Jump to content

Pilsener

Gjest
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Kristiansund
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Pilsener's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Min 83-modell 2,3 stopper tilfeldig. Det er også helt tilfeldig hvor lenge den virker før den stopper, Hvis jeg venter etpar minutter, så starter den igjen, så derfor er det vanskelig å feilsøke. Alle ideer mottas med takk.
  2. Har ikke lyst til å gjøre så store ombygginger. I dørene står det noen sure 10 cm høyttalere. Det er muligens plass til 12 cm uten at det kommer i konflikt med vindussveiva. Et annet alternativ kan være sparkepanelet foran. Har heller ikke lyst til å sage i filler hattehylla. Kan jeg ikke få se hvordan du har gjort det da?
  3. Hvilket frontsett, og hvordan har du montert det? Bilder? Holder på å gruble på anlegg i Granada selv, men det kniper med plassen foran. Trenger noen ideer å jobbe med.
  4. Hvis du borer et nytt hull, så er slike som dette en god løsning for å holde gjennomføringen tett og beskytte kabelen mot slitasje: http://biltema.no/no/Bygg/Elektrisk/Elektrikerverktoy/Kabelgjennomforing-10-pk-46036/ Liknende gjennomføringer får man kjøpt "overalt".
  5. Er det noen i Norge som selger slike 1000-metringer som vises på bildet under? Kan jo bestille fra Tyskland, men da er det moms og frakt og gebyr....etc.
  6. For mange år siden så jeg en lakkflaske for flekking av steinsprut og småskader i lakken. Den så ut som en neglelakkflaske, og hadde en liten pensel montert inni korken (slik som neglelakkflasker har). Er det slike å få tak i til gammel Ford-lakk noen steder nå for tiden ?
  7. 1996 Opel Combo 1,4i med 60 ville hester under panseret. Ikke noen skjønnhet eller luksus, men starter hver dag og er omtrent rustfri.
  8. Han som solgte meg bilen, sier at han har skvettlapper liggende. Så vi setter saken på vent foreløpig.
  9. Det viste seg at Ford fortsatt bruker (nesten) samme type hjulbolter. Jeg kjøpte en helt ny bolt, og den var nesten helt lik, bortsett fra at den var litt lengre enn den originale.
  10. Da har jeg tatt av girspaken, og den er av den typen som dere ser på dette bildet: Jeg kjenner at det er litt bevegelse i gummien som sitter inni der hvor merkelappen er festet på girspaken på bildet. Er dette normalt ? Bortsett fra den lille U-formede plastbiten nede i selve girkassa, kan jeg ikke se så mye annet som kan forårsake rørepinne. Kanskje jeg bare skulle kjøpe en komplett girspak ?
  11. Nydelig. Takker så meget. Dette skal sjekkes ut.
  12. Går det an å få tak i skvettlapper til Granada MkII med Ford-logo på nå for tiden ?
  13. Fikk den da ut, etter litt varming og endel vold for å få løsnet skiva fra hub'en.
  14. Etter et besøk hos den lokale Ford-forhandleren, fant jeg ut hvilken farge min 83-modell Granada har. På skiltet i motorrommet står det fargekode "91". Dette nummeret betyr: Farge nr 9, som kom i 1981. I dette tilfellet var det snakk om "Graphite Grey Metallic", som også er kjent som XSC1305. Hos andre årganger betyr "91" noe helt annet, så trikset er å vite hvilken årsmodell/periode man snakker om. Neste gang "91" ble nevnt på lista deres, så var den blå, så derfor er det vel liten sjans for den helt store forvirringen.
×
×
  • Create New...