Jump to content

and

Admin
 • Posts

  7960
 • Joined

 • Last visited

Medlemsinfo

 • Bosted
  oslo
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

 • Hjemmeside
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Male
 • Interesser
  Ford?

Recent Profile Visitors

22755 profile views

and's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

 1. Er nok ikke mange som kjenner bilen, men selger er ikke ukjent med Cosworth så sikkert en bra sedan til bra pris.
 2. 2 timer igjen. RS Turbo står i 43K og RS1600i 40K. Xr3i går heller ikke for lommerusk med 13 til 15K.
 3. DiabloSport er ute med en In-cabin_monitor/diablosport_trinity_2_mx_for_ford_ev/
 4. Trodde slikt var noe som tilhørte fortiden. Trenger ikke vraka Cosworth i nyhetstrømmen fra Drammenregionen. Dette er noe BMW kan få lov å dominere alene. Gjør ikke noe om det ikke er noen FCNmerker eller LMKforsikring her.
 5. Ja det er ikke lett å finne noe som passer for alle. Selv har jeg tenkt å ta turen innom NM Racing Rudskogen etterpå når jeg først er i nabolaget. Bør klare å få med meg finaler i GT4 og GT5 samt Historisk på lørdagen.
 6. FCN er invitert til biltreff på Sulland Fredrikstad Ford og BMW. Mer info i denne tråden: https://www.fordclubnorway.no/forum/topic/83197-fcn-på-sulland-ford-fredrikstad-lørdag-10-juni-2023/
 7. Dette er et treff som Sulland Fredrikstad arrangerer, men FCN kommer til å være til stede denne dagen. Kanskje trenger du en FCN Tskjorte fra årets kolleksjon, skiltrammer eller har spørsmål om FCN Hovedtreffet på Grenland Motorsportsenter i Skien 8-10 september 2023?
 8. Sulland Fredrikstad er forhandler av BMW og Ford. Sulland Fredrikstad BMW og Ford gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer til biltreff lørdag 10. juni fra kl. 10-14. Det kommer til å bli en god miks av både nyere og eldre klassikere fra Ford og BMW. Det blir utdeling av premie for publikumsfavoritten på BMW og Ford. Samt servering av grillmat, brus og kaffe. Arrangementet er selvfølgelig gratis. Adresse: Smørbøttaveien 11, 1617 Fredrikstad.
 9. Noen bilder hadde kanskje lagt litt press på fremdriften? 🤔
 10. Føler en forstyrrelse i kraften. Jeg bruker tiden i revehiet. Men du ligger fortsatt på sofaen og klør hakket? Klø hakket er kortvarig glede. En FCN Tskjorte er evig. Under 6 timer på deg til å gå i lukket klubbforum hvor vi kjører et Autopia Expo 2023 tilbud du ikke kan si nei til på en FCN Tskjorte innen søndag 14 mai.
 11. En samling Ford fra midten av 80 fra samme eier går under hammeren fra i dag til budfristen 21 mai. Mye kan skrives her, men favoritten(e) er de fire Escort Mk3! https://collectingcars.com/collection/fast-fords-and-friends
 12. 34K for Transitdrømmen skulle aldri bli sluttsummen. Vinnerbudet i kveld var 114K, og det er den verdt.
 13. Har du grønn Focus RS så kan du nå få FCN Tskjorte i riktig farge. Det samme gjelder også om du har gul Focus ST eller Competition orange Mustang New Edge eller S550, og da skjønner du opplegget? Fritt valg på farge.
 14. Du synes kanskje vi skulle hatt en større logo? Selvsagt har vi det også, men brukte litt tid på det. Historien bak det er at der var jeg i revehiet etter at sola var gått ned. Tok en tur ut, og møtte på en som gikk under navnet Jack the Dripper. Kjører man strøken Sierra i 23 så kommer man i snakk med fremmede som de skulle kjent deg fra da Sierra var ny. Sånn er det bare. Nevnte at kanskje skulle en hatt stort trykk i front? Men vi ble enig om at det blir for voldsomt. Blir litt som om man møter nye folk, og åpner samtalen med HALLA! LA MEG FORTELLE DEG TI GRUNNER TIL AT ECONOLINE ER BESTE BILEN DU BØR HA I LIVET DITT. Det er skjeldent en slager. Er som å sette skoen i døra hos fremmed folk. Så vi gjør som før med forretning i front og slår ut håret bak. Dette blir baksiden selv om du ser den i front. #Fordi du har klart å lese teksten over. Men kanskje en annen gang?
 15. Bilen som kommer sist på åstedet. 2009 begynner å bli gammelt, men denne har levd rolig liv i garasje med under 100K på tellern. Husk ladning! Ikke nok med det så er spekken som en skulle krysset av i dagdrømmen selv. 4X4, 140hk, mellomlang med mellomhøyt tak! Mellomhøyt tak her fordi man måtte ha en mellomting mellom full ståhøyde inne, og parkering i garasje? Men klistremerke på dashen advarer om 2,6m høyde som er det høyeste taket. Det fikset nok taklasten. Det er 4x4 varerom så gulvet tar litt av ståhøyden mot en FWD, men bøyer man hode så klarer man å få brukt arbeidsbenkene. Det er nok ikke der det meste av arbeidet utføres heller. Innredingen bak måtte nok ut skulle jeg hatt denne. Skillevegg med dør er artig, men står feil sted om en skulle ligge ned. Hva jeg skulle beholde er isoleringen og elopplegget. Oppsummert en drøm av en supportbil Står på 34K med 3 dager igjen. Den bør stige over budsjettet mitt litt kjapt så den blir ute av sinn. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=301656980
×
×
 • Create New...