Jump to content

Aarbø Racing

Gjest
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About Aarbø Racing

  • Birthday 06/11/1994

Medlemsinfo

  • Bosted
    Hordaland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Aarbø Racing's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Hei:) noken her som veit ka som skal til for å få godkjent 3,0 essex v6 motor i ein originalt: 1975 mod Ford Consul 2 liter ?
  2. Nåken som har vert borti problem der : Eg slår på tenninga slår releet til bensinpumpa seg inn og ut/av og på uregelmessig, slik at det berre klikker i det og bilen går ikkje. Releet er heilt nytt og der eg har byttet begge dei gule releene som står under dashbordet? taknemlig for svar
  3. Takker for svar , eg fant dei prosjekttrådene og ja
  4. Hei, eg har ein 1988 modell Ford Sierra Cosworth 2wd, det er ganske dårlig svingradius her originalt, og eg ser her at eg har plass til meir, er det noko som veit om muligheter for eventuelt ombygging-forbedring av dette ?
  5. er det nåken som veit korleis det hadde vore med tanke på plass med, 8,5"x17" ET 13 framme og 10"x17" ET20 bak ?
  6. K innpress kjøre du me då ?
  7. takker for svar, eg og har 8x16 et11 subber litt der og med 205/50r16 dekk.
  8. Nåken so veit kor breie felger/dekk som er muligt på ein granada mk2 og ka innpress som er nødvendig for maksimal tilpassing uten at det tar borti alle veier ?
  9. Aarbø Racing

    Dempere

    Eg og lure på å kjøpa nye dempera no, står egentli litt mellom AVO og Spax, noken som har erfaringer med dei i forhold til kvarandre , og eventuelt ka senkefjører som er å anbefale visst ein ser vekk ifrå gokjenning ?
  10. hehe okey takk for svar no har eg hatt hjulstilling på bilen min, det little eg stilte for å få den rett var nok til at det bjunte å subbe litt bak på min og, med masse innfjæring er det visst tendenser til det framme og
  11. ja ser stiligt ut i dei dimensjonane men e da nåken her so veit om det er muligt å kunna få det gokjent med sånne hjul ??
  12. Er dette eit innsug som går an å bruke på ein europeisk v6`er, eller e da nåke so berre passa på amerikansk motor ??
  13. Eg har 16X8" ET11 pentafelger på min granada, med 205/50R16 dekk går det akkuratt klar så det ikkje subber i noko
×
×
  • Create New...