Jump to content

saj

Gjest
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Buskerud/Drammen
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

saj's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. saj

    Feilkode P1474

    Ok. Takk for info. Low Fan Control Primary Circuit. Er dette den "minste" vifta? Er den koblet til/brukes av A/C-en? Jeg ser i instruksjonsboka at det er sikringsrelay i sikringsboksen for Low fan ..). Skal sjekke den. Koblet den "minste" vifta direkte til batteriet og den virket. Den store går på/av av "seg selv". Det er Denso i bilen og skjermen viser "Klimat av" som jeg ikke kan slå på. Kan det være en sammenheng her?
  2. saj

    Feilkode P1474

    Er det noen som vet årsaken til feilkode P1474? Det er på en Mondeo 2003 modell. Det er 2 vifter. Jeg har akkurat byttet viftemotstand (FAN RESISTOR HEATER BLOWER som sitter på viftekappa).
  3. Er'n like bra enda? Min stasjonsvogn er tilsalgs nå
  4. Takker for tilbud. Jeg fikk tak i ei kasse fra opphoggeri i Karlstad. 1500 sek. Den er montert og funker bra.
  5. Mondeo ST200 2000 modell (tunet til 219 hk)
  6. Ok. Regner med at den jeg har skaffet meg passer bra siden den kommer fra en ST200. Uansett nr
  7. Takk for svar. Jeg fant nummeret på girkasse tilslutt. Det var XS4R-7201-DB. Og jeg fikk tak i girkasse fra tilsvarende ST200 med samme nummer hos en bilopphogger. Jeg blir litt forvirret av nummeringen av Ford. Hos Ford forhandler i Drammen fikk jeg oppgitt RMY S8R-7002-BB med delenummer 1147062. Ble de produsert i forskjellige land?
  8. Fikk akkurat kommentar fra et annet forum. Der mente de at xs7r7002ea er for ST200. Og at forskjellen er lenger utveksling/topphastighet for xs7r7002ea. For rask akselerasjon høres det ut som at ys er best da. Venter spent på oppslag via chassis.
  9. Jeg har ikke funnet merke"lappen" hvor nummeret står. Antar at jeg må se etter den fra motorrommet og med et lite speil?
  10. Er det noen som vet artikkelnummer til girkasse Ford Mondeo ST200 årsmodell 2000? Etter et søk på bruktdeler dukket disse artikkelnummerene opp YS7R7002EB og XS7R7002EA? Er det mulig å bruke begge typene?
  11. Legger ved et bilde som viser vaierfeste på girkassa til en Mondeo mk2 år2000. Det ser ut som foring er ødelagt og jeg ser en spiralfjær. Bør vaier byttes?
  12. Trenger litt hjelp og gode råd for å finne ut av hvorfor klimaanlegget har "slått seg av". På displayet Står det "Klimat av". Hjelper ikke å trykke på knappene av/på/a/c. Det har vært slik i vinter, men siden sommeren står for døren kan det være greit at det fungerer. Det er ikke problem å stille varmen opp/ned eller med noen av de andre bryterne/funksjoner. Tok nylig en etterfylling/sjekk av kompressor-gass. Bare litt etterfylling var nødvendig Tenkte jeg kunne fortsette med disse punktene? 1) sikringer under dashbordet. Hva er nummeret på sikring? Finner ingen oversikt i håndboka. 2) rele i sikringsboksen i motorrommet. Hvordan sjekke at den fungerer? Forslag til andre punkter som kan være greit å sjekke ut? Hadde vært kjekt om noen har erfaring og forslag? Legger ved et bilde fra en annen tråd. Det tilsvarende jeg har
  13. Kjekt å vite at det er forskjell. Kjøper stortsett på eBay. Der er det noen som er angitt som pre/after kat, andre ingenting (universal?). Det er ikke så ofte de må byttes, håper jeg
×
×
  • Create New...