Jump to content

oOF

Gjest
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About oOF

 • Rank
  Sykkel

Medlemsinfo

 • Bosted
  Møre og Romsdal
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt
 1. oOF

  Ford fokus fusker 98-mod

  Måtte bytte plugger og ledninger på min 2003 og den ble som ny den. Nå er den bytta inn.
 2. oOF

  2 din spiller i MK1

  Jaysus... Jeg aner ikke noe om bildeler, men det var dyyrt!
 3. Tja, jeg hadde ikke kjøpt den første Mondeotypen. Hadde en og det var mye rart med den.
 4. oOF

  Focus med automat

  Er det noen forhandlere som har 2,0 TDCi motoren inne til prøvekjøring i Midt-Norge. Om ikke med automat så i hvertfall manuell. Det haddde vært stas å fått prøvd en av de Ecoboost bensinmotorene også i grunn.
 5. En Ford-forhandler skulle ha 13 frognertiere for et komplett sett med felger og dekk. 17tommere, men likevel, er ikke det litt dyrt? Tror jeg betalte 5500,- sist for et komplett sett påmontert og avbalansert til gamlefocusen.
 6. Jepp, jeg kan skrive under på det. Motoren er jo forsåvidt grei nok, men du sitter aldri med følelsen av at du har noe overskudd igjen i motoren.
 7. oOF

  Focus med automat

  Å importere fra utlandet er ikke aktuelt i denne omgang.
 8. oOF

  Focus med automat

  Jeg har nå sittet her og bestemt meg for at jeg skal prøvekjøre 1,6litern med 115 hk før jeg gjør noe mer. Man får med *veldig* mye ekstrautstyr for mellomlegget til 2,0l med 140 hk og Powershift. For nå er det den jeg vil ha hvis det blir automat. Jeg har til og med smått vurdert 1,6 Ecoboosten med 150hk. Det skakke værra lett å bestemme seg, gitt.
 9. oOF

  Focus med automat

  Tør jeg spørre om du smelte på mye ekstrautstyr?
 10. oOF

  Focus med automat

  Ja, jeg kan se for meg det ang. 115hestern, det er den som er mest aktuell. Men jeg har en 1,6 bensin som protesterer høylytt hver gang det kommer en motbakke og denne gangen skal jeg ha en bil som med kraftoverskudd, jeg er litt lei av å føle at man er undermotorisert hele tida.
 11. oOF

  Focus med automat

  Hei, jeg vurder sterkt å kjøpe en Focus med Titanium utstyrspakke med automat denne gangen og lurer litt på om noen har erfaringer å dele i den forstand. Primært er jeg mest interessert i diesel nå. Det blir jo kostende hælsike mye ekstra med automat ser jeg på nettsidene til Ford, så man må jo vurdere om det er verd det... Noen innspill/tips hadde vært knall å fått om dette.
×
×
 • Create New...