Jump to content

monien

Gjest
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by monien

  1. Takk, jeg har så lite erfaring med dette, tar i mot alle råd med stor TAKK!
  2. http://ww2.justanswer.com/uploads/baddad1/2010-07-12_144859_Capture.PNG
  3. Fant en spørre-svar-side fra Ford på internet, men de skal ha 223 kr for å svare i realtime. Men legger linken her uansett http://www.justanswer.com/ford/3q5br-remove-2001-ford-focus-rear-drum-abs-sensor-ring.html
  4. Har noen peiling på om det er et vanlig problem på disse bilene at abs bremsene ryker? Å kjøpe ny abs og skifte er visst veldig dyrt, 20-30.000? Kan deler av den fikses så det blir rimeligere? Den er nå bare koblet i fra, men det holder jo ikke på neste eu kontroll.
  5. Det jeg har fått vite ang lambdasonde, er at hvis de er defekte så kan det skade katalysatoren. Og at det er best å bare bytte begge med en gang, altså både den før katalysatoren og den etter katalysatoren. Det er rimeligere å bytte lambdasondene nå enn å vente til katalysatoren ryker og så måtte bytte den i tillegg. Symptomer kan være at den lugger under kjøring når motoren er blitt varm, og du må da gi litt gass for at det skal roe seg. Motoren går bra når den er kald. Ellers bør du sjekket at tennpluggene er bra, tennkablene og coilen.
  6. Ok. Jeg kan ikke fikse bilen selv, men det er greit for meg å nevne for en mekaniker, i fall han ikke kommer på å sjekke det selv. Er jo ikke alle mekanikere som er like flinke. Hittil har to "sett" på bilen, og begge mente den bare måtte smøres. Den ble smurt, men det hjalp ikke. Så takk for tipset! Er det forresten noen som kjenner til en god mekaniker i Bergens området?
  7. Har nå lest litt andre steder også, og da nevnes hydraulikken...Er det mulig at feilen finnes der da?
  8. Takk for svar. Må nok finne en til å kikke på bilen for å finne ut av dette.
  9. Pedalen fungerer helt fint så lenge den ikke blir trykket helt i bonn og holdt inne mer enn et sekund, så da er vel kanskje returfjæren ok? Om det er utløserlageret kan ikke jeg svare på, for jeg er ikke særlig mye bilkyndig .. Hvordan ville det utartet seg hvis det var selve klutchen som var røket? Har også vært plaget med at bilen lugger/rykker under kjøring og dauer på tomgang.
  10. Noen her som har peiling? Hvis klutchen holdes inne litt for lenge under giring, så henger den seg opp, setter seg fast i bonn og det blir umulig å gire. Må da slå av tenningen, trekke ut klutchen manuellt og begynne helt på nytt. Er klutchen røket? Eller er det noe annet galt? Hva kan skje dersom bilen likevel brukes?
×
×
  • Create New...