal holde på til 1 juli. http://tyrigrava.no/?p=350 At grillen blir forsinket i år er kanskje like greit? Å stå i matkø eller en kø utenom bilkø er noe jeg har trappet ned på de siste to ukene, og har ikke tenkt å endre på det med det første.
 7. Flyttet tråden din dit den hører hjemme, og det er lov å skrive litt når du først poster her. Følg gjerne opp med årstallet som en start.
 8. Vrak eller nesten ny? Hvilken gruppe tilhører bildekunstneren er alt jeg lurer på. Gjetter på nesten ny jeg, men joda det er også mange vrak der ute som er forbi redning. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=173810048
 9. Kommer jo helt an på tilstanden, jobb som kreves, deler som mangler osv, men en Mexico Mk1 i bruksstand i UK er verdsatt til 19K GBP som med dagens valutakurs svekket av oljekrig og virus blir 240K norske. Skal du ha pokalsanker så er det det å finne fra 30K GBP og oppover. Her er et utvalg i UK https://www.carandclassic.co.uk/list/21/mexico/
 10. Skrika er pån igjen. Denne gang med Transit og Econoline, og selveste Ford sponser episoden. Så svært er Transit. Var ikke noe her jeg lærte av nytt, men så har jeg vært i Transit siden jeg kunne gå.
 11. Vet ikke om noen, men har endret på trådoverskriften, og flyttet den til et mer egnet sted på forumet. I disse Coronatider så bør det være mulig å finne noe om du har sedler nok å legge på bordet.
 12. Det er en keeper som de sier på engelsk, og ikke på norsk. Gikk med på å utsette for du skulle på biltreff med FCN. Du lever livet! Fra alvor til alvor så fortsetter tiltakene i 3 uker til 13 april. https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/tiltakene-mot-koronavirus-viderefores Verdt å merke seg er skjerping av avstand. https://helsenorge.no/koronavirus/arrangement-og-aktiviteter 1 meter ute, og 2 meter inne. Maks 5 personer i samme gruppe er anbefalingen. I UK så ble det fra i går maks 2, og 3 er en folkemengde som straffes med bøter.
 13. Rally Sweden har levd på lånt tid, men nå er tålmodigheten over. Nå blir det flyttet til ny plass i 2022. Nytter ikke lengre å bruke snøbilder på https://rallysweden.com/ når det er grusrally som arrangeres https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=93&artikel=7436310&fbclid=IwAR2DvnSwpA_bn_WPYlpdMQAVogokRhwBCS9eTd2O2WA8HH-az8mJcduYsdA
 14. Kikker gjennom årets katalog. På side 151 så dukker Kent opp med to blokker, og toppdeksel. 1.6 LITER 4-CYLINDER KENT ENGINE BLOCK 1.6 LITER 4-CYLINDER LOTUS ENGINE BLOCK 4 CYLINDER KENT VALVE COVER Flere bilder hos Mountune https://www.mountuneusa.com/Ford-Kent-Crossflow-Engine-Block-M-6010-16K-p/m-6010-16k.htm
 15. Aller først FUS! For denne er helt meg, men så var det 2020 som ikke lengre vil samarbeide så da blir jo dette en modellbil i 1/1. Og de har jeg nå flere av. Så planen fremover er heller å fikse litt på de som er her allerede da unødvendige turer ikke er anbefalt. Men ja denne skulle jeg fresa på banetreff og SS5 med. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=170150739
×
×
 • Create New...