Jump to content

v624v

Gjest
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Kristiansand
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

v624v's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. v624v

    Dynamo....

    Passer dynamoen fra en 1997 Mondeo 2.5v6 i en 02 Mondeo ST220????
  2. v624v

    Bakre bærearmer

    Kjempemessig, takk...når du leter etter noe så glemmer du gjerne det som er rett forran nesa på deg
  3. v624v

    Bakre bærearmer

    Heisann. Noen som vet av en plass hvor de fører bakre bærearmer til Mondeo mk2 stasjonsvogn til en fornuftig penge? Eller om noen har liggende tilfeldigvis Er en 1997 2.5v6 stasjonsvogn dette....
  4. Var en flott MK2...!!! Men baklyktene der har jeg ikke sett før...hvor kjøpte du de, og hva var prisen?
  5. Rett og slett en god "gammel" bil altså Nei jeg har skjønt at v6 er sjelden/upopulær...men med Norges avgifter så kostet vel en Mondeo med v6 mer en hva det er værdt når den var ny kan jeg tenke meg
  6. Heisann....intr liten sak du har begynt med der...hvis det ser så ille så burde jeg gjøre det samme på min. Gi beskjed om resultatet og evt spesiell triks/tips!
  7. Hørtes intr ut....tilsalgs?
  8. Som du sier...sjaber byggekvalitet, men flott motor. Nå idag er prisene stive synes jeg...ca 2500-300 for et bakjhulslager, 1700 for en fordeler bla..men det er jo øyet som ser. Joda på langkjøring er jeg vel på ca.0.8...men blandet blir fort 1.2...men dette har jo endel med måten man kjører de på. takk for responsen....håper flere har erfaring med 2.5 duratec.
  9. Så sant så sant...tror du har rett i det, sjelden du ser noen på veien...ikke meningen å fremstå seom en dust liksom Men jeg kan jo starte en tråd om litt om ting/tang om 2.5v6...har som sagt kjøpt en til..så blir nok litt skruing iløpet av høsten.
  10. Heisann...startet en tråd her for 3-4 dager siden ang. en Mondeo V6, uansett da...så må jeg si at overaskelsen var stor når jeg ser hvor enormt lite "interesse" det var for å gi noen hint og tips om hva dette kunne være, er det pga svært få 2.5v6 i omløp, eller fordi at disse bilene er "feilfri" og dermed lite eller ingen grunnlag for å spekulere? Kan jo spørre nå da...hva er plus/minus med Ford Mondeo 2.5v6...da tenker jeg på MK2 stasjonsvogn. Har hatt 2 stykk og mine tanker er som følger; den sedvanlig Ford kvaliteten(litt skranglete og billig), et fint utsende, gode kjøreegenskaper, dårlig bensin økonomi, dyre deler, trangt å skru, endel rust i kanaler og hjulbuer, trivelig innemiljø, fint snerr fra V6, overaskende bra "punch" i motoren...litt ulv i fåreklær, men alt i alt...mye bil for pengene...mye utstyr, grei plass og en herlig motor(når den funker). Hadde vært koselig med noen tanker, meninger...ja i det hele tatt
  11. Hadde den på verksted men helt dødt...de regnet med at reisterkjede har hoppet over noen hakk...+ at ecu har kastet inn håndkle...merkelig at alt dette skjer samtidig...men men...Murphy`s love gjelder jo! Så fant en "delebil" for en billig penge...men delebilen var jo bedre en den "døde" jeg hadde...så da blir det å få over noen deler! Case closed( ikke det at det var til spesielt stor hjelp å spørre på dette forumet)
  12. Har sjekka "dødmanns knappen"...alt greit der. Bytta først pumpe, ingen forandring, bytta så bensinpumpe relè, ingen forandring, bytta så start relè...ingen forandring...og helt plutselig så ble alt dødt...er nok strøm som sagt.
  13. Heisann....jeg har en 1997 Mondeo 2.5v6 24v stasjonsvogn. Bilen har stort sett fungert greit...MEN, etter noen kraftige fusk så ville den ikke starte igjen, startmotoren dro rundt men den den slo aldri inn, og det var heller ikke strøm til bensinpumpa. Så jeg byttet noen relèr og prøvde ei annen bensinpumpe...men da ble det helt dødt! Det er strøm på bilen, men når jeg vrir om nøkkelen så skjer det absolutt ingen verdens ting...ingen forandring fra tenning til start! har trålet nett etter info om Mondeo v6, men svært lite info å finne...hadde satt umåtelig stor pris på om noen kunne hjelpe meg i riktig retning med dette.
×
×
  • Create New...