Jump to content

S1ndr3

Gjest
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Buskerud
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

S1ndr3's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Noen som har no brukte Coilovere? Har en 1990 mod sierra doch, og folk sier at coilovere fra 2wd cossi passer? har du eller veit om et sted som er billig, trenger ikke være bra merke, skal ha det lavt, og så heise det litt til vinteren bare!
  2. Huff ja får spare eller få tak i no import
  3. Stemmer stemmer! koster å værra kar gitt!
  4. Du har vell ikke motor og ledningsnett også vell?
  5. regner med at det blir dyrt, men hvis jeg setter et realistisk mål, hvor langt vil jeg komme med si 20k i motor? også har jeg tenkt på en annen ting, er det mulig og forbedre rattutslaget på sierra mer?
  6. aha, men daså ^^ Åssen er det med tilgang til Coilovere? muligheter for det? =) lurer litt på hvor my jeg må legga i motoren for og få ca 300hk ? =P sånn ca pris? =P planen er - ca 300hk i første omgang - sperre aksel. - polyforinger - Coilovere (hvis mulig) - RS stylig (finni bodykit fra danmark) - Felger - Bur ( for sikkerhet meg med flere hundre hester = rullgardin) - Sinter clutch) osv ^^ har 1,5år ca før jeg får igjen lappen, så har god tid ^^ har virkelig lyst til og få gjennomført detta
  7. vurderer IS/Cosworth motor, men Cossi motor er jo satans dyrt, sprut blir det uansett så, men hadde vært litt artig med en doch motor og ^^ selvom cossi er drømmen ^^ men lurer på hva jeg skal gjøre, og passer f.eks girkasse fra cosworth O.L på doch? hvis jeg skal ha litt grom motor må jeg jo også ha bra girkasse ^^ noen forslag anyone? =))
  8. slapp nu av, bare lurte da :S som sagt har ikke peiling og vil bare lære.... Men hva må man gjøre med ledningsnettet for og putte inn en IS/cosworth motor? og må man bygge om noe mer? forstilling osv?
  9. kom til og tenkte på en ting, passer veiva fra cosworth over på Doch? for noe oppi hue mitt sa at den var vesentlig bedre enn Doch motoren sin.. Men veit no ikkje e da ^^
  10. Som sagt, er helt ny på detta, så setter STOR pris på svar Kunne kjøpt en cossie motor, men vil bygge selv^^ Var bare en liten fuggel som viska meg i øret at cossie motoren var shit.. ska jeg bygge motor, gjør jeg det ordentlig, skal ikke være noe orginalt innmat ^^ tenker det blir å spare litt gryn nå, skaffe seg en ekstra motor, og begynne og hamstre deler
  11. hørt at IS'en er sterkere enn cossien jeg? kan hende jeg tar feil da?
  12. stemmer, det jeg tenkte meg, åssen er cossi toppene a? og er det no sånt ute å tusler til en billig penge? =)
  13. rett meg hvis jeg tar feil, men er ikke IS motoren, en enkel kamma topp? og er det ikke mye ombygging fra doch?
  14. vl holde meg unna cosworth motoren, iogmed jeg har hørt MY negativt om 205 blokka osv, over 300 oppsett = motoras, som jeg hørt værtfall.. men har en sierra doch, som står der og ruster, noe som er synd, og jeg trenger en banebil som jeg kan kaste inn i en vegg, uten at jeg trenger og bry meg ^^ me en cossie, hadde jeg ikke tørt og satsa like mye hvis du skjønner ^^ men IS blokka passer med doch toppen?=)
×
×
  • Create New...