Jump to content

Sundbyen

Gjest
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    modum
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Sundbyen's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Hørte med stetoskop idag og lyden ligger i bunndel, mest lyd om jeg tar den på bunnpanne.
  2. Hei! Fått en ulyd/klakkelyd ifra motor ( tror jeg ) Lyden er der kun ved 800-1500rpm. Noen som har en ide om hva dette kan komme av? Tanken om rådebank har slått meg men da følger vel ofte lyden med ved pådrag/høyere turtall også?
  3. Sundbyen

    Justere Choke

    Meen åssen er framgangsmåten på forgasser rensing og hva burde det renses med?
  4. Sundbyen

    Justere Choke

    Får gå over gasseren litt etterpå å se at alt er på plass ogsånn men har merka 1 ting til, bilen blir ikke skikkelig god å varm, tempmåleren i speedo viser riktig men ikke skikkelig varmluft, noen ide?
  5. Sundbyen

    Justere Choke

    Stemmer det jeg har gjort nå er, på tilbakeslippsventilen sitter det 3 slanger, en fra bensinpumpe, en som går inn i forgasser og en som går ned og tilbake på bensinpumpe? jeg koblet iallefall ut den fra bensinpumpe og kobla rett på forgasser også tok jeg den som egentilg går fra tilbakeslippsventilen og inn i gasseren å tettet der det ble åpent etter jeg tok ut den fra pumpa. så da sitter samme slangen å tetter 2 nipler, er det en grei måte å gjøre det på ? men feilen er der jo fortsatt så kan jo egentlig koble den inn igjen, men har du noe ide om hva det kan være når det ikke er tilbakeslippsventilen?
  6. Sundbyen

    Justere Choke

    stemmer Googla litt og steppmotor hva slags funksjon har den og hvor sitter den? Og når den tilbakeslippsventilen er koblet ut, skal jeg bare tette bensinslagen som går ut i bånn av pumpa? og fjerne hele driten?
  7. Sundbyen

    Justere Choke

    My bad Men er det mulig og teste bensinpumpe? For nå er det jo ganske sikkert at det er mangel på bensin som skaper problemer? Søkte litt på google og det er ofte at dysene kan tette seg og at de kan løsne litt, så skal se om det er løse imorgen, og er det den mekaniske bensinpumpa som sitter festa på motorblokka eller sitter den under bilen?
  8. Sundbyen

    Justere Choke

    Da har jeg prøvd å koble meg utenom tilbakeslippsventilen uten hell, stoppet fortsatt på tomgang under kjøring og når den først stoppet nå var den værre å starte en før, måtte kjinne lengre, Merkelig.. Kan det være noe så enkelt som et bensinpumpe reele?
  9. Sundbyen

    Justere Choke

    Så den er ikke nødvendig ? Har faktisk et sånn ''mopedfilter'' som jeg kan prøve å bruke om det funker?
  10. Sundbyen

    Justere Choke

    Den som det kommer 3 slanger inn i, det er vel ikke bensinpumpa? Jeg er som sagt helt grønn på detta her så har ikke anelse av hva som er hva. Da har jeg vært ute å titta litt igjen å knipsa noen bilder, da er det altså pumpa som sitter under bilen, det ene røret går opp i et slags filter som sitter på motor, der går det en slange opp til tilbakeslippsventil, som igjen fører både en slange inn til forgasser og en som går tilbake til pumpe, så da skal jeg altså koble meg utenom tilbakeslippsventilen og ta den slagen som ligger fra motor og inn i forgasser? Kanskje litt vanskelig forklart men håper dere skjønner
  11. Sundbyen

    Justere Choke

    Man har jo en Bensinmottaker av noe slag, der kommer det 3 slanger inn, og den ene går til forgasser med et lite ''bensinfilter''. Men skal jeg gå utenom den som bensinen kommer inn i som sitter på venstre skjerm i motorommet? Er ikke den mest drevne mekanikeren så godt detaljert tar jeg imot med stor takk
  12. Sundbyen

    Justere Choke

    Bilen fyrer på første når den er kald, den står i ca 5min også dør den ut, og hvis jeg er ute å kjører så stopper den hvis turtallet er lavt nok når jeg girer. ****** irriterende å stoppe i vært eneste kryss å starte bilen på nytt
  13. Sundbyen

    Justere Choke

    Hvorfor går den reint når jeg presser lokket så det nesten er sperret av da? Kun et par mm åpning?
  14. Sundbyen

    Justere Choke

    da har jeg vært ute å titta litt, og det viser seg å være forgasseren, man har jo to innganger på toppen av forgasseren og i den ene så sitter det et vippelokk som blir styrt av en ''pinne'' og den fungerer som den skal helt til den får litt temperatur, da åpner det vippelokket seg helt og bilen dør ut, men om jeg holder vippelokket på plass med fingeren så det kun er en liten åpning så går den reint som en klokke. Noen som kan være behjelpelig med åssen jeg løser dette? da har jeg vært ute å titta litt, og det viser seg å være forgasseren, man har jo to innganger på toppen av forgasseren og i den ene så sitter det et vippelokk som blir styrt av en ''pinne'' og den fungerer som den skal helt til den får litt temperatur, da åpner det vippelokket seg helt og bilen dør ut, men om jeg holder vippelokket på plass med fingeren så det kun er en liten åpning så går den reint som en klokke. Noen som kan være behjelpelig med åssen jeg løser dette?
  15. Sundbyen

    Justere Choke

    Hei, har en 88 modell sierra med ohc motor, og har hatt problemer med tomgang, fikk tips om at muligens er choken som er kødden, noen som kan forklare hvordan jeg får stilt choken, aldri gjort dette før så hadde vært greit med en beskrivelse om hvordan det gjøres Mvh Robert.
×
×
  • Create New...