Jump to content

perro

Gjest
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Trondheim
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

perro's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Det ble ikke bedre med reservenøkkelen
  2. Takk for svar. Skal prøve reservenøkkelen når jeg kommer hjem. Hva gjør dere når dere borrer ut låsen. Borrer dere i selve nøkkelhullet ? Hvor stor borr bruker dere og hvor langt inn skal det borres ? Hvordan åpnes låsen når den er borret ut ?
  3. Hei jeg får ikke åpnet panseret på min 2001 MK3. Nøkkelen virker på første trinn så panseret åpnes litt , men når jeg vrir til høyre skjer det ingenting. Har lest at enkelte har borret ut låset , men er usikker på hvordan det gjøres. Har noen tips eller triks for å få åpnet pansert ?
  4. Kjøp de ISO koblingene som hører til Mondeo. Jeg gjorde det , så nå virker også knappene på rattet på den nye radioen.
  5. Takk for svaret. Skal prøve nå i helga. Har du ett tips for hvor kabelen taes igjennom torpedoveggen også ?
  6. Hvor har dere som har motorvarmer på en MK3 montert inntakskabelen til motorvarmeren ? Det er en miniplugg som skal monteres. Er det noen plass å ta hull i støtfangeren eller monteres den på brakett i underkant
  7. Takk for svar. Skal se litt på det i helga. Er det vanskelig å ta av dørtrekket på bakdøren ?
  8. Sentrallåsen på venstre bakdør låser seg opp ved bruk av trykk-knapp på nøkkel men den vil ikke låse seg igjen. Alle andre dører er ok. Noen som vet hvor jeg kan begynne å lete etter feil og eventuelt hva det kan være ?
×
×
  • Create New...