Jump to content

joakimsen

Gjest
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Oslo
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

joakimsen's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Riktig, sitter på girkassa. Vi får se hva den gjør seg fortjent til først!
  2. Flott, jeg prøver:) Vet dere hva dette er, bilde er tatt under bilen..
  3. Riktig, hvis den sitter bak der så er det ikke så rart den var noe vanskelig å finne. Prøver igjen ved neste anledning. Virker som en grei sak å finne ut om denne fungerer i forhold til motstand i den, kan det stemme? Og ja, jeg får se om jeg finner ut om den er synderen og ev. hvor ille det er å få tak i en ny, men liker tanken ved å la dette styre seg selv:)
  4. Det ble dessverre en kort sol og sommer da bilen igjen ikke ville starte. Morro å feilsøke:) Det virker som kaldstartdysa ikke får spenning under start, og det kan virke som termobryteren/termo time switch potensielt er synderen, men først må jeg finne den..:) Noen som vet hvor denne sitter?
  5. Utgangspunktet mitt er egentlig ikke å få så stiv bil som mulig, men jeg skulle gjerne visst stivheten på bilen (fra fjører og dempere) orginalt og hva det er å få tak i nå. I tillegg er dimensjonene på fjører som man får kjøpt til bilen nå ikke det samme som står til bilen på fordopedia. Usikker på hva som er riktig, men det lukter litt at man bare må prøve og se. Angående foringer, har kjøpt nye deriblant noen Poly Sport, men også her er størrelser ikke beint frem, finnes f.eks. 3 ulike dimensjoner på stab foringer til bilen. Og en del foringer sliter jeg med å få tak i, spesielt til dempere, men jeg får skru det ifra hverandre også jobbe med å få tak i deler da jeg har dimensjonene etc.. Takk for tips:)
  6. Og da er det ikke veldig farlig å tenke på stivhet på fjærene og dempere? Ser ut til at det egentlig kun er KYB man får fra Norske butikker, og egentlig lite utvalg utenlands også. Er vel tenkt at bilen skal være brukenes til daglig morokjøring, så bør kunne gå på litt dårlige landevei også ja:) Men det er jo allerede litt go-cart følelse i denne, og det må man fortsatt ha!
  7. Bare for å legge til det, kan hende jeg legger alt for mye i informasjonen jeg finner på nettet. Er det bare å gå på thansen å kjøpe KYB fjærer og dempere også er man fornøyd?:)
  8. Hei. Prøver å finne ut av et par ting på en relativt voksen escort mk3. Hvilke fjærer og dempere er på bilen orginalt, altså gass/olje og stivhet fjærer i tillegg til hvor får man tak i noe tilsvarende i dag. Burton i england har dempefjærer ser det ut til, men bilen er allerede lav nok for bygdeveier. Noen som har noe her? Mvh Joakim
  9. Jepp, selve bjelken og festene.. Kan det ligge igjen noe hos Veng lokalt, eller er dette borte for lenge sia? Takker, skal sende Motomobil en henvendelse jeg, ser ut som de faktisk kan ha noe.
  10. Saken er løst av Ford på Lillehammer; Rele på kaldstart dyse måtte skiftes og den suger falsk luft pga. morkne slanger på luftinntak. Nå er den igjen nesten god som ny:)
  11. Hei. Noen som kjenner til om det er mulig å få rettet opp igjen en frontfanger på en mk3? Er det skikkelig herk å finne en fin brukt eller ny. Hvis mulig, ev. hvem kan gjøre dette? Mvh Joakim
  12. Har spurt på Ford, men de hadde ikke peiling. Googlet og spurt,men fortsatt ikke funnet noe som passer, men takk for tips! Var forresten en metall propp som satt der opprinnelig...
  13. Ja, det kan det absolutt være, spørsmålet er om denne typen holder seg på plass og om godset er tykkerene enn sporet i pluggen, men det er jo verdt å prøve. Kjenner ikke til om denne kan kjøpes lokalt så man slipper ventetiden for noe som kanskje ikke passer?
×
×
  • Create New...