Jump to content

Azz-Kill

Gjest
  • Posts

    188
  • Joined

  • Last visited

About Azz-Kill

  • Birthday 04/22/1980

Medlemsinfo

  • Bosted
    Rogaland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    mamas_lill_bastard@hotmail.com
  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Haugesund

Azz-Kill's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Da er det meste av ledninger å koblingspunkt sjekket og renset. Sikrings box i motorrommet har vært ute å blitt sjekket. Bilen har ikke stoppt etter dette og alltid startet. Men er en feil jeg glømte skrive tidligere, som er der ennå. Kupe viften starter når bilen står parkert. Begynner plutslig å blåse og holder på gjerne ti min før den stopper.
  2. Oki. det skal sjekkest opp i kan jo komme med litt mer info også. Når den stopper under kjøring, starter den gjerne igjen ganske raskt, og da begynner den å spyle spyler væske og viske vinduene. Når den ikke vil starte kan jeg høre at bensin pumpen ikke slår inn, alle lys i displayet lyser, men der er heller ikke strøm til vinduer, lys og diverse andre ting, mens radioen kommer på.
  3. Har en mondeo 1.8 2000 modell som i tide og utide plutslig stopper, eller gjerne nekter å starte. Har hatt en som har feilsøkt litt nå, og han sa det er start sperren som slår inn, men finner ikke ut hvorfor. En mekaniker på ford sa til meg at eneste problemet han kjente til på disse bilene var dårlig kontakt i sikrings boksen i motor rommet. Denne er skrudd ut å sjekket og alt var fint. Noen som har noen formening om hva som må gjørs? må jeg bytte tenningslås kanskje?
  4. Tenkte d muligens var på tide me liten oppdatering. Legger ut et bilde av bilen med felgene etter eg fikk de fra lakk. Fine langt ifra, men langt ifra fine. Lakkereren sko hatt seg ein skalle nesten ikkje lakk på de, støv i lakken å heller ingen perlemor som var avtalt. Men skal nok ordne opp etterhvert
  5. Jeg fikk pris på 5000, for bytte av komplett drivaksel på en side, på ford i Sverige. Sjekket litt i Norge etterpå å da såg det ut til at bare delene kostet 5000 her.
  6. Var samme på min og tidligere. Det var indre drivknute på min bil.
  7. Har lest feilkoder på nye mondeoen. Fant to. Pa103 og p9602. Men finner ikke no på Google om hva de betyr. Noen som vet?
  8. Går kanskje litt på kjennskap. de e klar over ka arbeid det va å bytta clutchen på sånn bil. Så satse på eg får byttet clutchen neste uke.
  9. Hahaha. Nai i Haugesund på verksted de snakkte om ford tok 10000 for arbeid og clutch
  10. Fått pris på clutch. 1000kr. Arbeid 3000kr. Fornøyd me det ja:)
  11. Ford sa 7000 i arbeid for noen år siden. Men håpe andre verksted kan vær rimligere.
  12. Noen som vet hva det ca koster å levere bilen fra seg for å skifte clutch? Begynne å bli litt lei av å skru. Så tenkte denna jobben ska ett verksted få gjør. Kjøpte bilen igår. Er en 99 1.8 ghia. Kjørt 190k silverline edition. Har ac å litt finere interiør enn v6 ghiaen min. Rygge sensorer og. Men de var defekt. Litt stygg i utseendet men virker til å være ganske bra teknisk. Er eu ok til april 2013. Fikk den for 8000 pluss reg og årsavgift. Syns d var grei pris.
  13. Registrer deg på www.passionford.com. Det er en som fixer kode til deg med at du skriver serienr.
  14. Fysj å fysj for noen stygge lykter. Bruk pengene på noe annet heller:)
  15. Det såg jo bra ut men er det bare meg eller er den ene eksos tuten lenger ut til siden en den andre?
×
×
  • Create New...