Jump to content

Smistad

Gjest
  • Posts

    980
  • Joined

  • Last visited

About Smistad

  • Birthday 02/14/1992

Medlemsinfo

  • Bosted
    hordaland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Bergen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Smistad's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Kjøp sprut. Og nytt ledningsnett fra burton. Bruk kontakten fra hjernen og lag deg en overgang til feks vipec v44 sprut. Burton: http://www.burtonpower.com/engine-wiring-harness-ford-cosworth-yb-4wd-rhd-not-t25-sc521.html Dette er til rhd. Men selger til lhd. Jeg kjøpte dette til min.
  2. Sitter å vurderer ett oppissings objekt av en haug som har stått ute i en mannsalder. Hvilke deler er å oppdrive? Interiør. Lykter. Rustfrie karosseri deler. Glassfiber cosworth grill. Vingebil panser glassfiber? Breddere glassfiber. Jeg vet det er få tastetrykk på ebaien, men om noen Jar noe å slenge til overkommelige priser så kanskje det kan bli ett snodig prokjekt av en som er lei av hverdagslivet !?
  3. det er vel noe forskjeller i tunellene på disse, om jeg ikke husker feil? Arve har vel en hvit 5dørs vingevogn?(om jeg ikke husker feil her og?) du km i allefall høre med han.Kermit Racing tror jeg han heter her inne
  4. Alt er vel mulig. Men Ford leverer ikke ut papirene. Så da bør du snakke med en som har gjort det før. Alternativet er å hente en donor bil. (Det er sikkert enklest i dag)
  5. Tanklokk er sårt å få tak i. Ville prøvd eBay. Eller prøvd å fikset det som du har.
  6. mener å huske at en kunne få fra veng eller Ford til 750kr
  7. tror de fleste her inne vet hva som skjer vist de blir anmeldt for grisekjøring.. Og igjen. Hadde ungene mine vært en trussel for kjøringen. Så igjen, så hadde emblemet i grillen betyd liten rolle. Og ved en slik skade, så hadde jeg vist st bilen ikke var brukbar på en stund, og hadde det vært min bil så hadde jeg lært. Men dette er jo bare spekulasjoner over hendelsen:)
  8. Grisekjøring i ett borettslag med utallige beskjeder, det kunne fått meg til å gjort dette om ungene stod i fare for å bli påkjørt hver dag:)
  9. Fins mangen mekaniske boostcontroller.(ikke å anbefale) Men to vakumslanger inn på en fjørbelastet ventil, så skrur du bare ned trykket der du vil.men husk at blandingsforhold (afr) mellom luft og bensin vil være det samme. Så om du lader 2kg til vanlig og skrur trykket ned til 1kg så vil bilen levere like i afr:)
  10. trist syn. Men kan det være fortjent?
  11. Ligger en hvit sierra til salgs på Finn, den har gått med cosworth motor i flere år, men selges nå uten motor. (Noe kjennskap til denne)? http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=73421607
  12. Ett lite mimrende bilde av gamlebilen og en kompis sin e30.
  13. Riis skaffer deg rute for 1500kr ink montering om du leverer den inn. (Hvis du har kasko eller delkasko) jeg gjorde dette med Cosworth ruten min med varmetråder, ordinærpris var rundt 10k
×
×
  • Create New...