Jump to content

Jaran

Gjest
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jaran

  1. Takk for hjelpen! Skal ta en titt en av de nærmeste dagene når jeg har tid for å se om jeg ser noen feil ^^
  2. Ok, skal sjekke litt opp i det Da skal jeg med det første få kjøpt ett bluefin apparat, og så se litt mer på intercooler. Da er det kun turboen igjen som jeg lurer på. Har du noen greier på dette? Tenkte kanskje det er lekk på en slange eller noe liknende siden den virker helt død ut.
  3. Ikke dumt, men er ikke dette noe de fleste biler har? Inbiller meg at jeg har dette på min bil Sjekka på mekonomen og der har de hvertfall intercooler til 3-4 lapper under "reservedeler" for min bil. Er det en spesiell man bør bytte til eller er det likegyldig?
  4. Okay, så da tenker jeg at jeg går for en slik ^^ Hva gjør en intercooler? Ligger kanskje litt i navnet, men fint å vite hva det gjør før det blir kjøpt.
  5. Aha, så bilen vil dra bedre/akselerere bedre? Anyways, hvis denne bluefin chippen ikke er en chip, men kun noen innstillinger man laster opp: Hvorfor er ikke dette noe ford har gjort med bilene når de blir produsert? Er det noe som kan gå virkelig feil ved å bruke det? Overall: Er det verdt å kjøpe en bluefin chip, er den verdt det den koster? ^^
  6. Sikkert ett teit spørmål, men hva er nm og hva for en effekt utgir denne betegnelsen?
  7. Er det merkbar forskjell med 22hk mer?
  8. Heisann! Jeg har en Ford Mondeo MK3 TDCI 2003 modell og har noen spørsmål angående det å få litt mer ytelse i bilen. Bilen har 115hk og jeg skulle ønske den hadde litt mer å gi. Jeg har vurdert å sette in en chip, men er ganske clueless på hvordan chip jeg bør gå for etc, så om noen har noen tips om en chip til denne bilen dere anbefaler så legg gjerne med en link Og turbo: Jeg har nå standard turboen i bilen og er skeptisk på om den rett og slett er elendig eller om den er dau. Vil man merke ett ekstra drag om denne standard turboen funker som den skal eller en der for svak? If so: noen tips om en turbo som er bra nok for bilen til en fin pris?
  9. Ah, skal prøve å få sett på det i dag. Er det noen som har ett bilde eller liknende jeg kan se på for å vite at det blir riktig? Edit: Har funnet noen bilder og noen liknende hendelser som andre har hatt, men jeg lurer på en ting: Hvordan vet jeg om jef har satt på det yttre drivleddet riktig? Er det noe som indikerer at der sitter riktig?
  10. Heisann! De to siste dagene har jeg måttet taue bilen min grunnet til en feil ved venstre framhjul. Det yttre drivleddet på akselen "spretter" ut av festet sitt til hjulet og blir bare liggende i lufta slik at bilen ikke går noen vei. Dette har skjedd to ganger, og etter første gangen kjøpte jeg ett nytt ytre drivledd, men ser ut til at det ikke var det som var feilen. Er det noen som har noen idè om hva som kan gjøre at drivleddet spretter ut? Det har kun skjedd når jeg har svinget mot høyere. Takk for alle svar!
  11. Og om man da heller ville hatt med GSM ville dette blitt opp mot 10 000,-?
  12. Ah, det var litt surt. Har aldri sett noen sånn i bilen så det har jeg nok ikke heller. Hva vil det koste og bygge ut det her? Er vell snakk om en del lapper?
  13. Det vet jeg veldig lite om. Fikk nettopp vite at jeg i det heletatt hadde en slik varmer. Hvordan kan jeg sjekke ut dette?
  14. Må man det også? Varmeren går jo ofte litt etter tenningen er skrudd av?
  15. Så flott. Takk for hjelpen:) Om man ønsker å montere dette selv må man vel bestille dette på nettet. Da er det fjernkontroll + en modul med reciever etc? Noen anelse om hva dette ligger på og hvor jeg kan bestille det? Sitter nå på min iPhone, men skal søke det opp litt mer når jeg kommer hjem til pcen.
  16. Aha! Hva vil være den letteste måten å finne ut 100% sikkert hva jeg har da? Rett og slett å legge seg under bilen og ta en titt? Kjedelig å gå til kjøp på noe som er til feil varmer
  17. Helt sikker på at det ikke er webasto? Fikk beskjed når jeg posta denne tråden her: http://www.fordclubnorway.no/forum/topic/70345-mondeo-2003-mk3/page__gopid__697704entry697704 at det var webasto
  18. Jaran

    Mondeo 2003 MK3

    Har hatt langt ifra så mye røyk Var kun slik at du så det steg litt røyk opp, og i og med at jeg ikke var klar over at det satt en slik varmer i bilen så så det litt skummelt ut. Kan ikkr si det ser sunt ut når man ser litt røyk siger opp fra undersiden av motor rommet. Varmeren har også kun slått inn når det har vært ned mot 0 grader. De to siste dagene nå har det vært 7 grader og da har jeg ikke sett eller hørt noe fra varmeren:)
  19. Hallo! Har sett litt rundt etter en form for måte å kunne varme opp bilen før jeg kommer ut om morgningen på vinteren. Fikk nylig vite av noen karer på dette forumet at bilen min har en webasto dieselvarmer. Har sett litt på dette og har kommet fram til at man kan sette en remote modul til denne slik at man kan sku den på via en fjernkontroll. Har noen noe peiling på dette? Noen som har gjort dette før, i såfall vet noen om hvor man kan få dette til en grei pris?
  20. Jaran

    Mondeo 2003 MK3

    Takk for all hjelp Flott å vite at det ikke var noe feil.
  21. Jaran

    Mondeo 2003 MK3

    Så dette er altså ikke noe problem? Virker veldig sært at lyden er såpass høy i tilegg til at det oser røyk ut i forskjellige mengder. Røyken kommer ikke ut med eksosen, men fra framsiden av bilen :s
  22. Jaran

    Mondeo 2003 MK3

    Heisann! Jeg har en Ford Mondeo 2003 modell og har nylig oppdaget ett problem. Det oppstår røyk og lukt av svidd gummi fra undersiden av bilen(framsiden). Det er også en lyd av en vifte noe som jeg regner med er rimelig vanelig, men det oppstår noen ganger en litt hissing lyd, nesten som om noe brenner. Forhåpentligvis er det ikke noe som brenner, har tatt en titt under bilen når problemet oppstår men finner ikke feilen annet enn lukten og røyken. Dette oppstår kun når bilen ikke har vært kjørt, altså når den er kald. Er det noen som har en viss ide om hva dette kan være?
  23. Har sett litt og finner ikke noe konkret svar på det. Har sett at noen har funnet nytt deksel for hele midt konsollen, men at dette kostet flere tusen. Hadde jo vært fint å finne en løsning uten å kutte i dekselet som er der nå. Skal ringe en ford forhandler i morgen og høre. Edit: Ringte inn til ford i dag, og han jeg prata med mente de ikke hadde noe deksel for 2DIN spillere. Eneste de hadde større deksel på var for NAVI sa han. Noen ideer?
  24. Heisann! Jeg har nylig kjøpt meg en ny 2-DIN spiller til å erstatte den orginale spilleren i bilen. Jeg har kjøpt Pioneer AVH-2400BT (http://www.bilradiospes.no/m/shop/?produkt=11178&katid=5). Jeg har kjøpt adapter til de orginale kablene i bilen og fått spilleren til å fungere som det skal, men problemet er å få satt inn spilleren. Spillern er litt for høy grunnet til den sorte rammen som var rundt den orginale spilleren som er en del av hele panelet i midt konsollen. Den nye spilleren er blir også litt for smal og vil da ha glipper på siden av seg. Rammen som fulgte med spilleren er passe i høyden men blir da for smal i bredden. Det jeg da lurer på er hva kan jeg gjøre for å få det hele til å passe? Har tenkt på å kutte ut litt av den rammen som er der slik at jeg kan sette inn det nye, men jeg vil da trenge en større ramme til å dekke glippene(hvor kan man få tak i det?). Flott om noen har noen innspill på hvordan jeg kan ordne dette.
×
×
  • Create New...