Jump to content

Jaran

Gjest
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Bærum
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Jaran's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Takk for hjelpen! Skal ta en titt en av de nærmeste dagene når jeg har tid for å se om jeg ser noen feil ^^
  2. Ok, skal sjekke litt opp i det Da skal jeg med det første få kjøpt ett bluefin apparat, og så se litt mer på intercooler. Da er det kun turboen igjen som jeg lurer på. Har du noen greier på dette? Tenkte kanskje det er lekk på en slange eller noe liknende siden den virker helt død ut.
  3. Ikke dumt, men er ikke dette noe de fleste biler har? Inbiller meg at jeg har dette på min bil Sjekka på mekonomen og der har de hvertfall intercooler til 3-4 lapper under "reservedeler" for min bil. Er det en spesiell man bør bytte til eller er det likegyldig?
  4. Okay, så da tenker jeg at jeg går for en slik ^^ Hva gjør en intercooler? Ligger kanskje litt i navnet, men fint å vite hva det gjør før det blir kjøpt.
  5. Aha, så bilen vil dra bedre/akselerere bedre? Anyways, hvis denne bluefin chippen ikke er en chip, men kun noen innstillinger man laster opp: Hvorfor er ikke dette noe ford har gjort med bilene når de blir produsert? Er det noe som kan gå virkelig feil ved å bruke det? Overall: Er det verdt å kjøpe en bluefin chip, er den verdt det den koster? ^^
  6. Sikkert ett teit spørmål, men hva er nm og hva for en effekt utgir denne betegnelsen?
  7. Er det merkbar forskjell med 22hk mer?
  8. Heisann! Jeg har en Ford Mondeo MK3 TDCI 2003 modell og har noen spørsmål angående det å få litt mer ytelse i bilen. Bilen har 115hk og jeg skulle ønske den hadde litt mer å gi. Jeg har vurdert å sette in en chip, men er ganske clueless på hvordan chip jeg bør gå for etc, så om noen har noen tips om en chip til denne bilen dere anbefaler så legg gjerne med en link Og turbo: Jeg har nå standard turboen i bilen og er skeptisk på om den rett og slett er elendig eller om den er dau. Vil man merke ett ekstra drag om denne standard turboen funker som den skal eller en der for svak? If so: noen tips om en turbo som er bra nok for bilen til en fin pris?
  9. Ah, skal prøve å få sett på det i dag. Er det noen som har ett bilde eller liknende jeg kan se på for å vite at det blir riktig? Edit: Har funnet noen bilder og noen liknende hendelser som andre har hatt, men jeg lurer på en ting: Hvordan vet jeg om jef har satt på det yttre drivleddet riktig? Er det noe som indikerer at der sitter riktig?
  10. Heisann! De to siste dagene har jeg måttet taue bilen min grunnet til en feil ved venstre framhjul. Det yttre drivleddet på akselen "spretter" ut av festet sitt til hjulet og blir bare liggende i lufta slik at bilen ikke går noen vei. Dette har skjedd to ganger, og etter første gangen kjøpte jeg ett nytt ytre drivledd, men ser ut til at det ikke var det som var feilen. Er det noen som har noen idè om hva som kan gjøre at drivleddet spretter ut? Det har kun skjedd når jeg har svinget mot høyere. Takk for alle svar!
  11. Og om man da heller ville hatt med GSM ville dette blitt opp mot 10 000,-?
  12. Ah, det var litt surt. Har aldri sett noen sånn i bilen så det har jeg nok ikke heller. Hva vil det koste og bygge ut det her? Er vell snakk om en del lapper?
  13. Det vet jeg veldig lite om. Fikk nettopp vite at jeg i det heletatt hadde en slik varmer. Hvordan kan jeg sjekke ut dette?
  14. Må man det også? Varmeren går jo ofte litt etter tenningen er skrudd av?
  15. Så flott. Takk for hjelpen:) Om man ønsker å montere dette selv må man vel bestille dette på nettet. Da er det fjernkontroll + en modul med reciever etc? Noen anelse om hva dette ligger på og hvor jeg kan bestille det? Sitter nå på min iPhone, men skal søke det opp litt mer når jeg kommer hjem til pcen.
×
×
  • Create New...