Jump to content

and

Admin
  • Posts

    8069
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    oslo
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Interesser
    Ford?

Recent Profile Visitors

24751 profile views

and's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Føler meg for gammel til å være oppdatert på VM/EM i RX som kjøres i Høljes denne helgen. Var der sist i 2018, og det var ikke helt som tidlig 10tall. Det var ikke engang 10 år forskjell, men det var som en ny verden helt fremmed for meg. For å lokke folk til Høljes så har de nylig kjørt en Rallysprint. Trodde det bare var en runde eller to på rallycrossbanen, men her er en snutt fra årets rallysprint. Nesten litt Gruppe B i sydenland følelse tett på publikum. Finner ikke noen start eller resultatliste fra fredagens rallysprint, men i år så var det UrQuattro, Saab 99 Turbo, 240, Celica, Ascona A, Escort Mk2 og "moderne" R5. Det siste er ikke hva jeg reiser langt for, men resten gjør at en dagstur på fredagen neste år frister. Burde klare en dag i Høljes da? Saab og Audi. og mer Audi.
  2. Rabattkodene er nå fikset og klare til å brukes. Du finner de egen tråd i Klubbforum.
  3. Oppdatert informasjon i første posten av tråden, og i dag har Early Bird begynt. Link for påmelding: https://vacn.no/store/category/12-vålerbanen-august-2024/ På STEG 1 så velger dere Nytt Medlem / Fortsett som nytt medlem. (Dette blir din bruker i webshopen til VACN) Du blir ikke medlem i VACN selv om det kan oppfattes slik. På STEG 2 før rabattkoden inn i rabattkodefeltet. Prisene vil endre seg etter at kodene er ført inn. Rabattkodene for FCN Klubbmedlemmer ligger i egen tråd i Klubbforum. VIKTIG: KUN ET PRODUKT PER BRUKER (UTENOM DEPOTOVERNATTING). Har du ekstra sjåfør så må han/hun gjøre kjøpet på egen bruker på nettsidene. Merk: Passasjerforsikring kjøpes på treffet.
  4. Så noen episoder for noen år siden før han flyttet. Men så dukket denne opp, og ja 80tall Dodge D er noe jeg kan kikke på uten å spole. 30min inn så snakker han og viser frem alternativene til lakkonservering av sliten lakk. Shine Juice ser ut som noe jeg kan ha bruk for. Er det noe som ligner dette i norske butikkhyller? https://www.vicegripgarage.com/collections/patina-preserver https://www.vicegripgarage.com/products/shine-juice-patina-preserver
  5. https://borehammotorworks.com er en del av https://drvnautomotivegroup.com så det blir nok bil fra øverste hylle. Det blir biler for gaten, men det ender nok opp som med Prodrive P25. Etter debuten på FOS, og runden i media 2022 med kundebilleveringer samme året så er det ikke mye å se av de 25 stykk P25 som ble solgt for 6.2mill norske pluss VAT. Selv om jeg bare er en bonde på åkeren så ser jeg frem til at de vises på FOS og Henry Catchpole fra Hagerty får en kjøretur.
  6. Dette blir noe av. VACN er ikke de raskeste på nett, men de skal åpne opp for Early bird denne uken. Så fort de gjør det så oppdaterer jeg her på FCN. Den tråden du ser på VACNforumet er for Vålertreff Del 1 som var for 4 uker siden. Du som FCNmedlem vil få samme pris som VACNmedlemmer.
  7. https://www.bilsport.se/artikel/ny-annonsplats-for-falgar-och-dack Grunder har solid erfaring fra bransjen så det bør kunne klare å ta en del av markedet. Men jeg søkte opp Focus Mk2 2008 1.6D, og fikk opp hjul til Kuga samt Mondeo Mk5 så kanskje ikke helt finjustert på søkefunksjonen enda? Selv om de alle er 5x108 så kan det bli trangt i hjulhuset. https://www.wheelplace.com Men søkte på 5x108 felg og fikk dette treffet Speedline Mistral fra 1992. Joda dette er felg å rulle på uten å skjemmes til en grei pris. Det er også laget eget søk for R dekk. Det bør kunne bli en populær greie?
  8. Velkommen! Blir spennende å høre hvordan du opplever Ringen. Blir nok en stor fare for at jeg kommer bortom å preiker på Vålertreffet Del 2 9-10 august.
  9. En oppdatering om 98 oktan fra LMK. Frp får ikke gjennomslag for 98 oktan! og Status på salg av 98 oktan. Salget av 98 oktan i 2024 (til og med april) er 5,7% som er opp 3,7% fra kun 2% i 2023 av det totale salget før flere kjøretøyorganisasjoner løftet dette på agendaen i 2023. Her har vi selv ansvaret for å vise at det er behov ved pumpene når bensinstasjonen tilbyr 98 oktan. For noe sikringskvalitet ble det ikke.
  10. Endring i camplanen da gresscampen er blitt stengt pga brannfare. Grunnet svært lite regn, og mye varmt vær så er campen på gressletta vi har tradisjonelt brukt stengt. Men fortvil ikke, følgende mulighet er fortsatt til stede: - Dere som bor på hotell benytter parkeringsplassen foran. - Dere som kommer når bommen er stengt har anledning til å slå opp camp til høyre før parkeringsplassen til hotellet. - Dere som kommer når bommen er åpen så er det anledning til å slå opp camp på gocart-banen inne på området. Følg rett frem igjennom depotområdet også finner du plassen til høyre.
  11. Bra det ordnet seg.
  12. Egentlig er det VACN og Kaffe, men FCN er blitt invitert så bråkjekker meg litt med overskriften. Lørdag 25 mai 2024. Begynner kl 11.00 og holder på til ca 14.30 Adresse: Gamle Mossevei 55, 1420 Svartskog Se også linken: Hvordan finne frem til Tyrigrava Kro. Gjør klar bilen din, ta med familie og/eller venner for en hyggelig bilprat. Kiosken er åpen med mulighet for kaffe og enkel servering. Gjennom VACN sitt klubbsamarbeid med KNA så kan så har vi tilgang til den tradisjonsrike Tyrigrava. Tyrigrava er kjøpt av KNA og nyrestaurert. Tyrigrava har mange årtier med motorhistorie bak seg, og har vært et samlingspunkt for motorinteresserte på Østlandet siden 1950-tallet. Dette treffkonseptet er nytt for VACN så da blir det også nytt for FCN. Det koster noen lapper å leie uteplassen, og holde åpen kiosk så synes du dette er noe som bør gjentas møt opp så blir det en tradisjon? Dette blir ikke noe tarda opplegg med verdensrekordforsøk i deling og likes på face eller smekkfylle plassen med alle mulige biler eller folk hvor du må ha med medbrakt termos slik Bil og Kaffe ofte blir på norsk. Dette blir tilbakelent. Det blir VAG og Ford. Det blir åpen kiosk og plass til alle uten trengsel.
  13. Torsdag 30 mai 2024 Kl 19.00 til 21.00 Adr: Bærumsungdommens Motorsenter Løxaveien 2 1351 Rud På klubbesøk: Bjarne Reistad fra AMCARs markedsteam. TEMA: - "Rikets tilstand" hos Norsk bilhobby - Fremtidsutfordringer - Hva gjør AMCAR for bilentusiasten - Spørsmål fra salen Åpent for alle. https://westsidecruisers.com https://www.facebook.com/Westsidecruisers
  14. Tirsdag 28 mai 2024 Kl: Ikke oppgitt. Så kontakt ACDC Vestfold om du vil være med. Adr: Stokke Ravei 386 3160 Stokke På klubbesøk: Bjarne Reistad fra AMCARs markedsteam. TEMA: - "Riket tilstand" hos Norsk bilhobby - Fremtidsutfordringer - Hva gjør AMCAR for bilentusiastene - Presentasjon av medlemstilbud Åpent for alle. http://acdcvestfold.no https://www.facebook.com/groups/196836848653
  15. Onsdag 29 mai 2024. Kl 18.00 til 21.30 Adr: Brugata 16 3825 Lunde På klubbesøk: Bjarne Reistad fra AMCARs markedsteam. Åpent for alle. https://www.facebook.com/Streetcarslunde
×
×
  • Create New...